Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Jun 27, 2010

Syukur Zaquan dah keluar hospital

Salam uols...smoga uols sihat disamping teman2 dan juga Family tercinta yea....kalo bleh buat masa nie elakkan pergi tmpt yg ramai org contohnye sopink complex ye...yelaaa just peringatan jek...Now kan virus H1n1 kembali menyerang....lagik2 akak ada pengalaman camne kalo kene demam nie....kecian uols....badan lemah2 gtew..selera makan n minum pun xde....

Oh tlupa nk ucapkan terima kasih pada KAK PP kita yg bantu akak updates pasal cuti berblogging coz Zaquan masuk hospital ....ye ye Zaquan disahkan positif H1N1 tp tahap rendah...ekceli Zaquan ada 2 infection virus...1 virus H1N1 satu lagik virus micro organisma katenye....virus ni sgt bahaya ye uols...sbb tu Zaquan kene tahan agak lama coz nk musnahkan virus yg ke dua tu...seriau gak dgr uols...coz virus ni ler yg bleh dtgkan maut...nauzubillah!!! but masih tahap yg rendah...fuhh!! lege sgt dgr camtu....

Alhamdulillah semalam Zaquan da bleh discharge...syukur sgt2 tp doc nasihatkan dlm 3 or 4 hari nie xleh kuar ler....kene kuarantin kt rmh sajork....its ok janji Zaquan da sihat dari virus tu kan...

Kt sini jugak akak nk ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH pada yg sudi melawat Zaquan kt hspital wlpon pada dasarnye tau kan virus ni leh menyerang melalui udara gtew....huhu sume dtg xkai mask kan...ngeeee padehal wajib pakai mask....kalo tkene virus ni jgn salah kan Zaquan lak ek....hehehehe

Dan juga trima kasih pada Remy yg bekalkan Zaquan nugget Mc D...ujung2 akak yg menshekik nugget tu...huhu coz Zaquan tido....haha

Akhir kata trima kasih skali lagi pada uols yg mendoakan kesihatan Zaquan...uols juga jaga kesihatan tau..minum air suam byk2....lagik2 cuaca skrg nie mmg panas giler so penyakit senang menyerang yea....so hati2 ye...n jaga diri tau...sakit jek twos jmpa doc....sayangg uols! muaahh!!

2 ulasan:

syaf berkata...

alhamdulillah, ok dah budak kecik itew

anyway sorry x sempat nk melawat putra mu itew

Kos Serani berkata...

Baguslah si comel ni dah selamat, kali ni KAK HEZE kena la guna mask jika keluar sekeluarga kat tempat ramai