Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Ogos 04, 2010

Nak masuk 5thn masih minum susu Isomil nie..


ye uols....dari lahir smpai ler sekarang Zaquan mmg minum susu Isomil nie....akak dah try bgi susu produk lain tapi dia xmau gak...aduaaiiii....camne ek nk buat..??

puas akak campur susu lain + milo lagik...tapi bila dia nak minum leh plak dia rasa n tau2 jek tu bukan susu peberet dia...huhu

bukan ape uols...zaquan ni mmg kuat minum susu botol...ni 1tin isomil nie leh tahan 1minggu jek...1tin = RM52.90 **tu pun beli kt econsave dpt erge murah...tmpt lain mahal ler sikit...kira2 sebulan spent RM200 uols tuk susu dia jek....

so akak nak tau ler kot2 uols ada IDEA camne cara2 nak bagi anak akak nie tuko susu yg seiring dengan umur dia...thn dpn dah 5thn tu....huhu plez plez plez....let me know ye...thankss!!

adioooossss!!!


**abg pomen tanya akak nk adiah ape sempena buffday jumaat nie...huhu

11 ulasan:

syaf berkata...

idak ler teman tahu, teamn ppown baru jerka de anak nih kak gonjeng gebush oi...

ape kate kak gonjeng sogok die ngan minum holick ke, glukos kew, ataw minuman yg sedap2...

ataw mungkin akak boleh tunjukan gambar2 yg mengerikan macam kat kotak rokok tu, kate kat die kalau minum susu inilah akibat nyer....

tak pon takotkan die, jangan minum susu 2,nanti ade momok datang nk minum susu zaquan...boley x cam tuh...

susah susah sangt akak offer die, kalu die stop minum susu akak bawak die pegi sunway lagoon ataw belikn mainan yg gempak sikit...

last skali, akak cakap jerk, dalam susu tu ade cacing...nanti dah besar akak terus terang lah kat die...

ok x cadangkan saye???

maslinamansor berkata...

kena takutkan dengan apa2 la kot...

Aleeya berkata...

setia zaquan eyh hehe, cam damia my doter, tak kisah bila nak tuko susu tu dia tak rase ape2 pon..dia men bantai abes padahal da tuko susu len, but now..damia prefer dutch lady 123 jewww

[-suziey-] berkata...

umangaih..tinggi btl maintenance..ekekek:D akak cube la letak asam dlm susu dia biar dia rs masam..msti dia xnk lagi dh..ekkekek:p

waaa bestnye abg pomen dh tnya nk adiah ape..so nk minta ape? tumpang minta bole?ekkeke

Farra Dhelina berkata...

stuju idea kak suziey ;-)

* wah best nya abg tya nk adiah ape..ajak bercoti le kak.. ;p

rasp berkata...

don't play play ya...
zaquan sorang yg setia oooooo....
hehehehe tapi tu lah kan mmg kena tukar susu yg sesuai dgn umurnya...
ermmmmm...try le suggestion2 yg diberikan tu....
then promote le susu lain yg bersesuaian....

Hezesuze berkata...

syaf
mak aii syaf very the panjang komen ko nie...but akak suke...skurang2nye dpt gak idea camne nk bagi dia tuko susu nie...thanks

maslinamansor
kalo dia xtakot camne?? hehehe budak2 skrg kan bijak sgt...ngee

aleeya
tu ler psal..dulu abg n kakaknye lpas 3thn jek twos tuko susu enfakid..mmg bagus tuk tumbesaran otak...senang jek nk minum susu tu..

suziey
pernah gak buat camgitu...ujung2 suh buat yg lain lak..rugi wooo susu mahal....hehehe

farra
ishh xmo arr cuti...nak adiah bentuk barang like jam or beg...huhu cuti tu bila2 bleh...hehehe

rasp
rasenye dah try 4 produk susu uols...tetap tak jalan gak...camno?? hehe

atty's berkata...

kalo nak susu murah ..kasi dumex je..
beli yg kecik dulu .tgk camne..nak ke idak

Hezesuze berkata...

atty
oh susu tu jek lom try bagi lagik...thanks kty...

mummysyafie berkata...

ni susu kacang soya kan zue. mmg mahal sikit tapi berkhasiat. tak yah risau pasal kids alergic bagai.

Yan berkata...

ermm klu qis sbb dah biase minum tukar2 susu... dia tak kesah.. even susu yg yan minum susu fernleaf tupun dia minum gak..
zaquan dah biase dari kecik susu isomil tu yg payah.. takpela kak... isomil ni tak sesuai ke ngan budak 5thn?