Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Oktober 13, 2009

Rally Sprint Series 2009 @ SIC

11.10.09 Ahad

Bersiaran lgsung dari Sepang uols....Ahad lepas akak ada event rally (percaye ke??? walhal bg sokongan jek kt abg pomen) hehe kt sepang...sbb tu byk undangan menshekik pd ari tu tpakseler akak melepaskan bgitu sajork....wakakakaka

ekceli akak bgi sokongan pd sume yg terlibat....driver + navigator + all mekanik yg melibatkan diri secara langsung....kalo akak xbagi sokongan sape lagi ye dok???? ekekeke

org kuat dsbalik tabir....ekekeke

b4 rally stat harussler check sgala bagai kt kete satria merah itew...dan bila da ada akak gonjeng makanye haruss ler brposing bagai kekdahnye okey...hehehe bgus gak all mekanik ni sume btindak mengikut arahan....huahuahuahua :D

ada yg gegeh pasang tayar...yg cek enjin...cek minyak itam kira masing2 da tau tugas masing2 xyah nk disuruh....apa yg penting????? kejesama...hahahaha

Sutan Mustaffa Salihin (Driver) &
Norhafidzi aka Madu (Navigator)


orait uols...ni ler wajah driver & navigator yg akak support tu...bkn support pe uols....bgi sokongan dan jd pom2 girl kekdahnye...ekekeke smemangnye dari dulu lagi abg pomen telah diinvite oleh SMS (Sutan Mustaffa Salihin) ni tuk joint @ bekejasama ngan dia...selain dari tu bleh ler kutip pengalaman camne keadaan rally sebenonye.....hehe thanks SMS...(wakil abg pomen berkata) ekekeke

so that day ada 2 pusingan yg perlu di abiskan....1 pusingan merangkumi sebanyak 4 SS...tp pada pusingan terakhir iaitu SS 4..tetiba kete enjin mati xleh idup uols...aiyooooo camno ni..lagi 1 pusingan jek nk abiskan....sib baik dengan berkat kesabaran + kejesama + izin ALLAH swt akhirnye prob tu dpt d setelkan d saat akhir uols....seriau jek time tu....mana taknye rugi ler kalo akhir2 xleh nk finishkan rally ni...alhamdulillah tuah menyebelahi kami.....dimana driver & navigator dpt abiskan rally pada hari itu.... :D

shooting time...

SMS : saya berterima kasih kepada sume sahabat yg menyokong & membantu saya spt Yard Speedworks, SP Tech & Nick Motorsports dlm menjayakan rally hari ini....

Fidzi : peranan navigator amat penting...coz kalo xde navigator ibarat driver pandu sbelah mata....

camtuler lebih kurang ayat skema dowang bila ditemuramah....hehehe nnti tgok arr kt tv tiap2 ri sabtu ada rancangan sal motorsport ni kuar....tp sory akak xtau ler chanel bape...huahuahua

we are the CHAMPION
trophy for CHAMPION in CLASS 3 (1600cc)

haaa so team yg akak sokong ni CHAMPION in Class 3 dan overall dpt tmpat ke 2. (bravo!!bravo!!) ...ok latuh kan....kete satria jek...berbanding kete2 rally yg len...subaru, honda sumenye ade tp xdpt menandingi satria merah ni....hehehe

yg penting skill n pengalaman SMS tu....kalo tkat kete power jek tp kemahiran nan ado jgn harap ler .....ke gaung ler jwpnye....wakakakaka

okler uols...tu ler xtvt akan last weekend...so insyallah pd ujung bln Nov 2009 event rally akan diadakan kt Genting Sepah....so pada sape2 yg nk tgok camne rally ni bleh arr dtg okey....mayB akak akan menginap kt Janda Baik....baik punya....hahahaha jom arrr kita mmeriahkan lagik dunia rally mesia ni.....ahaks! zassss layannnn :D

p/s kami masih mencarik sponser yg berminat nk sponser team ni.....

3 ulasan:

farish H berkata...

meriahh akak rally! hahaa

syaf berkata...

akak p ler try

suhaila-ab berkata...

heheh...takan ko tgk je...