Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Ogos 04, 2010

Nak pilih yang mana satu nie??

jam GUESS
jam GUESS yang sedia ade...batu2 berliannye sudah ilang sana sini...huhu
bajet harga dlm 5-6rat


jam TOYWATCH

jenjalan kt PAVI mata terkesima ngan jam toywatch nie...bermacam2 kaler ade...
rambang mata dibuatnye...huhu

bajet harga dlm 7rat




Hanbag COACH
bajet harga dlm 8-9 rat
(beli on9 direct from US) huhu

**gambo sekadar hiasan & cilok from mr goggle...huhu


Ater abg pomen bukanler sorang yang romantik kan...opkos ler adiah buffday akak sendiri pun akak yang pergi beli....huhu abg pomen ulur duit sajork...ngeee

cepat2 give me idea....nak pilih yang mana satu nie..?? kalo tamak haloba sume akak nak tapi akak bukanler sorang yang materialistik ye uols...mintak pun ikut kemampuan poket abg pomen....huhu

adiooooossss!!!


**walapun abg pomen tak romantik mane...tapi akak bersyukur coz segala keinginan wife dia yg gonjeng nie akan dilaksanakan sebaik mungkin...lap u ler babah!!
**out jap nk tempah baju raya...ngee

15 ulasan:

Ogy berkata...

iskk hoccaylah tu dia tolong ulooo...dh cukup beruntung tu dr dia buat bodoo je..... pilih lah brg2 yg betul2 diperlukan buat masa ni uolss...

zue @ annaleeya berkata...

oloooo.... bestnyer abg pomen hulur duit....

sis... klu sy lebih gilakan henbeg... somiku.. tulunnnnn..!!! huhu!!

atty's berkata...

dua2 ar ze..hanbag dan watch..huhhuuhh..

maslinamansor berkata...

suka handbag...

cam nak bagi hadiah kat aku lak...hehe

[-suziey-] berkata...

wooooooo henbeg coach! confirm..besttttt

Mah@mahu berkata...

fengsan nak beli 3-5 rat hehehehe tak mampu lah.. beg lagi waaaaaaa nangis...

:: iManja :: berkata...

nak sebok gak...i vote henbeg tu!!!..sila lah sila lah terimaaaaa

rasp berkata...

untung ooooo en pomen nak ulurrr
kalo tak ulurr lagik nangis kan hehehehehe...
i loike handbag...

Hezesuze berkata...

Ogy
rasenye weols amat memerlukan jam tangan yg baru...tapi hanbag tu nak jugak....ekekeke

zue
setahun sekali kan....ngeee

atty's
ishh kene pilih kty...kalo 2 dah lebih bajet tu...ahakss!!

maslinamansor
tapi ritu baru dpt hanbag LV...ngee

suziey
amboii pilih hanbag gak ek...tapi amat memerlukan jam..camno tu??

imanja
ermm...ok ler mlm kang diskas ngan abg pomen kot2 bleh dpt hanbag + jam sekali....hehehe

rasp
ater wife gonjeng dia ni tak bekoje...so paham2 ler kan...alaa sis setahun sekali jek...huhu

mummysyafie berkata...

kalau beli online zue rasa selamat tak? no ingat nak beli gucci for raya, kat butik sini dalam rm2800 macam tu. tapi kalau kat singapore dalam rm1900..banyak beza taw. cuma nak kirim ngan orang suruh belikan tu yang tak sure leh caya ke idak.

kalau zue ada kawan yang boleh dipercayai. kenal2 kan lah ngan nor ye

kalau nak pilih jam guess tu..cuba cari pattern camne zue nak. kalau nak nor belikan leh gak..sebab nor ada vip dis. tapi kena bagi pic siap2 la..kalau pakai vip leh dapat 15%.

Hezesuze berkata...

mummysyafie
ermm takat nie pernah sekali jek beli bag secara on9..alhamdulilah bag selamat diterima...huhu

uiks betul ke nie..?? orait t weols servey patern jam guess mane yg berkenan di hati n let u know...

thanks nor...lap u ler bebeh...huhu

Yan berkata...

klu sy tlg pilih
saya dpt jugak tak??

sy suke no. 1 & 3..
aiyarkkk tak tau nak pilih jugakla..

Hezesuze berkata...

Yan
hanya leh pilih satu jek uols....huhu

Mummy Zara Sofea berkata...

toywatch....i luv themmm!!!

Hezesuze berkata...

mummy zara
wow! uols pun minat toywatch ke?? hehe cantik kan...kalerful gtew