Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, September 01, 2010

Mari mari beli kacang goreng akak...

STICKY MODE UNTIL 01/09/10
n3 terbaru sila scroll kebawah ye uols...


yeahh mari2 order kacang goreng akak ye uols...harga sgt2 berpatutan ye..hehehe

  • Sebotol/sekilo RM15 sahaja
  • Penghantaran dibuat sekiranya beli lebih dari 3 botol (penghantaran sekitar kawasan spt dibawah ni)
  • Klang, Shah Alam & Subang
  • KL area check point hanya di MidValley sahaja..
Tapi kalo uols dekat ngan rmh akak order sebalang pun akak dengan rela hati menghantar nye...ahakss!!

Bukan ape ater akak tak bape reti jalan2 sekitar KL nie...so harap maklum ye...huhu

16 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

alooo..klu tak byk order, blh try satu..

linahilmin berkata...

Sis, na nak 3 bottles ye! Nak bankin duit dulu ke macam mn?

Aleeya berkata...

wah berbiznessss, tapik aku kat putrajaya laaaa, msti ko xnk anto kan :((

eqbalzack berkata...

buy 1 free 3 takde ke ze? hehe..

sedap kacang tu...time raya dok depan tv makan kacang...

mummysyafie berkata...

kat putrajaya takde dealer ke dear?

Norly Saliana a.k.a Sweetmama berkata...

salam, umah akak kat ne?
sy duduk kt rantau panjang, macam teringin nak beli jek :)

Hezesuze berkata...

Farra
leh jek try sebotol....huhu

lina
wah trus booking 3 botol ek....orait roger

aleeya
alaaa uols promote arr...kalo order 3 botol onwards insyaallah weols anto ler....ngee

EQ
buy 1 dapat 1 ler EQ...hehe

mummysyafie
ermm betul ke uols nak nie?? leh arr weols atur jadual tuk anto kt sana huhu

sweet mama
lorr dekat je tu...meh calling2 weols tuk wat temujanji...ahakss

linahilmin berkata...

3 la...
bonda tercinta, ibumertuaku tersayang & utk diri sendirik! :p

Mommy Pinky berkata...

Bestnya tgk akak berbisnes nih :)

Ogy berkata...

kalo makan kacang ni naik jururawat tak uolss...sodapnyaaa nampakk...isk3

Hamzah Ian berkata...

raye2

Hezesuze berkata...

lina
orait..bila lina nak??

mommy pinky
every year bulan pose camgini ler bisnes akak uols....huhu

ogy
ermm takat nie xde lak yg komplen makan kcang goreng weols nie naik jerawat...huhu

hamzah
eh blom raya ler uols...huhu

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

mari2 beli kacang akak gonj..
beli satu dapat satu
beli dua dapat dua
hehehe..

Yan berkata...

saya sangat sangat sangat sangat sangat SAAAANGAAAAAAAAAT suke kacang...
tp takpatla order... jauh..

Zaer!! berkata...

Wah!! uols minat kacang2 ni..silap puase je..kalau x,da lame order..hehehe..ater!!hehe

syaf berkata...

tudia , kacang raye versi kak gonjeng..banyak lah masyuk taun nih duit raye,....ngee