Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Januari 18, 2010

SMS Hangit

SMS hangit yg akak terima mlam tadi....huhu


SMS yg diterima mlm tadi

kak heze, esok EL nk operate..minta maaf byk2 salah silap EL, minta halal makan minum...terima kasih sbb jd antara kwn terbaik yg pernah EL jumpa.. *terasa pilu kt situ...hukhuk

SMS yg diterima hari ini

El da kluar dari bilik bedah...keadaannye stabil dan berada di wad 6A katil no2 Hospital Serdang

Syukur alhamdulillah! operation yg dijalankan selamat....ekceli akak xtau EL ni operate ape tp rasenye operate pp (akibat kemalangan tmpoh hari)...

kt sini akak doakan yg terbaik buat EL dan smoga EL cmpt sembuh dan anggapler ini dugaan dari ALLAH swt yea....mayB ada hikmah di sebalik kejadian...hope tabah menghadapinye...


ni ler dia EL ZAFFRILL

semoga cepat smbuh yea... ;-)

7 ulasan:

bOyFeiZ berkata...

errkk..tang mana yang hangit tu kak??? *kompiyus...

bOyFeiZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
[-suziey-] berkata...

ler ingt sms main2..huhu..get well soon el

atty's berkata...

semoga el cepat sembuh amin ..

momguess berkata...

aku cal die tadik
igat die main2
die kata baru lps operate
aku siap tanye tu noks
'ko blh cakap tak nie'
yer lah noks
operate kepala tu
nasib baek budak tu waras noks
aper pon el
moga ko sihat dh otak ko tak jejas k

EIJAM'S FAMILY berkata...

akak gonjeng..kiter pun doakan si el die cepat sembuh dari operation tue...

Hezesuze berkata...

bboy
propa jek...bley gtew..ekekeke

suziey
ishh akak xpenah bohong tau..dosa! ekeke

kty
ye..kita doa same2 ye kty

momguess
dia mmg bleh ckp tp pp kiri dia parah teruk (bhagian dlaman)...pastu muka bengkak sblah..hehe ngeriiii

eijam
bgus! huhu