Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Ogos 02, 2009

HePi BeSDaY KaKaK....Muahhhhh!!!

HEPI BESDAY 2 my luvly doter NUR ZAHEEDA SYAFIQA aka kakak yg ke 5 twon pd 01/08/09 ....cayanggggggg kakak! muahhhhhh! so nk tau kt ner weols smbut besday si kakak ni (kira mini besday tau)....jom layannnnn picca dibawah....ekekeke

lokasi kejadian : beseler pdg kt area masjid shah alam tu (pdg B ye uols)
jam : 8.30mlm - 11.00 mlm
tema : xkesah jnji pkai baju...ekekeke

opssss apsal tetiba kuar gambo abg pomen ni....ahaks! ekceli beseler haruss bgmbo bgai kan kekdahnye....huhuhuhu motipppp anak2 aku tema oren....umi babah tema putih ye uols...suci gtew...wakaka

hepi besday to me....

ermm rini besday saya yg ke 5 twon...saya xbuat mjlis beso2..saya suka berjimat cermat cam umi saya ajo....ekeke so saya jmput sepupu2 saya jek...lepas menshekik dan smbut besday saya men guling2 & men bola ngan spupu saya...saya sgt sonok dan nk ucapkan tengkiu kt babah & umi yg bawak saya ngan spupu len sambut besday saya kt sini...saya suke3...wlopon mjlis sederhana tp saya sonok sgt2...bknpe nnti 15hb bruler mjlis beso saya akan diadakan...betul tak umi???? hehe

mjlis menshekik bjlan dgn lancar skali....weols beli McD & kek jek...senang kan...yg penting time ni sume lapo tahap godzila..hidang je mknan terus ngap! wakaka lpas mkn apalaie layan dak2 ni men bola ler...huhuhu

ni ler umi & babah syafiqa
(sorang bloger tegar & sorang lagik pomen kete) ekeke
gandingan yg sgt mantappppp uols! wakaka

opppsss! motipppp nk bgambo bedua....ekeke jgn jeles ek...beseler bknnye slalu amik gambo bdua ni...ekeke coz abg pomen ni pemalu orgnye uols! sbb tu uols tgok kalo de gath blogers tu weols je yg smpai tnpa ditemani oleh abg pomen kekdahnye....hehe

so mlm tu turn abg pomen ler layan anak2 men bola dan segala game bagai...yeler slalu bz jek kan kekdahnye...skali skala layan anak2 sonot siut...ilang rasa penat kan kan....mlm tu turn aku relax jap ler smbil tgok abg pomen layan anak2...sejuk perut aku mengandungkan dowang...hik3 (tetiba sayu plak rasenye)..tgok anak mmberso dpn mata...

thanks to abg pomen (wlpon dia xpenah jenguk blog aku ni) tp nk says jugak...huhuhu coz mluangkan masa sepenuhnya ngan weols pd mlm tu....sonot sgt2...muahhhhhh!!! umi cayannnngggg bangat ngan uols....

13 ulasan:

Duke Luce Dell'amore berkata...

gitu!!meriahnya party die!!

kmain akak gonjeng ngan abg pomen dating bwk anak2...wakakaka..

happe besday shafiqah!

Corey berkata...

Happy birthday NUR ZAHEEDA SYAFIQA!
sampai ati uminya tak bgtau awal2. hehe

Hezesuze berkata...

Jim - ishh opkos ler bawak anak2 kan ke besday party dia...ekeke

bro corey - loorrr x gi tau ek..ekekek sowy! xnak myusahkan bro...hehe

CikLola berkata...

wahh lame x jenguk blog sis..

huk2..besday syafiqa ekh..epy besday ekh...

sowie la kakak xda hadiah nk kasi..hek4...

Hezesuze berkata...

cik lola - haaa de pun..ingatkan gi mana lama xjenguk...huhuhu

dah baik demam ke...thanks!

rizz berkata...

huhu so sweet la kak.meriah besday syafiqa hehehe!

[-suziey-] berkata...

happy besday to kakak..semga menjadi ank kebanggan ummi dan babah,...:)

[-suziey-] berkata...

kak heze..jgn lupe vote for aQeel utk my cute lil prince

Hezesuze berkata...

rizz - yup MERIAHUOLS..ahaks!

suziey - thanks! yes i will vote for aQeel..huhuhu

atty's berkata...

selamat hari jadi akak..semoga akak..jadi anak yg baik ye..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ berkata...

haha meriah giler partu tu ,acam blog ni haha,,salam pengunjung baru yeh

Hezesuze berkata...

kty - thanks kty

richeal - wah! sila ler kunjung slalu ek...ekeke

Nana berkata...

apy belated bezday kakak..
wah sonoknye potong kek ats padang ek..hehe..