Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Januari 14, 2010

Holiday???

Hari Isnin

"Yang...apakata raya cina kita pegi Cameron???" *dengan sore yg bgitu manja sekali...ahaks!

"ermm...nnti arr kita bincang...babah byk keje ni"

Hari Selasa

"ermm yang...ibu kata kita g pulau pangkor nak raya cina ni???"

"OK" *wow twos dpt green lite gtew uols...hiks!

So pada ri rabu kira semalam arr...gegeh akak dok bukak kt website n call all agen2 yg ado kt pulau pangkor tu....

jwapannye 90% all da fully book gitew.....UWAAAAAAA!!!camno ni??? abg pomen da bg green lite nk g holiday tup2 fully booked plak kekdahnye...huh!

dsbbkan kira ni plan on the spot gtew maka destinasi holiday harussler yg dokat2 sajork...xkan nk pegi PD plak...tkot akak uols! takot kene gigit boya... *abg pomen gigit xpe....kuikuikui haha ngeri siut tgok kaki mamat yg kene gigit entah apa menatang entah....katenye boya...huhu

kalo rini xdpt gak booking kt pulau pangkor tu akak ingat nk tuko destinasi ke Melaka Bandar Bersejarah ler nmpaknye....tu pun kalo hotel ada kekosongan lagik...

uols ada contact sesapa tak kt pulau pangkor tu??? sedara ke sepupu sepapat ke bf ke gf ke yg bleh tlg ahkak korang ni?? ekekeke

p/s sory tu rhuddy coz akak xdpt join ke cameron...huhu
p/s/s SUE! nntikan kedatangan aku ke melaka...kalo jadi arr....muhahaha

13 ulasan:

Cik Wanie berkata...

mmg kalau musim2 cuti sek especially raya cina,
mmg kena buat perancangan awal,
kalau x,
mmg fully booking,
huhuhuhuhu.....

selamat bercuti akak,
wanie jugak yg kena keje,
huhuihuhuhuhu

[-suziey-] berkata...

mcm ade terbaca la ade blogger yg ade contact kt pangkor..tp xingt..klu ingt nnti sy btau:D

insyaAllah..jika niat murni pasti akn dpt dilaksanakan..cewah..minta2

Amir Rayyan berkata...

g melaka????wah best2...pergilah....segalanya ada di melaka..lalalalala

atty's berkata...

harap ade le yg dpt tolong ze..pangkor .lah besh ..melaka leh g len kali .

Hezesuze berkata...

cik wanie
tu ler wanie oiii...slalu bab2 holiday ni mmg x plan sgt...len arr kalo nek kapal tebang ....hehehe thanks wanie! ishh wanie bkn kene keje tu rezeki namenye....huhu

suziey
wah tengkiu so much...hope ang ingatler sape bloggers tu ek...hehe

amir
tu arr psal...tgok mood abg pomen camne....ahaks!

kty
ermmm btul gak tu kty...kalo xdpt pegi raya cina ni pospon ke cuti skolah bln 3 nnti ler gamaknye...

Nana berkata...

tingin nk g pangkor kak..tp amrul ckp xbez..menci tol la..mentang2 dia dh pegi xdapek den nk mraso

Adam berkata...

buaya pD tak berbahaya~~~ Abg pomen gigit lagi dasat...ahaaaaaa

Hezesuze berkata...

nana
ishh pangkor besh ape....nana kene ajak somi pegi gak...huhu alah dia kata xbez sbb nana xpegi sama kot...

adam
wow! cam tau2 jek....huhu

bOyFeiZ berkata...

alamak..balas lambat lak..huk3

Hezesuze berkata...

bboy
alah ang tu bz 4 noting pun lambat nk balas....muhahahaha

tigrismalaya berkata...

dah penuh ker pulau pangkor?

malam tadi tengok cite ngok ngek senario beach boys ke haper tue ada gak wat usulan pada laki mak nak p raya cina nanti..

katanyer..kita nanti ramai2 konvoi ke langkawi ngan budak2 keta...caya ker? ramai2 p tapi takde dengar per citer lagi pon...ada kosong lagi ker hotel? chesss...

Hezesuze berkata...

tm
almost 90% fully book uols! uwwaaaaaaaa....camne mak nk trjah pulau pangkor...xkan nk duk kt khemah plak...adoaiiiii...

moral of the story : jgn plan last minit...huhu

Love Says it All~ berkata...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH