Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Mac 03, 2013

Testing Testing Katenye huhu

'Ahkak Gonjeng' kembaliiiiiiiiii wohoooooo...

Aiyoooo *smbil amik penyapu kasi bersih sawang2 yg ado di blog weols nie... Eh Assalammualaikum wbt pada uols ...amcam rindu ahkak gonjeng tak? Sory ler mlm ni agak bohsan tetiba ada mood plak nk hupdate blog katenye khennn..!!

Hope mood akan berterusan ye...*boleh ke ahkak gonjeng..?!! Okay xmo taip byk2 nah layan jelah gambo trip weols ke Limastiga Umbai, Melaka...

Jgn ada yg muntah ijau udahler ek...mihahahahaa







Nah..!! sape rindu akak tatap ler gambo yg cute ni kan..cute ke? wakakaka


Rabu, April 18, 2012

Wedding Pojiepooh @ Muar JB

Holaaaa uols...adehhhh dah lama xupdate n3 langsung akak gonjeng ko ni dah xreti nak upload gambo ikut kesesuaian hahahahaha...layan jelah ye wedding pojie kt muar ritu.... ;)








Selamat pengantin baru akak gonjeng ucapkan kepada Pojiepooh & Eera....sama cantik sama padan...muaahh!! Gambo credit tu Remydotcom...ngeh ngeh ngeh

Selasa, April 17, 2012

Trip Pulau Perhentian 3H 2M bersama ahkak gonjeng yihaaa!!

Assalammualaikum wbt uols sume...sihat kaaa? adddooooiii dah bersawang rumah akak ni haaaa...maklumler sibuk ngan bisnes catering makenye blog pun xupdate2 hmpir 2 tahun tu....huhuhu hope uols masih remember pada ahkak gonjeng nie...wakakakaka...

Okay2 insyaallah dgn adanya n3 baru nie...ahkak akan terus berblogging & akan ada story mory baru dari ahkak ye....pelan2 kayoh org kate huhu..

okay back to topic..TRIP PULAU PERHENTIAN 3H 2M BERSAMA AHKAK GONJENG...**wah hebat ko akak gonjeng siap buat trip tu hahahaha...objektif nak mengeratkan sillaturahim katenye + padehal xpernah pegi lagik pulau perhentian ahaksss...

All details2 ada dibawah ni ye..Jommm!! beramah mesra wit ahkak gonjeng...wohooooo..

Discover Perhentian Island

3 Days / 2 Nights

RM 400.00 per person


5 JULY 2012
8.00 mlm – Berkumpul di Mcdonald The Mall, KL

6 JULY 2012
Day 01 :
 Jetty / Perhentian    (L, D)
08.00-09.00 -  Departure from jetty to Perhentian in the morning.
Upon arrival at Perhentian Island,
check in to resort,
free at your own leisure.
Lunch and Dinner will be served.

7 JULY 2012
Day 02 : Perhentian Island (Sea Outing)
  (B, L, D)
08.00-10.00 - Breakfast at resort
Depart for snorkeling trips inclusive of snorkeling gear
12.00-03.00 – Lunch
08.00-10.00 - Dinner

8 JULY 2012
Day 03 : Perhentian / Jetty   (B)
08.00-09.00 - Breakfast at Resort
12.00-01.00 – Lunch
01.00-01.30 - Departure from Perhentian to Besut

The  above Price include :
- Coach 40 setter  
- 2 way ferry transfer Jetty – Perhentian – Jetty
- 2 Nights stay at Superior – Perhentian Island
- 2 breakfast, 2 Lunch, 2 Dinner

* Notes :
-Rates are subject to change without prior notice.
-Surcharge of RM 50 per person is applicable on Public Holidays.

Berminat..!! call terus ahkak ye 0192148860

 **Pada bloggers yg lain bleh bantu ahkak tak tuk promote this trip & tepek kt blog memasing...Jasa uols amat akak hargai...TQVM