Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Ogos 12, 2010

Contest Jom Ke Terengganu

Nak join klik [SINI]

Syarat-Syarat Dan Peraturan
  • Para peserta mestilah menjadi follower bagi blog Terengganu Permata Hati (yang belum jadi followers, follow dulu ye...) ~DONE ~
  • Masukkan blog Terengganu Permata Hati Ini dalam Blog List anda semua ~ DONE ~
  • Letak Banner Contest ini diatas dan di'side bar' anda dan 'link'kan kepada blog ini. ~ DONE ~
  • Buat satu slogan iaitu 1-Saya Teringin Sangat ke Terengganu Kerana...... Atau 2-Saya Suka ke Terengganu Kerana..... Slogan mestilah tidak melebihi 40 patah perkataan tidak termasuk perkataan yang diberikan. Kalau boleh, masukkan sekali gambar tempat yang anda teringin atau suka itu. Tidak kira berapa banyak, yang penting tempat itu mestilah di Terengganu. ~ ada kt bawah..~
  • Nyatakan darimana/siapa anda mengetahui Contest ini.Referrer terbanyak juga akan diberi hadiah misteri. oh dpt tau daripada blog NANA ..hehe
  • Kemudian 'Tagged' Contest nie kepada 3 orang rakan anda. (lebih pun tak mengapa). ~ DONE ~
  • Keputusan adalah muktamad dari penganjur dan surat-menyurat tidak dilayan.
  • Akhir sekali, jangan lupa tinggalkan jejak iaitu html blog anda supaya saya boleh menjejaki anda. ~ ~DONE ~
Ni slogan nye.. :-
  • Saya suka ke Terengganu kerana ingin menikmati keindahan pantai-pantainya yang jernih dan juga suka dengan aktiviti snorkelling dimana saya dapat melihat betapa indahnya ciptaan ALLAH swt di dasar laut seperti gamat, berbagai jenis ikan dan juga kehidupan lain yang ada di situ.

Sedikit gambar dimana buat pertama kalinye menjejaki negeri Terengganu dan juga pulaunye yang begitu indah sekali...mana lagik kalo tak Pulau Lang Tengah, Terengganu..alaa tempat pengambaran citer duyung adirinata tu....huhu

1st time jugak pergi holiday wit bloggers...

See...air nye yg begitu jernih sekali....suke sgt2..hehe


Errmm insyaallah nk terjah pulau redang & pulau perhentian lak...huhu

so now akak nk TAG uols okay...but kalo sesapa nk buat pun dipersilakan...xde hal punya....huhu jengjengjeng nama yg ditag adalah.....
orait rasenye sume rules akak dah follow ok...smoga berjaya tuk diri akak...mihahha adioooss!!

13 ulasan:

Azwan@Mr Money berkata...

salam, terima kasih sebab join contest nie. Good Luck. Tunggu keputusan nanti. HEee... (^_~)

Iklan(bkn saya punya)
promosi ogos ke redang rm250 se orang....
2x hi tea

1x dinner

1x bbq

3 snorkeling trip
berminat email ke blogterengganu@gmail.com

Ogy berkata...

wahh syoknya bercuti dgn blogger...sportingnya somi uolss bg u olss gi ek....gilah redang pulak..air pun biru jernih geramm sesangat...tak puas iols pi hanimum 3 hr kat situ...

mama zharfan berkata...

nice pics!! good luck!!

feel free to visit my lil blog CLICK HERE!

Hezesuze berkata...

Azwan
ooo mmg tgh gegeh join contest nie..hope ada luck ler kalini...hehehe

alamak promosi ke redang tu murah uols tapi awat bulan ogos...kan bulan pose nie...aduaiii..ke bleh booking tuk ogos thn dpn??? huhu

ogy
syukur alhamdulillah coz abg pomen memahami kehendak wife dia yg gonjeng nie...ahakss!! yelaa wlpun dah berkeluarga..sekali sekala nk gak meronggeng ngan kenkawan....huuh

Hezesuze berkata...

mama zharfan
thanks dear...

Hamzah Ian berkata...

walaupun aku org trg tp tak penah pegi pulau perhentian.. sob2..

::Mamalyna:: berkata...

alamak, saya kena tag... Insya allah saya masuk contest nie, hehehe..TQ

Hezesuze berkata...

Hamzah
aiyarrkk...nape jd camgitu..kan dah dekat tu....huhu

mamalyna
yezzaa...mari kita mmeriahkan lagi contest nie...huhu gud luck to u

Nana berkata...

wah ahkak ada peluang menang ni gmbr lawa2 seme good luck

Hezesuze berkata...

nana
beserah jek nana....ada tuah menang ler xde try lagik huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

ahkak cantik sungguh la gambo2 tu...terasa ingain terbang pi kat sana

Hezesuze berkata...

anje
apalaie anje...terbang ler..xpun tunggu matta fair sept nnti...erge murah uols..huhu

mummysyafie berkata...

saya kena ya zue..ok.ok..nanti saya cari idea yer.