Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, April 27, 2011

Produk Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)

 Holla holaa uols....adehhh dah berkurun lamanye weols tak update blog kekdahnye kan....uols sihat ke..?? ermm beseler virus M beso punya sudah melanda driku yang gonjeng nie sbb tu tak update blog padehal byk beno nak diciterkan...ce citer ce citer....hahahahaha

okaylah uols ..tak mahu membuang masa lagi now weols nak syare something ngan uols...memandangkan almost 3 bulan weols menggunakan produk kesihatan ni...so dah dapat kesan yang memberangsangkan barulah weols nak syare ngan uols sume....huhu
 
Minyak kelapa dara (Virgin coconut oil)
Halal okay

Antara kebaikan dan khasiatnye:-
  • MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL - ia sendiri tidak mengandungi kolestrol. Oleh itu ia aalah alternatif terbaik bagi minyak2 lain yang mengandungi kandungan kolestrol yang tinggi.
  • MENGAWAL KENCING MANIS - Pankrease lebih efision mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluaannya.
  • MENGATASI MASALAH PENYAKIT DEGENERATIF DAN MASALAH USIA UMUR LANJUT -  Anti oksida semulajadi dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas.
  •  TIDAK MENINGKATKAN PARAS KELEKITAN PLATLET DLM DARAH - Mengatasi pembentukan plak pada pembuluh darah yang menjadi antara faktor punca serangan jantung.
  •  TUBUH LEBIH TAHAN SERANGAN PENYAKIT  kerana memiliki agen anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa.
  •  MENDAPAT KEMBALI KEANJALAN, KELEMBUTAN KULIT - Ia mempercepat penggantian sel2 kulit yang mati dengan sel yang baru selain melindungi dari sinaran ultra violet.
  • PERTUMBUHAN RAMBUT LEBIH BAIK DAN KELEMUMUR AKAN HILANG - Sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yang mencukupi untuk pertumbuhan maksima.
  • TERHINDAR DARI GEJALA ALAHAN - Minyak kelapa dara bertindak sebagai agen anti histamine.
  • MENGELAKKAN RISIKO SAKIT KANSER - Minyak kelapa dara memusnahkan sebarang kehadiran organisma pathogen. Dengan itu sela darah putih mampu bertinadak secara maksima memusnahkan sel kanser, kerana ia tidak terbeban menghadapi organisma pathogen.
  •  KEADAAN BERDENGKUR AKAN HILANG - Kerana saluran pernafasan dan anak tekak akan kembali anjal dan elastik hasil kewujudan sel2 baru padanya.

 so inilah wajah akak skrg....huahuahuahua
HEZEMARIMAR ZAMRI 

sila percaya ye....hehehe seyes uols...camne nak cakap ek...kira kulit muka akak gonjeng uols nie bertambah licin gtew....senang citer makan dulu produk ni baru uols tau keberkesananya....hehehe 

oh terlupa lak nak kata harga hanya RM39.90 tidak termasuk kos pos ye...sekiranya uols berminat nak mencuba produk ni jangan malu jangan segan calling2 ler weols ye ....
chow chin chow.....nanti weols share lagik produk yang weols guna berkesan pada diri weols yg gonjeng nie ahakssss....tunggggggguuu!!

more info www.catalyst2u.net

11 ulasan:

wANieYZ berkata...

vco memang best..dah 2bulan guna..memang bet..kulit dah kurang minyak..suka sgt..

b a m b a m ' s berkata...

akak jual ek??? mcm berminat..ehehhe..dr hari tuh dok usha.. :P

sW33tdARLiNG berkata...

meletopsss ahkak!!!

CuTeMiUt78 berkata...

oh... klu betul la blh jd cam kat gambo tu... meletop ni..

Rinna berkata...

Wahh patut laa senyap jerk..pergi bertapa yerk..hehehe

Miracles Of Life berkata...

akak...windu sma kamu... kemana kamu :((( ... VCO ?? sy pun guna gak :) hee

watie wyyn berkata...

kelas ko maria....
jom ngedate!

ieda berkata...

miss u beb .. kemana menghilang nie :))

Mama Gee berkata...

wahh kalo makan leh jadi cam marimar..ai pun nk try..manalah tau leh jadi cam maria mercedes...ahaha

**makin gebuss meletop lah uolss pasni yaa..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

perghh akak jual bende alah ni pulok... tak lame lagi pemes lah ni, jadi business women blogger yg berjaye...


sorry lame tak singgah sini, saye baru nk aktif balik... sile beri sokongan yg padu....ha3

suhaila-ab berkata...

boleh jd anak dara balik tak?