Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Disember 07, 2009

Ishh Takot Siut....!!!

hola senorita magrita!!! so spt uols tau last weekend kt ahkak mengikut montot abg pomen pegi ke bkt merah laketown kan kan....ermm ekceli nk share ngan weols about citer ni....*pic nan ado ye sbbnye dgr dari mulut abg pomen & dak2 crew yg len....hehehe

ermm nk stat camno yea....ok camni ada 1 team tu MRU team namenye....mmg mane2 event rally khemah dowang ni mmg meriah bangat ngan cateringnye ngan lagu2 berkumandang so bleh dikatakan kalo dowang xde mmg sunyi arr jwpnye kt srvice park tu...

spt bese para driver & navigator akan g riki tmpt rally tu kan pd ri jumaat...*rupenya jauh beb from bkt merah...srvice park je kt bkt merah....huhuhu so sbtu pagi lam kul 11am event rally da stat...tp time ni gegeh akak bawak anak2 terjah bkt merah laketown...amik all pakej tu...ahaks! rabak ler duit abg pomen RM100 gara2 weols nk terjah sume skali....ahaks!

opppsss! tersasul plak tu another n3 yea....so berbalik pada citer ngeri ni...ishh mmg takot kalo dengar....mlm minggu tu ada sorang crew kata ada eksiden kete ngan moto (penunggang moto meninggal dunia) kt simpang bkt merah....*akak xtau ler simpang mane...huhu

so mlm tu bese jek weols bgumbira wat BBQ...so pg ahad tu ingatkan nk tgok arr abg pomen kt srvice park ujung2 dpt call abg pomen xkasi weols kesana....eh apsal plak...skali dpt citer ada antu from SS (tmpt rally) sudah ikut 1 of crew MRU tu kt service park....so terus rasuk ke tukang masak depa kekdahnye...so dowang pn panggil bomoh arr sbbnye yg kene rasuk da merapu mcm2 xbleh nk tau apa yg dia ckp....

skali bomoh tu translate kan katenye antu tu nk 1 lagi nyawa...ishh takot! dia nk 2 nyawa..1 nyawa da dpt kt simpang bkt merah tu...dia nk lagi 1 nyawa kekdahnye....ishh mmg seriau jek dengar kan....so mlm minggu tu jugak team MRU ni bungkus kira tarik diri from event rally kali ni....so bila dowang xde mmg senyap sunyi arr srvice park tu....huhuhu

so sbb tu abg pomen melarang ahkak sama sekali dtg ke tapak event ri ahad tu...so itu jeler citernye...ekceli dgr gak crew MRU tu bleh plak nmpak babi utan jln dpn dia *time tu dia nk kencing...hehe smbil babi tu toleh kt dia....ermm babi bleh toleh ke??

ermm akak dgr gak area bkt merah ni mmg tmpt org mmbuang.....betul ke??? *buang benda2 yg xelok...ishh akak mmg takot btol...smpai mintak nyawa tu....haishhh...pepun syukur all crew team abg pomen xde kene apa2....cuma kete rally got prob di saat2 akhir...tp smpat finish the rally....

so pd pandangan ahkak sape yg teringin or belom terjah bkt merah laketown tu xyah ler pegi ok bkn krana citer akak ni tp tmptnye idokler besh sgt...seyes! tp kalo uols dpt pegi free...ON jeler....ahaks!

11 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Aiyoooo seriau dengor (sambil tutup mata)..
Ko nih kak baru nk dengor citer org tuh bjimba² di sana hujung² kuor story keliwon, hohoh, ceq takut!!!

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

eh cter antu plak..
kang ne mlm jumaat ner. hehehe...

Sidratul Muntaha berkata...

beselah kak
tempat2 peranginan mmg byk jer benda2 gitu
ayu ingt lagi time gi marina cove kat lumut perak
masa tu tido kat situ sbb ade kursus 3 hari
just imagine ler
pkl 2 3 pagi mesti ade bunyi cam org bergelut kat luar bilik
pastu kat bilik boss kitaorg ade puchong kat ujung katil

[-suziey-] berkata...

oo ye ke
xtau plak tpt tu camtu..hmmm deakt bebeno ngn kampung hubby

atty's berkata...

nasib tak pe2..family ze semua..alhamdulillah..

Adam berkata...

hantu dapat x nyawa lagi satu tu? boleh caye ke bomoh tu? <==teruja

farish H berkata...

tatotttt

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

seramnye!

suhaila-ab berkata...

aku baca dari awal sampai ayat last..1 gambar pun tak de..ni aku rasa cam nak picit2 ko ni..

suhaila-ab berkata...

1 lagi lupa nak jawap..BABI tak leh toleh...dia jalan menonong je..nak tengok sebelah main jeling2 je..tu pasal kalau org kuat menjeling org cakap jelingan babi..hahahaha...bukan org cakap..aku yg cakap dol..

Hezesuze berkata...

pojie : hehe takot dengar kan..

putera : antu xkira ari dek non oiii...haha

ayu : pocong??? hisss lagi seriau tu...

suziey : taman tema air dia OK jek...

adam : dowang tuko ngan darah ayam....tp xtauler bape ekor ayam antu tu nak...hehe

farish : kan!

sue : wei kan ayat mula2 lagik ze da bgtau nan ado picta...apa daaaaa...ceh!!!