Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Julai 23, 2009

FaMiLY GaTh & SKONDOT TeaM

yuhuuuu!!! last week lepas jek gath gediks kt restoran nelayan...soknye plak aku de family gath & dak2 SKONDOT (para belia dak kg aku) kt PD kekdahnye....huhuhu

motipp tuk mengeratkan sillaturrahim ler...so meh kita tgok aksi2 melampau ke xmelampau pd mlm tu....wakaka

wit ayahanda, ibunda, makcinda & anakanda

so tema that days BLACK & WHITE uols! sib baik de lam koleksi aku...kalo idak maunye nk g mencarik new baju....mamposss abg pomen babap nnti (bak kata bro corey) huhuhu

wit blogers ARIZO

ar ar...tu mesti dok tanya sape tu kan kan (bg yg lom kenal ler) wakaka niler dia blogers ARIZO...ekceli dis is 2nd time jumpa dak arizo ni...1st time aritu time besday Wanie kt PD ....sebenonye mlm tu weols de wat ptandingan karok dn juga petandingan sapa pling comel kekdahnye...nk fair keneler juri org luar kan kan...

so mmandangkan dak arizo ni keje kt PD (Desa Lagoon Residence) as a designer btul ke sebutannya to ariz???? kikikiki apalaie tewos je suh dia jadi juri pd mlm tu...yehaaaaa!! sempoi jek juri ni uols...dtg ngan kai suar pendek & tshirt jek...akak suke...sempoiiiii tp menarik...tak gitew arizo???? wakaka

acara cabutan bertuah & picca dak2 SKONDOT team


gambo bawah tu geng2 marhaban ibunda aku ek...tetap nk bawak jgak bg mmeriahkan suasana kekdahnye...haaa nmpak x gelas pun black n white uols....hehehe

jeng3...dan yg gagah perkasa ni (gagah ke???) kikiki adalah ayahanda ku selaku Pengerusi JKKKP dok tgh bagi spatah dua kata .... awat muka ayah tu dok ketat semacam jerk???? wakakaka laaaa ghupe2nya tgh mkn gule2...hehe

alhamdulillah mjlis pd mlm tu bjalan dgn lancar tnpa sbrang aksi2 melampau ye adik2 sume...wakaka so nk tau pe cerita slnjutnye dan picca2 anak2 ikan aku (opppsssss! dak2 SKONDOT) ekekeke (nk gelak cam suziey n bro corey la plak)....wakaka

NEXT ENTRY!!!

p/s special thanks tu ARIZO coz sudi jd juri pd mlm tu....

9 ulasan:

momguess berkata...

wahhhh
sakan ko gath erk????

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

ooo...ni yg skondot tuh yer...ekekeke ;D

rizz berkata...

kelazzzz! meriah sgt hehe lme x jupe arezz:p

||| PöJìé PööH ||| berkata...

meriah mak hayam!

ninie berkata...

wah meriah sungguh...

ayinn berkata...

wohh,..
best2!!!,..
nway,.. trimas erk sudi singgah,..
singgah la slalu,.. ehehe

Corey berkata...

hehe clust! tp slack gak sbb asyik PD je jadi destinasi pilihan

Hezesuze berkata...

momguess - pe nk wat...hehe

Nuar - yup!

rizz - arez skrg da tembam ckit ler..

pojie - tau xfe..kikiki

ninie - mmg meriahuols!

ayinn - welkam2..no prob!

bro corey - haha tmpt tu je yg dkat & murah uols...wakaka

mummYaeesh berkata...

wah kelas..ada tema..ilikeee..org luar takleh dijemput join sekaki ke..woohoo

nak gak mug itam putih tu..woohoo