Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, September 28, 2010

Selagi tak habis raya selagi ituler banyak majlis makan2 kan...

Mak aii panjang lak tajuk n3 akak harinie...hehehehe before that sorry uols...hampir 3 hari akak tak update blog kekdahnye kan...apeee?? masih sedih pasal kawan yang khianati akak tu?? oh no no no....akak mengambil masa tak lama tuk kembali ceria ye uols...cuma rasa terkilan tu sampai ler ke hari nie...hehe

thanks pada uols yang memberikan kata2 perangsang kepada akak...akak hargai sangat2..that frenz are for kan uols?? even di alam maya...huhu

so berbalik pada tajuk asal okay....macam beseler kan selagi tak abis raya selagi tu ler akak dapat jemputan makan sana sini...**camne nak kuruskan badan?? haha planning nak pergi sume tempat tapi bila dah kenyang makanye mata amatler ngantok kan....nak2 pulak hari ujan...ujung2 pergi mana yang sempat ler kekdahnye...hehe

25.09.2010 @ Rumah my BFF Ikin

Geng T-Rex aka BFF akak....hehe

Owh ni sebahagian sajork...lagi 2 orang tak dapat datang atas sebab2 tertentu...My BFF Ikin nie buat majlis all in one kekdahnye...majlis berkhatan anak bujang dia + cukur jambul baby girl dia + majlis tahlil + majlis raya...tu yang siap ada 2 khemah tu uols...huhu

Wah sedondon kan weols..?? ngeh ngeh ngeh...ekceli weols tak plan pun nak pakai sedondon camgitu **sila abaikan tuan rumah ye...coz gegeh duk salin baju senang nak kemas katenye...mihahaha kira naluri weols same lak that day...huhu cayalah!! mayb kebetulan jek kan...


Depa berdua nie kalo berjumpa haruss bergambo bersama2....
amcam hensem tak kami berdua??? ngeee

@ Meru, Klang

Lepas ke rumah my BFF terus shoot ke Meru nak beraya ke rumah my bff lagi satu iaitu Rina...lepak jap pastu terus terjah rumah kembar (sepupu rina) ...oh ye Ijan & Nani tu kembar ye uols...cuma tang badan jek belainan sikit...hahahaha menu of the day adalah makaroni...wah pestime akak makan makaroni ni uols...sedap jugak kan..Zaquan makan sampai 2x tambah tu...walllaaa!!

25.09.2010 @ Rumah Meema (Malam)

Sebelah malam lak dapat undangan dari my senior SMPBK ...area batu belah....ada sebahagian gak yang tak dapat hadir...

ni ler my senior ....
cantik kan?? hehe

mawar - tokey buat kek & biskut2
atie - keje uitm
asz - keje kt KL
mona - pramugari @ dubai

alhamdulillah weols masih menghubungi till now....walaupun memasing sudah ada kerjaya sendiri kan....

Meema adalah tuan rumah okay...

Thanks Meema coz sudi jemput weols datang...haaaa amik kooo...siap posing kt tangga lagik....gegeh sume kan....hahahaha i loooooiiikkee this picta...

about kul 12 tengah malam baruler weols balik kepangkuan jalan kan...oh abg pomen xde ke?? ye uols abg pomen tak follow akak coz dia gie jemputan makan2 geng pomen dia ler...huhu so kene adil & saksama kan...kalo tak pergi kocik hati tuan yang menjemput kekdahnye....ahakss!!

So bape banyak undangan makan2 yang uols pergi??? larat ke pergi sumenye??

adioooossss!!!

11 ulasan:

mama tisya berkata...

kl ry sebln sure byk jemputan kn...asal vkend je tkyh msk..hehehehe...vkend lps pttnye ada opn hse & kenduri kawin tp tk dpt pegi cz tk sihat

[-suziey-] berkata...

umangaih bestnye beropen house sana sini..hehe..

Joy berkata...

betul...byk sungguh aktiviti makan dan makan lagi sejak syawal ni...

::Mamalyna:: berkata...

Heze, lauk pauk dan kuih2 atas meja tak ai pandang dah sebab ai suka sangat2 baju purple tue... beli kat mane?

maslinamansor berkata...

dok asyik pandang kawan hezesuze, mona... cantik...

Farra Dhelina berkata...

nk hbs kan semua jemputan mmg tak larat kakkk....alih2 dok umah je tgu tetamu dtg ekeke

* aik, tak mcm kembar la tu..sbb size kot heee

Hezesuze berkata...

mama tisya
tu ler pasal bertambah montel ler badan akak lepa nie...hahaahha

suziey
kata raya kan haruss ler penuhi setiap undangan..ngee

joy
tau xpe smpai kan baru raya ke 3 badan weols dah naik mendadak...uwaaaa!!

mamalyna
wah! cantik ke baju pepel weols?? ngeh ngeh ngeh..alaaa beli kt butik first lady jek uols...mcm2 kaler ada...hehe

maslina
mmg tak dinafikan sejak sekolah lgi pn mona mmg cantik...lagik2 skrg dia sedang preggy kan...huhu

farra
tu ler pasal farra..weols terpaksa pergi yang dekat jek..yang jauh xdan nk terjah...

Aleeya berkata...

makan makan makan...berat kita pun kian betambah hehheheh

J.M.R berkata...

abes raya ke5, masuk ofiz, terus x ingat raya..wiken pon tak lyn open haus..tahun ni sempoi ajer..

Sylarius berkata...

Saya nak tambah, selagi tak habis raya selagi itu jalan jem.

Tahun ni kereta memang banyak. Ramai orang pakai kereta baru agaknya.

EiJa ZaQuaN berkata...

btol tu..lebih2 lagi trend skrg ni open house..

eija pun thn ni byk btol undangan open house sane sini..smpai tak terpergi..minggu ni paling byk..huhu..