Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, November 18, 2009

GatHeRiNg aKaN DaTaNg...

Yuhuu uols! gathering bloggers akan diadakan lagik....yehaaaaaa!!! so cekidot....*sory! n3 ni akak copy past from blog pngetua aka suziey....hehehehe

jeng jeng jeng..ingt lagi x gbr kt bwh ni..hehe..sori la gbr xclear..time ni no dslr lg..so hnya menggunakan kamera cabuk ku itu:p

IMG_3380

1 world 1 soul gathering yg tlh diadakan pd 28th June 2009 di taman tasik titiwangsa…hmm ngapenye tetiba aku tepek banner ni yek..hehe..

ok actually..kesinambungan dr 1 world 1 soul gathering ni..aku n d geng upin ipin tlh merancang 1 komplot event khas utk bloggers n readers..

klu dulu kita gather utk pertama kalinya bertentang mata..kali ni..kita gather utk berfamili day plak..mengeratkan lagi ukhuwah sesama bloggers :) tp bkn bermaksud hanya org yg attend 1 world 1 soul gathering tu je bole attend famili day ni..its open..open for ALL..as long as u read ths n3..u r cordially invited..

ok details:

Date: 28 Feb 2010 (Ahad)

Time: 9am – 12pm

Venue: taman tasik perdana, kl

theme: u look B.L.U.E !

concept: potluck

fees: FREE!!

eh nape ade gbr gadis2 gediks melayu terakhir ni? hehehe..ok..let me introduce..

nelayan 102

mereka2 inilah organizer yg akn menjayakan blogger’s famili day ni;)

puan pengetua (cewah mcm kt skool jek..ekeke:p) = [-suziey-] aka ibuaQeel

ajk pengurusan hadiah + goodies + media = ina momguess

ajk pengurusan makanan = heze aka ahkak gonjeng (akak ler tu)

ajk pengurusan sponsor & banner = watie aka mummyaeesh

ajk pengurusan tetamu = ayu aka sidratul muntaha

hmm..nmpk cam gempak je kan..hehe..actually kami dh buat azam 2010..nk jayakan blogger’s famili day ni lebih baik dr gathering sblm ni....kalu dulu caca merba kan..so skang ni kita improve sket la..plan properly n nicely..insyaAllah..blaja melalui pengalaman kan :)

tentative selain makan:

1) setiap blogger diminta utk bw hadiah sorang 1 spya dpt dilakukan pertukaran hadiah..

2) lucky draw

3) games

4) pencarian harta karun

5) pengagihan goodies

6) 'mystery' game

7) photography session...media invited ;) kali ni nk mintak TV3 wat liputan...huhuhu

looks like similarly as previous gathering huh..tp kali ni..sumenye lebih byk n lebih mencabar since hadiah yg confirm akn disediakan pn agk byk..jgn riso..setiap org pasti akn pulang dgn hadiah..especially utk kids..kalu ade sesapa yg bermurah hati nk tambah sponsor sgtla dialu2kan..

menu:

rendang kerang, nasi impit, air mineral, kek batik, kuih karipap

*activities, menu n attendance will be updated time to time :) untuk breastfeed mom, dont worry, tent will be provided..bole la korang nk bf ur babies dlm khemah tu..nk landing2 pn bole :)

so ape lagi..jom meriahkan blogger’s famili day..ade 4 bln lagi utk korang pk..hehe..take ur time..

p/s: smga ape yg dirancang menjadi kenyataan dgn izin Allah…amin :)

p/s2: sape interested nk join, just leave ur comment (jgn lupe blog link)..

12 ulasan:

Nana berkata...

klw xde pape haru sku join!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Wow cool!!
InsyAlla..
harap dapat join klo ada kekuatan..
Sbb perintah berkabung 6bulan xabes lagi!

tHrEE oF us berkata...

kita insyaallah p! hoyehhh..

c u ther ahkak gonjeng!

*dah report sama puan pengetua.. =]

bOyFeiZ berkata...

insyaallah kak...

mama tisya berkata...

kak..awat blogmu mcm pelik je..tukar layout ke..gmbr gathering tu sekerat je..ni nk marah gmbr ku yg tk brp glam tk nmpk...ekekekkekek

kalo tkde hal nk gk join nanti

farish H berkata...

wajibb pehi lalaaa

Azimah@Melati berkata...

ze, 28hb tu besday anak akak tue...rasanya nak join kot..sebab nak gelemer masuk tibi tiger...aci?? ahakss.. Insya'Allah kalau tak ada aral...akak join kot...mujur jek dah abih 99HTN...eheheheh...

Hezesuze berkata...

Nana : wajib join...aci tak kalo akak nk order kuih sarang semut tu??? heheh

pojie : perintah berkabung???? sape mati uols?? hiks!

3 of us : wah new bloggers ni...ahaks! thanks follow blog akak...joint tau

bboy : wah da name len arr....hahaha

mama tisya : tu kan copy paste....ujung2 pic akak pun nmpak sekerat je...adoaiiii

farish : wajib uols!

kak mah : date tu pun tarikh nikah ze tau....huhuhhu jom kak mah...teringn nk jumpa akak ni....warghh warghhh!!

iva saionji berkata...

haha..i pon new blogger gak nieh kak gonjeng....hehehehe...InsyaAllah i nak join..i nak bawak hincik memandu i pon join..nak menag hadiah manyak2...hehehehe...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

insya'allah kalau tak der apa2 yg menghalang akan ku dtg jua...

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

pic ahkak separuh jer..
mcm nk join jer

Remy.com berkata...

Remy nak join,
boleh x?

kalau x boleh x per, hurmmm...