Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Januari 21, 2010

SUMBANGAN ANDA DIPERLUKAN!!!



Ye...sumbangan anda amat diperlukan segera.

plez terjah blog kwn akak ni yea...

http://mylife-asz.blogspot.com

untuk mengetahui lebih lanjut.

sumbangan boleh dibuat di Maybank (akaun no : 162106699591) atas nama HEZE SUZE ABU HASAN...

sila smskan nama, tarikh & jumlah sumbangan ke 019 2148860...semoga ALLAH swt membalas jasa baik kalian. Boleh juga forward ke email hezesuze@yahoo.com sekiranya menggunakan Online.

Jumlah diperlukan : RM15000
Cadangan sumbangan : RM10-RM50 seorang
Jumlah sumbangan : RM350
Baki diperlukan : RM14650
Tarikh akhir sumbangan : 19/02/2010
Tarikh pembedahan : 22/02/2010

Insyaallah kalo kita tak dapat target jumlah sebenar..dpt sedikit pun Ok kan bagi meringankan beban kawan akak ni...

terima kasih sume atas keperihatinan uols...hanya ALLAH swt yg dpt membalasnye.

6 ulasan:

Nana berkata...

kak, harap sumbangan saya yg xseberapa tu dpt la tlg kawan akk tu ek.kim slam kt dia & kiss utk ank dia.xbole tgk lama2 gmbr ank dia sedih...

Hezesuze berkata...

nana
thanks a lot dear! alah janji nana ikhlas kan...insyallah t akak krim kan salam nana pada dia...

Asz berkata...

ze ... terima kasih byk2 atas usaha gigih ko nih ... aku mmg sgt2 terharu & syukur ... dlm saat aku diduga olehNya ... Alhamdulillah teman2 masih lagi disisi setia membantu & memberi semangat ... may Allah bless all of u ... Amin!

Hezesuze berkata...

asz
alah dgn cara ni jek aku dpt bantu ko asz...hope sumbangan ni cukup tuk ammar wat operation nnti...insyaallah!

Adam berkata...

mari menyumbang~~

Hezesuze berkata...

adam
thanks! ;-)