Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, September 29, 2010

Contest Couple Muka Seiras


Nak join klik [SINI]
Tarikh tutup 1 oct 2010

Ater sib baik ada picta raya kan...kalo idak xtau nk cekau mane coz abg pomen ni bukannye suka bergambo...wife dia yang gonjeng nie jek sibuk nk gambo sana sini **yelaa kata bloggers tegar kan haruss ler suka bergambo yedok?? ahaksss

so gambo nie menjadi taruhan akak...huhu

amcam seiras tak?? ngeh ngeh ngeh

ermm tapi ada gak org kata **bukan akak yang kata...sejak berkapel2 dulu till now muka weols cam adik beradik gtew...yeke??? hakhakhak....org kata not akak yang kata kalo muka seiras tu insyallah jodoh berpanjangan...amin..

pepun wish me luck ye uols...huhu so nak TAG bloggers MADY & ZUE...huhuhuu

adioooossss!!!!

11 ulasan:

Mah@mahu berkata...

Alah akak tak dpt joint lah sebab tak ada coule ni hehehe mcm mana??
muka pun tak hensem lain kali ok thanks...

ps:- mood tunggu open house kak heze jer bila lah yer...

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

klu jai letak muka jai dengan lisa surihani ok x. hehehe

maslinamansor berkata...

good luck...

NurSolehah berkata...

gud luck ~

Nana berkata...

gud luck kak

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Saya dah Kaseh seiras kan?
Tapi matilaaa jadi hot topik kalau kami join ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

EiJa ZaQuaN berkata...

Good Luck..mmg ade iras la..

Hezesuze berkata...

mahamahu
walaweiii ngan adik beradik pun bleh arr...aduaaiiii

maslina
thanks lalink

jai
mak aii ada hati nk ngan suriani ek...huhu

nursolehah
thanks!!

Nana
tengkiuuuuuu

pojie
caiitt!! mane ade iras...huhu

eija
thanks eija...

J.M.R berkata...

haahkan..seiras la..

Ogy berkata...

mcm nk join je uolss bley kee??

Hezesuze berkata...

JMR
kan uols?? huhu

ogy
jom jom jom join contest nie...meriahuols...hiks!!