Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Jun 01, 2010

:: Kesinambungan xtvt Wesak Day ::

Yeeee uols....after sessi karok kt Pavi tu...akak ada sessi lepakking lak ngan dak2 skolah rendah akak uols....ater dah janji kan xkan nk cancel yedok..?? hehe

So Pn mona kita drop by akak kt Klg and then abg pomen tersayang pick up akak lak trus shoot balik rmh coz akak lak da janji ngan anak2 akak tuk bawak dowang ke sessi lepakking akak kalinie....yelaaaa idup kene adil uols....ada masa tuk abg pomen ada masa tuk kenkawan & ada masa gak tuk anak2...kene pandai bahagi masa tau....ahaksss!!

Sessi lepakking kalinie akak telah memilih Mcdonald Setia Alam....haaaaa kt situ kan ada playground so senang ler anak2 akak main smbil tu akak leh arr lepak wit my frenz...pandai planning akak gonjeng kan kan....hahahahaha

Pssstt...jgn xtau time tu akak xsmpat mandi pun twos shoot ke Mcdonald kekdahnye ....ater janji kul 8.30mlm kan so akak ni xsuke org menanti2....hehehe balik rmh jap twos sembur perfume jek....hahahaha

1 Malaysia katenye....hehehehe
Firdaus & Zul (dua2 nie single lagik tau)
Xtau ler nk tunggu apa kekdahnye....hehehe

Ex Sekolah Rendah Batu Belah
Dari kiri : Ady, Zul, Teja, Fairuz & akak yg cute...ahakss!

Dsbbkan ni acara lepakking kekdahnye make yg dtg single2 belaka xde bawak pasangan....huhu akak je bawak anak2 sbb da jnji kan....xelok mungkiri janji kan uols...?? hehehe

Ekceli ramai akak invite tapi memasing ada hal ye...ada yg gi holiday kt langkawi ler...ada yg laki keje xde transport....huhu so ada beberapa kerat je...xkesahler janji dpt lepak sesama...inbas kembali zaman sklah gitew....hehe

Byk gak infor terkini yg dibincangkan & sessi gosiip ye...yg penting after this weols nk wat tonement boling lak...yihaaaa!!

Lepas boling sessi karok lak...aduaaiiii nmpaknye every month jadual akak full uols...hehehehe smping tu gak weols rancang nk wat holiday kekdahnye...tp dlm perbincangan lagi xtau bila nk wat....kene organize boling dulu la nmpaknye....hehe

So about kul 11.30mlm akak pun balik ler kepangkuan jln coz si kakak sibuk ajak balik ngantuk katenye....hisshh sabo jeler....sbb tu akak xdpt dgr citer antu from Zul yg encem tu...ahakss!! ko mmg ensem arr zul tp heran nape till now xkawin2 lagik..?? hehehehe

Blik rmh twos mandi ** org kata xbaik mandi malam kan..?? tp kalo badan da berlengit kene lah mandi uols....busuk sudah!! hahahaha pastu twos beradu katenye....Xsempat nk main mak2..coz letih sgt2 tp fun dlm 1hari dpt spent time ngan senior sek menengah + dak2 sek rendah....

2 in 1 kekdahnye....haha pepun syukur sgt2 coz till now weols masih contact each other...hope relationship nie akan kekal hingga akhir hayat..insyaalllah!! sayang korangs sume....muaahh!!


** uols suke tak main mak2..??? hehehe

5 ulasan:

atty's berkata...

dulu masa kecik ..ade main mak2..main kawin2..sanding2 eekekeke.

ze pun penuh je jadual hah ..ekekeke

Farra Dhelina berkata...

best nya masih contact2 ye.. setia uuu ;)

Hezesuze berkata...

kty
kan..dulu time kocik2 arr byk sgt game nk men....huhu zaman paling besh adalah zaman kocik2 kan kty?? hehe

Farra
alaaa tu pun dowang masih duk dlm sgor jek..luar sgor haram lost contact..hahaha

El-Zaffril berkata...

Kak... ade nak kenenkan tak kawan2 kau yang single tu dengan kawan weols

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

mana la pergi kwn2 skolah jai dulu. semua tercampak kat overseas. jai tercampak kat besut sajo