Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Mei 18, 2014

Hooolaaa eberibadi... miss ahkak gonjeng tak..?!!

Salam uols.. ayoyoyoyoyo lame giler xupdate blog ni uols... bersawang bagai nie haha.. ok2 uols pekabo..?!! hope sihat disamping family tercinta ye.

Ni pun ada mase terluang sambil niaga cendol ni sambil update blog gitu.. nak carik rezeki kan uols.. mane2 leh buat biz akak buat jek selagi terdaya gitu ahakss

Okay ekceli akak nk sharing one biz ni dikenali dgn name BIZ KAACHING.. sape yg nak side income tu rajin2lah jenguk FB akak or call akak teros ye.. akak nk bagi peluang keemasan ni uols.. rugi xgrab peluang yg ado..

Alhamdulillah dpt lah income 5 angka setakat nie... so jgn lupa roger2 akak tau.. haa cust cendol dah sampai ni so got to go gitu... chowwww ..!! wasaalam..!!

Nah tatap pic ahkak gonjeng tuk lepaskan rindu ye.. ni pic bln 2 yg lepas.. hek hek

3 ulasan:

Mek Onie berkata...

perghhhhh,masyukkkkkkk la

cik violet berkata...

dasat oooo akk ktew niiiii

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)