Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Januari 31, 2011

Baiklah!!

Lepas makan basuh tangan tau..!!

Baiklah!!

Dah minum susu botol letak dalam sinky tau..

Baiklah!!

Jangan ngempeng nanti mulut berbau ler dik..

Baiklah!!

Mandi nanti gosok gg tau...

Baiklah!!

Jangan tengok tv dekat2 nanti sakit mata ler..

Baiklah!!

itu ler ungkapan Zaquan sekarang kalo disuruh atau dibagi arahan....huhu
kekadang tu klako pun ade...menurut perintah kekdahnye kan...
ada gak weols try test ungkapan camgini..

Adik!! malam ni ummi tido ngan babah tau...nak 23cm..!!! huhuhu

TAK BOLEH!!! adeehh lain plak jawapan Zaquan mihahahahaha

Macamana nak mengatasi cara anak jalan menjengket2

my encem boy MUHAMMAD ZAQUAN SYAFIQ BIN ZAMRI

Weols bersyukur dengan kehadiran Zaquan ke dunia ini walaupun lahir tidak cukup bulan (8 bulan) dan hampir sebulan lebih berkampung di hospital gara2 demam kuning & tahap pernafasan yang agak membimbangkan....syukur jugak demam kuning yang dialami tidak membawa kepada pertukaran darah!!

Tapi disebabkan Zaquan tidak berapa aktif time bayi doc menyarankan untuk air tulang belakang Zaquan diambil bagi menjalani ujian klinikal...walaupun dengan berat hati & atas dasar nasihat sedara yang bekerja sebagai nurse di hospital makanye weols pun setuju air tulang belakang Zaquan diambil...kalo uols nak tau bukannye ambil banyak ye sekurang2nye hanya 4 titik saje...ngee

Alhamdulillah keputusannye Zaquan normal tiada apa2 penyakit yang dialami cuma doc kata Zaquan kekurangan protein dalam badan...fuhhh lege weols mendengarnye...tapi Zaquan harus menjalani fisioterapi & tatakerja seminggu 2x di hospital sehingga Zaquan pandai berjalan...so almost 2tahun barulah Zaquan pandai berjalan dengan sendirinye dan weols decide tuk tidak pergi fisioterapi seperti yang telah dijadualkan..weols akui ni kesilapan weols sendiri...huhu

NOW!!hampir 5 tahun usia Zaquan...mane yang perasan cara Zaquan berjalan dengan kaki yang berjengket2...oh rasenye Zaquan start jalan camgitu bila usia dia mencecah 4tahun so that means hampir setahun Zaquan jalan camgitu....puas jugak ler weols pergi bawak Zaquan urut kaki nye tapi cara jalan tetap sama!! siap weols belikan rotan lagik...kalo dia jalan camgitu weols acah2 nak pukul kaki dia...huhu

Menurut kata Zaquan...dia boleh jalan cam bese tapi sakit katanye..so kalo jalan jengket2 tak sakit dan haruss jalan laju...huhu so skarang weols nak tanye pada uols kot2 sedara uols ke...kenkawan uols ke yang pernah mengalami situasi anak jalan menjengket2...?? Ada cara tak nak mengubatinye...?? now mmg nak sangat2 jawapan..

weols jugak dah buat temujanji dengan pihak hospital tapi beseleh bulan March nanti baru ada kekosngan berjumpa ngan doc pakar...hehe

Anybody yang tau cara perubatan tradisional ke...pakar tulang ke pakar saraf ke yang boleh mengubati cara jalan Zaquan ni plez let me know ASAP ye....yelaa kita haruss berusaha kan...selebihnye bertawakkal pada ALLAH swt...thanks uols :)




**weols takot bila dah beso nanti Zaquan akan di tertawakan bila jalan camgitu rupe...kesian kat dia kan hehe...

Sabtu, Januari 29, 2011

Artis mangsa minyak dagu

KUALA LUMPUR: Akibat disihir dengan minyak dagu mayat, seorang pelakon wanita drama bersiri popular membuat pengakuan pernah meninggalkan suami dan tiga anaknya semata-mata untuk bersekedudukan dengan seorang lelaki warga Kemboja yang baru dikenali walaupun ketika itu dia hamil tiga bulan.
Mangsa mendakwa ilmu hitam itu menyebabkan dia seolah-olah menjadi hamba seks lelaki terbabit selama lebih dua tahun sekitar 2007 hingga 2009. Sepanjang tempoh itu juga, semua pendapatan bulanannya turut diserahkan kepada lelaki berkenaan.

Lebih tragis lagi, pelakon itu yang berusia 27 tahun dan hanya mahu dikenali sebagai D berkata, dia juga terlantar selama sebulan di wad psikiatrik, Hospital Selayang dekat sini, selepas doktor mengesahkan dia mengalami gangguan mental.
“Segala-galanya bermula selepas saya berkenalan dengan seorang penghantar surat yang kerap datang ke pejabat saya di Damansara atas urusan kerja.

“Entah mengapa saya tiba-tiba seperti hilang pertimbangan diri kerana sentiasa dihantui wajah lelaki berusia 24 tahun itu seolah-olah ada satu daya tarikan istimewa pada dirinya.

“Saya gagal mengawal diri sehingga tidak mampu menolak setiap arahan yang diberikan, malah tidak teragak-agak meninggalkan suami dan anak untuk tinggal serumah dengan lelaki itu di Gombak,” katanya.
D berkata, sepanjang tinggal dengan lelaki itu, dia dilayan seperti pembantu rumah apabila diarah melakukan semua kerja rumah selain terpaksa menyerahkan semua wang pendapatannya.

“Biarpun dimaki-hamun dan dipukul saban hari, saya tidak pernah terfikir untuk meninggalkannya, malah hati saya tetap menyayanginya. Setiap kali saya berhasrat pulang ke pangkuan anak-anak, seolah-olah ada satu kuasa mematikan niat saya itu,” katanya.
Menurut D, hampir tiga tahun bersama lelaki durjana itu, dia langsung tidak pernah menjenguk orang tuanya di kampung dan suaminya juga gagal menjejaki tempat tinggalnya.

“Saya juga seperti dirasuk kerana setiap kali ada pihak melarang hubungan kami, saya tidak teragak-agak memarahi serta memaki-hamun mereka,” katanya.

Kemuncaknya, keadaan diri D menjadi tidak keruan apabila lelaki itu menghilangkan diri. Dia mula meracau siang dan malam memanggil nama lelaki itu hingga akhirnya terpaksa dimasukkan ke hospital.

Selepas terlantar di hospital, barulah keluarganya dapat bertemu dengan D selepas dihubungi pihak hospital dan sokongan mereka membuka laluan untuk D kembali pulih seperti sedia kala.

“Saya hanya menangis sepanjang tempoh ditahan di hospital. Ketika itu, bapa menasihati saya supaya kuat semangat dan memohon pertolongan daripada Allah.

“Bimbang melihat keadaan saya semakin parah, bapa membawa saya berjumpa pengamal perubatan tradisional kerana mengesyaki saya terkena ilmu hitam,” kata D.

Menurutnya, selepas berubat dengan dua pakar perubatan tradisional, dia diberitahu lelaki itu menggunakan ilmu hitam dengan mencalitkan minyak dagu pada badannya.

“Saya turut diberitahu lelaki terbabit menggunakan sihir itu untuk mengikis harta ramai gadis sebelum menghilangkan diri,” katanya.

D bersyukur kepada Allah kerana hasil rawatan tradisional dia semakin pulih dan kini sudah mampu melupakan lelaki berkenaan.

Bagaimanapun, perbuatan kejam lelaki itu menyebabkan rumah tangga D berakhir apabila dia diceraikan suaminya pada penghujung tahun lalu.

“Tentunya dia marah dan kecewa dengan apa yang berlaku, tapi dia tak tahu saya menjadi mangsa ilmu hitam. Kini saya sudah mampu menjalani kehidupan seperti biasa dan melupakan episod perit yang meragut kebahagiaan rumah tangga saya.

“Saya sanggup berkongsi pengalaman hidup saya kerana mahu ia menjadi pengajaran kepada semua wanita. Berhati-hatilah dan jangan mudah percaya dengan lelaki,” katanya.


**sumber dari harian metro

Jenjalan @ Subang Parade

Plan harinie nak bawak anak2 jenjalan cuci mata @ Subang Parade ye uols...rasenye dah lama tak terjah sana...hope cuaca ok sajork...kalo ujan haruss malas nak kluar kan...if jenjalan terserempak ngan akak...tegur lah ek...kot2 akak tak kenal almaklumler akak kan pakai 4 mata huhuhu

Ahad plak ada jemputan majlis cukur jambul @ Meru, klang...so trimas pada yang sudi jenguk2 my blog...taking care uols and HEPI WEKEN!!

muaaahhhh!!



**yeahh nampak tak header baru akak...?? thanks to anje ye coz buat tutorial kt blog dia...sharing is caring kan kan anje....huhu

Jumaat, Januari 28, 2011

ChurpChurp | Social Share » How do you define 'healthy'? (Preview)

ChurpChurp | Social Share » How do you define 'healthy'? (Preview)

Plez klik klik jek....thankss!!

Dapat voucher Jusco

Agak2 akak dapat berapa RM voucher JJ ni uols?? huhu

Semalam abg pomen pass envelop kt akak...ingatkan surat ke ape ...bila tanye abg pomen buat dek jek..huh!! saje jek buat lawak kan...huhu

Alhamdulillah!! sekali bukak jek envelop terkezut akak dibuatnye...dapat voucher Jusco sebanyak RM100 uols....rupenye ada supplier minyak (org china) bagi voucher ni kt abg pomen....syukran2...**sambil tadah tangan...

apalaie uols let's sopink katanye @ JJ....nak pergi JJ bukit raja ke JJ bukit tinggi?? huhuhu



**syukur dengan segala rezeki dariNYA....

Abg pomen berdiskusi about event rally 2011

Last weken nan ado aktiviti haruss ler berkepit ngan abg pomen follow dia pergi meeting @ FA Racing di area Shah Alam...beseler meeting tuk event Rally this year + bajet segala bagai huhu

 Aduaaii agak2 bajet tuk crew boleh kurangkan tak?? - FA Racing
Ermm harga boleh dirunding lagik tapi janganler bayo RM50 sorang tuk crew..huhu - Wid'dy Racing Consortium
 
uiks pekes abg pomen ku tertido kaaaa?? mihahahahaha

Selain daripada event rally musim 2011 ni dowang jugak meeting pasal event K4 GP 24 HOURS OF SEPANG 2011 ...drive kete 24 jam uols....dimana abg pomen salah sorang drivernye...huhu percaya ke?? mula2 akak nak join sama tuk event 24 jam drive ni uols ...yelaa nak gak merasa drive kt litar sepang tu kan...abg pomen bagik jek tapi alasannye anak2 sape nak jaga??? haaaa amik ko...betul gak tu...nak bawak bibik...bibik sibuk lak tolong ibunda kt dapur...jawapannye akak just bagi sokongan padu 200% kt abg pomen and driver2 yang lain...

Kalo uols nak tengok abg pomen drive @ Sepang mai ler datang..dialu2kan...boleh jugak jumpa ngan akak gonjeng huhu...event start pada 12thari (12/002/11) sehingga 12thari (13/02/11) ....berkampung kat sepang ler gamaknye ahakssss...

Macamana nak besarkan gambar dalam blog...??



Haaaaa amik ko rupenyea ramai lak **walhal 3 orang je yang bertanye huhuhu yang masih tak tahu camne cara nak besokan gambo kt blog kan...termasuk ler diri akak yang gonjeng nie ahaksss...

Ekceli weols pun tak tahu tapi berkat xtau malu sesat jalan katenye kan terus weols tanye pada si kulit putih gebus nie...so daripada situ ler weols study camne nak kasi beso itu gambo... now weols dah pandai!! huhu

ok ok pada yang nak tau cara2 nak gedabak kan gambo uols pergi jek klik jek url ini ye http://www.suziey.com/2010/04/latest-features-in-blogspot.html

Semoga berjaya uols!! sharing is caring kan....hehe


 

Khamis, Januari 27, 2011

Hurry! Click on this link & you could be the lucky ones to drink your cup of #MiloFuzeJamPack while playing with your spanking new iPad!

Hurry! Click on this link & you could be the lucky ones to drink your cup of #MiloFuzeJamPack while playing with your spanking new iPad!

Uols klik sini dulu ye...HB tu kemudian xpe ahakss....hanya ALLAH swt sahaja yang dapat membalas jasa baik uols klik mengklik di blog weols kekdahnye... :)

Dapat keychain Sabah

Keychain from Sabah Borneo

Thanks so much pada Pnstoberi yang sudi bagi weols keychain nie..tak dapat pergi Sabah dapat keychain pun jadilah uols..hiks!!

Weols suke3.....oh rini weols dapat 1 lagik parcel produk Virgin Coconut Oil...tunggu weols makan dulu dalam seminggu nie tengok hasilnye....nanti weols buat testimoni ye....huhu



**Sory petang ni baru weols BW ye coz line tenet baru weols pi bayo tadi ahaksss...

Akhirnye bersua jua...

Petang semalam akak ada date ngan somebody ye uols...gegeh buat temujanji @ Empire subang..oh ni 2nd time akak terjah situ...tapi 1st time ritu tak sempat nak jenjalan cuci mata just makan @ Belanga sajork huhu jom layan picta gediks weols ye hahaahah
Zaquan tengah menanti seseorang...ecececece...
Sempat jugak nengok orang naik slide nie huhu
teringat kat Nana coz dia pernah naik slide ni
amacam Nana besh tak naik bendalah ni?? huhu
Putera Ryan Daniel
9 month oredi
Oh sangat2 tembam ini budak...sungguh geram akak dibuatnye...sempat gak main ba ba cak dengan Ryan...clever boy and tak banyak karenah..pandai bawa diri sendiri huhu

My menu laksa @ nyoya kitchen kalo tak silap .........huhu

wit YAM Raja Saidatul Mardiah Raja Idris Shah
my adik angkat

Ini ler orang yang akak nak jumpa..akhirnye bersua jugak kan..hampir setahun tak ketemu padehal Kudiah duk area Damansara ajork huhuhu....so now  dah ketemu terus trubat rindu dihati ahakssss....!! thanks Kudiah sudi jumpa akak uols yang very the gonjeng ni hahahaha...hepi dapat spent time 2gether walaupun hanya seketika cuma...cewahhh!! lebiu poreber!! muaaahh!!



**thanks to suziey coz bagi panduan camne nak besokan saiz picta kt blog huhuhu

Rabu, Januari 26, 2011

My heartbeat

Orang sibuk sign up heartbeat ko pun sibuk sama ye akak gonjeng....huhu...yelaaa klik2 je dapat habuan sape tak mau kan uols kan hehehe...

so uols plez ler bantu akak gonjeng uols ni klik HB akak ye...





TERIMA KASIH!!



**setiap kali bw and after baca n3 uols...dengan rasa gembiranye akak mengKLIK hb uols...ngegh ngeh ngeh...

Lee Cooper pilihan mata akak

Yezzaaa!! semalam hampir kesemua meneka dengan tepat sekali...pandai uols teka kan....clap3 untuk diri sendiri ahakss....haaa sape xtau bleh terjah n3 semalam...huhu

Cermin mata Lee Cooper menjadi pilihan akak

Dah tiba masanye tuk akak check tahap kerabunan mata akak sekaligus buat cermin mata baru huhu...yelaaa xkan nak ganti cermin mata yang lama abis tu akak ko ni nak pakai apa kan kan...haha

belek punya belek sudah berkenan ngan brand Lee Cooper...lagipun ada sales kan tapi before that haruss ler servey harga....takot mahal lak...ujung2 bingkat + special lens (bila kene cahayamatahari lens jdi gelap) = RM390 ajeeeee....wah!! ok latuh kan berbanding cermin mata yang akak pakai sebelum nie RM500 uols xde brande pulak tu....hahaha

ekceli kan akak tak kesah brand apa janji cermin tu selesa dipakai & juga akak nampak uols huhu...oh ye akak ni jenis rabun silau ye uols...sampai tahap silau menjangkau ke 250 tu...haruss kalo ujan lebat dikala malam hari akak memang xleh drive... :)

thanks to abg pomen coz bagi bajet tuk akak tuko cermin mata baru tahun 2011 ni...love u poreber lah!! **kalo xdapat haruss puasa 23cm hahahaah




**dengar si kulit putih gebus nak beli sunglases brand ELLE katenye...dah dapat ke?? hehe

Wow!!! Be Careful....sharing is caring

dapat email from my frenz..huhu cekidot dot dot

For those who carry fake branded bags...Beware!!

Wow!!! Be Careful....

FYI, it is the same with Gucci but the fine is not 10 times.

Hello everyone,

Good morning and Happy New Year 2011!

FYI, Please do not bring in replica or fake LV items into genuine LV boutiques in Singapore .

Recently, my husband's friend's wife walk into LV Takashimaya to make purchase for a genuine LV handbag costs S$3K.
She took out a fake LV wallet to take out her credit card to make payment. She was caught using a fake LV wallet.
Wee ks later, she received a summon from LV Taka to appear in court or pay fine equivalent to 10 times of the fake item.
Apparently, her fake LV wallet is retailed at S$1K for the real one. She was fine S$10K.

Example, if I bring in a fake LV handbag (retail S$1930) into LV Taka. If I am caught, I will be fine approx. S$19,300.00.

My good friend, Valerie, GM from a events' company told me that in Europe, if you are caught using fake LV items, they will just confiscate your item but no need to pay fine.
In Singapore we have to pay fine, so please take note.

Singapore is a fine city!

Selasa, Januari 25, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

klik banner kalo mau join huhu
tarikh tutup pada 1 mac 2011


oh ekceli kan uols mood bercontest dah nak ke laut sekali sis RASP telah tag weols tuk join this contest...disebabkan weols tertarik menarik terus join ler ahakss!! bersemangat kembali katenye hiks!

Puas weols godek2 picta yang menarik ...so ni ler hasilnye picta yang weols pertaruhkan huhu

anak2 weols yang tersayang...
clust kan gaya memasing haha

Kalo saya menang, saya nak belanja anak2 makan eskrem Baskin Robin huhu...

Rakan ditag adalah:-
gud luck uols!!

New look of me


Haaaaa cepat2 teka apa yang terbaru
di wajah akak gonjeng..?? huhu




**rindu ngan geng of fius...bila mau ketemu??

Saya menang moto!!

Haish idak ler akak menang moto uols...propa jek mihahaha...ater last sunday gegeh abg pomen ajak weols anak beranak pergi kt padang go-kart ELITE tu uols...katenye nak tengok Nick beradu tenaga race moto gtew...layan jelah...lgpun Nick ni akak kenal...huhu

tapi apakandaya ujung2 CANCEL lak event tu sebab ape..? sebab dowang ada event karting lak tuk kanak2 huhuhu....baru akak nak tengok camne en Nick kita race moto...ujung2 jenjalan ke Mydin subang beli kaler anak2.... :)

oh ye nak tengok ke en Nick kita tu..?? hensem tau ahaksss!! tapi awas!! 2 kuota sudah dipenuhi so masih kosong lagik 2 kuota ahakssss....jangan mare ye Nick haha

























scroll lagik











































taraaaaa....

Tak jadi race jadi model cukup ler ahakss!!

Abg pomen tengah bergosip nie huhu

Bak kata abg pomen pada si Nick nie...camne event tak jadi sebab ko pakai seluar panjang ler Nick...hahahaha akak bantai gelak uols yelaaa bukan ape...sepanjang event rally or sepanjang perkenalan akak ngan si Nick ni memang tak pernah nampak dia pakai seluar panjang...mesti pakai seluar pendek takat lutut tu uols...huhu thats y ler event tu cancel hahaahha...

zasssssssssssss!!!

Dulu aku tak suke orang JAWA

Terjah blog Nana terus dapat idea nak buat entry ahaksss...Nana!! akak copy paste tajuk entry ko nie....halal la ek...hehehehe bukan ape just nak syaring ngan uols jek huhu

Seyes uols!! dulu time sekolah akak ingat lagik...time belajo tapi sibuk citer sal kawin kan **betapa gatalnye akak gonjeng uols nie dulu hahahaha...bukan citer ape uols just story sal kalo nak suami tak mo yang keturunan JAWA uols...sebab apa?? sebabnye dulu bila akak dengar jek orang jawa cakap cam bahasanye kasar jek...memang tak suke!!

Lagi satu kan uols...pengakuan berani ni uols...dah ler tak suke orang jawa ...pulak tu tak suke lelaki yang bermisai....geeeeeeeeelllliiiiiiii katenye kan...haha

sekarang haaaaa amik ko wahai akak gonjeng...kawin jugak ko dengan abg pomen yang darahnye mengalir darah JAWA + bermisai lak tu...huhu jawa tanjung karang uols. **eh eh sekampung ngan anak cik muni arr huhu...mihahahaha sampai dah ada 3 orang cahayamata...ngeeee...

ingat lagik time bertunang...my BFF sume ketawa kan akak...yelaaa tak suke org jawa ujung2 dapat gak org jawa...huhu nak buat camno kan uols dah jodoh kekdahnye...hehe

Zamri Bin Muhamat aka abg pomen
Jawa tanjung karang

Tapi kan uols ...ni orang katalah not akak yang kata...orang jawa ni sayang bini...ahakss!! nak2 lagik abg pomen anak bongsu kan...apa kehendak akak sume dituruti....mihahahaha love u ler babah!!

moral of the story : benda/orang yang kita tak suke tu ler yang akan kita sayang sampai akhir hayat...betul tak uols??

Uols bagaimana..?? ada tak story yg sama ngan akak??



**syukur dengan jodoh yang telah ditentukan oleh ALLAH swt...:)

Isnin, Januari 24, 2011

Sangat selesa bila dipakai

Vincci saiz : 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10
Harga : RM66
Kos pos : RM7

Now akak selesa pakai kasut ni uols...lembut dan yang penting sangat2 selesa okay...oh akak just tolong my frenz Ramona promote kan bisnes dia nie...kalo uols berkenan boleh ler contact terus kepada akak gonjeng uols nie...ataupun terjah jek blog http://justprettystore.blogspot.com

pada Eija mama zaquan...akak dah poskan pagi tadi kasut uols ye....tunggguuu!! hope uols suke....hehe

haa apalaie uols mai ler order kasut nie kt akak hehehe

Jumaat, Januari 21, 2011

Aktiviti menshekik di hari Thaipusam

8.00-10.00 pagi @ Tasik shah alam

antara yang hadir
teacher + blogger

nasi goreng + mee hoon + sosej + nugget
roti canai + sandwich + teh o + laici + soya

2.00 petang @ Jln Klang Lama rumah si putih gebus

blueberry tart..

soto + mee hoon sop = mabeles...huhu
dibuat oleh si putih gebus...

air sarsi..pandang jek sebab batuk
minum jek yang xde ais :(


moist cake from me...tempah jek hehe

karipap sardin yang wajib ada
dibawak oleh wife ahkau yang semakin slim skrg nie..

alamak!! rendang kerang lupa nak snap dibawak khas oleh anak cik muni yang semakin jelita sekarang nie...jeles mak noks ko 34!! haha

8.00 malam @ restoran tomyam wit family

order 2 jug sekali uols...
fresh oren + apple

ikan siakap masak pedas mmg sedap!!

oh da menu lagik tap xdan nak snap sebab dok melayan karenah anak2 nak mensyekik...so warga hindu sedang sibuk kt batu caves akak pulak sibuk menggemukkan diri...uwaaaa!! camne nak kurus nie...jeles tengok si putih gebus dan wife ahkau dah kurus sekarang nie...huh!

ok itu jek nak story...coz selsema + batuk + senggugut = demam... :( doakan smoga akak cepat sembuh ye uols...

jaga diri jaga kesihatan dan jaga pemakanan ye...tapi kalo ada acara makan2 jangan lupa jemput akak ahaksss!!

Rabu, Januari 19, 2011

sedikit fakta pemakanan.. Kita nak ikut buku sains / apa-apa yang diwar2kan oleh org yahudi Kafir atau kita nak ikut Rasul Junjungan Kita Nabi Muhamma

Yang baik kita kongsikan bersama ye uols...so entry ni copy paste from Dikja...

1. Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam. tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut Nabi Muhammad ? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sebab hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. Jadi kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.

2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi Muhamad selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi di tangan mereka.

3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan kegemaran Nabi Muhamad. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.

5. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat, contohnya coke dan maggi. Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi).

6. Untuk pengetahuan, para kafir agen dajjal ni juga menwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wanita. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.

Secara kesimpulannya para kafir ajen Al-Masih Dajjal ni bukan setakat melemahkan kita dari segi lain namun secara pemakanan kita juga.

Firman Allah: Wahai sekalian manusia! Makanlah dari apa yang ada di bumi yang halal lagi baik, dan janganlah kamu ikut jejak langkah Syaitan, kerana sesungguhnya Syaitan itu ialah musuh yang terang nyata bagi kamu. Al-Quran Surah Al-Baqarah Ayat 168

Firman Allah: Dan makanlah dari rezeki yang telah diberikan Allah kepada kamu, iaitu yang halal lagi baik dan bertakwalah kepada Allah yang kepadaNya sahaja kamu beriman. Al-Quran Surah Al-Maidah Ayat 88

Firman Allah: Oleh itu, makanlah (wahai orang-orang yang beriman) dari apa yang telah dikurniakan Allah kepada kamu dari benda-benda yang halal lagi baik, dan bersyukurlah akan nikmat Allah, jika benar kamu hanya menyembahNya semata-mata. Al-Quran Surah An-Nahlu Ayat 114

Renung2kan selamat beramal....

Mood ke laut cina selatan huhu

Assalammualaikum wbt!!

entah mengapa sejak dua menjak nie mood berblogging terus ke laut cina selatan uols...luas sikit kan hahahaha...xtau mane silapnye...aduyaaaiii!!

oh ye esok thaipusam kan...?? ada 2 event yang haruss akak terjah...pagi bekpes @ tasik shah alam anjuran blogger Amir Rayan dari jam 8-10pagi....jam 2ptg lak haruss drive lelaju pergi ke rumah Suziey...acara menggemokkan badan ahaksss...!!

thanks yang drop by komen kt blog akak ni yea..insyaallah will bw ke blog uols...pelan2 kayoh hahaha...



**alhamdulillah!! tempahan catering mencurah2 di tahun 2011 ni...

Selasa, Januari 18, 2011

KEPUTUSAN 1ST GA BY HEZE SUZE

Seperti yang dijanjikan....akak nak umumkan pemenang yang bertuah bagi 1ST GIVEAWAY BY HEZE SUZE....huhu sapekah yang bertuah...??? **drum roll plez....hehe

PESERTA YANG DAPAT KASUT
(sila email ur address & saiz kasut ye)


dan pada masa yang sama akak bermurah hati nak bagi RM10 kepada 3 orang yang bertuah...yelaaa dapat rezeki catering kan so bleh ler syare sikit ngan uols huhu so cekidot dot dot..


PESERTA YANG DAPAT RM10
(sila email ur nombor akaun)





Orait uols TAHNIAH!! pada yang bertuah...yang tak bertuah jangan ler kecik ati ye...try lagik huhu...

Plez email ASAP details di hezesuze@yahoo.com dengan kadar SEGERA dan plez nyatakan sekali contact no uols ye..senang akak nak calling2 kekdahnye ahakss....

Senarai peserta 1st Giveaway by HEZE SUZE

orait uols....pesli akak nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi join GA akak nie...sangat2 terharu okay... **sambil lap ingus sebab selesema haha....so now plez lihat senarai nama yang join my GA...yelaa takot termiss nama uols kan...if ada nama yang akak terlepas pandang sila bagitau dalam masa 2 jam dari sekarang ye...kalo tak ade akak anggap senarai yang ada ni jelah yang akan dicabut undian....huhu

cekidot dot dot...

  1. http://sooluckiss.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-hezesuze.html (nur solehah)
  2. http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cik anna)
  3. http://eringilegambar.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (amyerinaimie)
  4. http://cookiesraya2u.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cookiesraya2u)
  5. http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (tiefazatie)
  6. http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (lelord)
  7. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama zharfan)
  8. http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (deqlis)
  9. http://ejanblog.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mamalyna)
  10. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (azatie)
  11. http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (fa10)
  12. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zaikulim)
  13. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nana)
  14. http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (anje)
  15. http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (huda)
  16. http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (kaklong)
  17. http://ibuhadif.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mrs k)
  18. http://purplecrazz.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-from-heze-suze.html (aina)
  19. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cute mum)
  20. http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zanna)
  21. http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (lisa)
  22. http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (myra jay)
  23. http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (dyahaha)
  24. http://aanie.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (aanie)
  25. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (fadzillah)
  26. http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-hezesuze.html (lynn azlina)
  27. http://izancute.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (izan cute)
  28. http://haycontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (miza yusof)
  29. http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-hezesuze.html (ayu bonzer)
  30. http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (bam bam)
  31. http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mummy ayu)
  32. http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (sakinah)
  33. http://twenty2december.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (little ilmie)
  34. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cempaka kuning)
  35. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cik zai penang)
  36. http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (eija zaquan)
  37. http://blog-contestku.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (she kecik)
  38. http://ayuarjunalovescontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ayu arjuna)
  39. http://gengggkapak.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (kak ngah)
  40. http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (kehelan)
  41. http://umiezul.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (umi zul)
  42. http://thecolourfulisland.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (ctnurkhijah)
  43. http://jura-rahim.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (jura rahim)
  44. http://dollytia.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (tia)
  45. http://seindahbayu.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (anin)
  46. http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ibu ayra)
  47. http://norliza989.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (umiliza989)
  48. http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (iman mom)
  49. http://nadyabubble.blogspot.com/2011/01/contest-11-1st-giveaway-by-heze-suze.html (nadiabubble)
  50. http://saisyahh.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (aisya)
  51. http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (misz luvly)
  52. http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (shuhada)
  53. http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (lisa)
  54. http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nanakimie)
  55. http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (aeyin)
  56. http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (juelee)
  57. http://akiratoriza.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (akiratoriza)
  58. http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (kak yong)
  59. http://www.asida.net/2011/01/05/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mrs asida)
  60. http://join-giveaway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (jieda)
  61. http://intanazuza.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (intan)s
  62. http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zura)
  63. http://ceriterayanzur.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zura rahim)
  64. http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zue)
  65. http://lovekiwiyumichi.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ct hajar miswan)
  66. http://admiregreen.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (rinah)
  67. http://ogy2112.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ogy)
  68. http://blogjuniza.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-suze-heze.html (juniza)
  69. http://seyrasuhaira.blogspot.com/2011/01/ga-pembukaan-2011.html (seyra)
  70. http://azuinn.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (azuin)
  71. http://inahasan.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-suze-heze.html (ina hasan)
  72. http://missnanaindahouse.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (miss nana)
  73. http://mamarifqy.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama rifqy)
  74. http://sayangyana.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama dyia)
  75. http://ohana-familyshot.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mrs imran)
  76. http://hezesuze.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zunaida)
  77. http://prof-eja.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (amoi)
  78. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nur)
  79. http://rayyancontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (kayyana)
  80. http://erawatie18.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (erawatie)
  81. http://iman-gaandcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (iman)
  82. http://nanomi3.blogspot.com/p/contest.html (ahn)
  83. http://qard91.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (qard)
  84. http://princess-momoy.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (momoy)
  85. http://qasihnaney.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama tomel)
  86. http://iedaimmi.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ieda)
  87. http://umialyacontest.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (umialya)
  88. http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (amyeryn)
  89. http://ummi-abah-aqeef.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ummi aqeef)
  90. http://emmileen.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (leen)
  91. http://inibelogmamacute.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama eza)
  92. http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nadia sidek)
  93. http://rosilahi.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (rosilah)
  94. http://elynnshazlinsulaiman.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (elyn)
  95. http://nadiakamal.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (nadia kamal)
  96. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (eb ezrin)
  97. http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nadratul)
  98. http://impianeja.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (eja)
  99. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (syakila)
  100. http://taufidris.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (taufidris)
  101. http://usharapa.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zalina)
  102. http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/join-contest-cantik-kan-kasut-ni-skali.html (mimie adnin)
  103. http://nureenasir.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nureen)
  104. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (sahbanu)s
  105. http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (transformed hwife)
  106. http://anithchan.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (anith chan)
  107. http://ourlovenlife.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (putri aizat)
  108. http://kokoadik.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (mama amana)
  109. http://mummychacha.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (izan cute)
  110. http://mummyirman.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mummyhaza)
  111. http://beecontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (pn bee)
  112. http://momoplayground.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (miera momo chan)
  113. http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (arol)
  114. http://nurulnadiahmamat2.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nurul nadia)
  115. http://akmafaizal.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (akma faizal)
  116. http://anisahsofiah.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (anisah sofia)
  117. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (miss ran)
  118. http://myraanang.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (myra anang)
  119. http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (farhana)
  120. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cikpnhady)
  121. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (izzaty)
  122. http://iman-gaandcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (Iman)
  123. http://aderkukisah.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zunaida)s
  124. http://nurezzattie.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nur ezzat)
  125. http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (fateen)
  126. http://nizamk.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cik niza)
  127. http://norazwa50.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (muslimah vogue)
  128. http://princessmysarra.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (princess)
  129. http://inasepi.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (ina sepi)
  130. http://cikcoklat1235.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (haiza)
  131. http://deekuntum.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (dee)
  132. http://cikatinstory.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cik atin)s
  133. http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (et)
  134. http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (yatie comel)
  135. http://transformasi2009.blogspot.com/2011/01/saya-join-ga-by-heze-suze.html (kaseh)
  136. http://sweetfamilysindahouse.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (fazila)
  137. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nad mamazakwan)
  138. http://jombercontest.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (honey)
  139. http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (sofia HB)
  140. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (golden rose)
  141. http://mamaaminazim.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mama amin azim)
  142. http://contestsukaaku.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (dia honey)
  143. http://espritrasp.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-hezesuze.html (rasp)
  144. http://ellywithlove.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (elly)
  145. http://contestcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (aznain)
  146. http://ainsyafiqaazmi.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (anis syafiqa)
  147. http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (azleen)
  148. http://hanisyahida.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (hani syahida)
  149. http://mishsya.blogspot.com/2011/01/join-1st-giveaway-by-heze-suze.html (mish sya)
  150. http://bungacokelat.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (bunga)
  151. http://lizayati.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (lisa)
  152. http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (syida syakirin)
  153. http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (alycia)
  154. http://fansfansakura.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (orange)
  155. http://leenasaffee.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (leena)
  156. http://zuracontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (zura zari)
  157. http://hezesuze.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (arai)
  158. http://myabajuri.blogspot.com/2011/01/give-away-by-heze-suze.html (mya bajuri)
  159. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (miss yuyu)
  160. http://florafana.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (flora fana)
  161. http://neaflerida.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (nea flerida)
  162. http://kunggu.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cik syafiqah)
  163. http://mzhanymasukcontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (mzhany)
  164. http://nhmi.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (eijam family)
  165. http://mahafiza.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (ayang & abang)
  166. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/01/aku-rindu-sayang-kamu-giveaway.html (adyshariz)
  167. http://shafieykaeika.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (syafieyka)
  168. http://fasyafrina.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (lia mama asha)
  169. http://jomjoincontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (em’s family)
  170. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (sarah)
  171. http://rinna57.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (cutemummy)
  172. http://ayuayu101.blogspot.com/2011/01/1st-lucky-draw-by-heze-suze.html (ayu selalu)
  173. http://sayadankontes.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (dak eina)
  174. http://cikbedahcontest.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (cikbedah laser)
  175. http://my-khalish.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html (eita)
  176. http://whatever-me-like.blogspot.com/2011/01/1st-ga-by-heze-suze.html (bugsy)

insyaallah dalam kul 12.00 tengahari ni keputusan akan diumumkan....yehaaaa!! tunggguu!!