Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Mac 11, 2010

Jomm Terjah MATTA FAIR

haaaaa apalaie tunggu!! Jom kita reramai terjah Matta Fair yg akan berlangsung ri Jumaat - Ahad... :-)

PS kata kalo pegi esok...org tak ramai sgt...almaklumler ni 1st time aku terjah Matta Fair nie....sbb dulu hampir2 nk terjah tp bila tgok ramai btul umat...mak aiiii harussler terbantut disitu...ahaks!

tp kali nie wajib terjah katanye...sbb abg pomen da bgi green lite tuk akak meronggeng sorang2 ditemani kenkawan *ade ke yg nk follow akak nie....huhu tuk pegi vacation katenye....huhu yihaaaaaa!!!



Psstt....ade sesapa yg nk follow akak gi pulau perhentian or redang...plez let me know ye..tp opkos arrr sdn bhd....huhu chowwwww.... :D

9 ulasan:

mama tisya berkata...

esok mmg tk rmi sgt la tp slalunye rmi sabtu & ahad..tp best...sy suka pegi cz dpt voucher free cuti2 msia....hehehehe

ingt nk terjh gk tp sabtu la..sok kn kj

Siti berkata...

waaaa...mcm best..tapi esok nak balik kg..huhu...tak dpt nak gi.

suhaila-ab berkata...

ofer macam best je..
kena tgk bajet tuh...hehe...aku walaupun oghang teranung tp pulau redang ke perhentian ke tak penah jejak...penah ada niat nak gi tapi tak de org nak layan ...wuuuaaaa!!!!

** atie + farid + aisyah ** berkata...

sy pun nak pegi.. mayb sabtu sy pegi... esok tak dapekla folo akak gonjeng.. den kojo

Hezesuze berkata...

mama tisya
sbb nk elak org ramai arr akak pegi esok lgpun nk jumpa bloggers esok...huhu

siti
akak tak tau arr besh ke idak...sbb katenye akan ramai org disitu...huhu mesti sesak giler kan...

sue
haaa jom arr kita pegi pulau perhentian same2...jom jom jom!!

atie
alah...kalo idak bleh kita jumpa kan atie...hehe

Nana berkata...

nak pegi tapi xde duit kekekeke

Hezesuze berkata...

Nana
alaaa...wat saving arr cam akak...huhu

||| PöJìé PööH ||| berkata...

xsempat la byk hal..
tolong jengah2 utk saya ek..
nti kita leh duk discus planning bcuti sama2
dari thn sudah xdpt nk bcuti sama2..
xleh ramai putus fius, kita bdua pun sudah..
oopss!

Hezesuze berkata...

pojie
hahaha da booking tuk holiday nnti...huhu