Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, September 16, 2010

Holiday @ PD sempena buffday abg pomen

Gegeh ko kan kak terjah Matta Fair ritu semata2 nak bagi adiah buffday pada abg pomen kan kan....hakhakhakhak **kira nak bagi surprise ler kononnye...huhu

Yelahh akak terigin beno nak nginap kat The Legend International Water Homes kekdahnye kan...bukan ape setiap bilik ada private pool uols...so boleh ler berendam ngan anak2 + abg pomen...huahuahuahua

Buffday abg pomen 13 sept tapi akak book tuk 14-15 sept...1 malam pun jadi ler yedok..?? nak merasa katenyekan...hehe

kasut raya weols...mihahahaha
raya tahun ni gak gegeh abg pomen beli kasut baru uols..
yelaaa asyik pakai sendel jek kan...hehe
dan raya tahun nie gak anak2 akak nak pakai kasut lak
dulu disuruh sampai nanges2 tak mahu pakai kasut kekdahnye
bukan ape uols...ada gak beli kasut raya or kasut jenjalan
ujung2 simpan dalam almari kasut jek...huh!

oh ni ler private pool weols
picta taken dinihari ye...1am gitew...haha

permandangan di siang hari...
yang depan tu water villas ye...
chalet atas air + ada private pool...

sempat gak Zaquan main playground kt situ...
dan buat muka sengal dia huhu

oh abg pomen ku....auwww!! wit kakak...
i love both of u....muaahhh!!

akak sangat gumbira dapat spent time ngan anak2 dan juga abg pomen...huhu walaupun xde celebrate dgn kek bagai...dapat tido sehari semalam kt chalet nie pun syooookk wooooo...privacy sangat2...makanan pun sodappppp....hehehe **privacy tang mane tu ek...huhu

pada sape yang lom pernah menjejaki ke The Legend International Water Homes nie, try ler..memang tak rugi uols...kira service & tempat sume tip top berpatutan ngan ergenye jugak...hehehehe

adiooooossss!!!!



**Syukur pada rezeki ALLAH swt...

7 ulasan:

Ogy berkata...

berapa jota sehari semalam tu uolss...cam kelass je tempatnya...

hamzah ian berkata...

fuhyoo.. tak pernah pergi PD...

sob2..

[-suziey-] berkata...

waaaaa bestnye celebration besday abg pomen..hehehe..sumenye privacy..hadiah pn privacy ke? ekekekek:D

slmt hari raya kak ...meh dtgu mah beraya:)

Farra Dhelina berkata...

waw beraya di PD ahkak kt ni ye..enjoy kak..

Hezesuze berkata...

Ogy
aiyooo idakler smpai berjuta2 uols..xmampu akak...hehehe semalam RM400++ jek..sekali sekala kan...ngee

hamzah
apalaie g terjah PD skrg...hakhakhak

suziey
haippp adiah adalah rahsia katenye...hahahaha

farra
mmg enjoy sgt2 farra....huhu

mama_umar_maryam berkata...

waaa,best2..baper 1 mlm kak? btauler..blh bajet2,heheh

Hezesuze berkata...

mama umar
oh 1malam bajet dlm RM400++...erge mengikut jenis room yg kita pilih ler uols...sume room ada private pool...huhu