Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Julai 01, 2009

PERHATIANNNNNN!!!!!!

wah! tajuk kasi gempak ckit uols...PERHATIAN! di sini ada beberapa pkara yg aku nak habaq mai kt uols...hope uols bleh brikan kejesama tanpa mengira darjat & kaler kulit masing2 ....wakakaka

To all my frenz..xkiralah bloggers ke silent reader ke , followers ke (frenz jgak kan) yg dah jumpa ke @ yg lom jumpa laie ke....so PLEZZZZZZZ bg all details uols kt aku ek....sonang aku nk contact2 uols kekdahnye...

all details harussler email kt aku at hezesuze@yahoo.com sebelum ptg ni ...wkakaka bila2 mase uols senang ler...aku x kesah! yg penting uols email kt aku apa yg aku nak okey...roti tak??? haha

NAMA :
URL BLOG :
TARIKH LAHIR :
EMAIL :
YM ID :
FACEBOOK : kalau ada
ALAMAT :
TEL :


itu je yg aku mintak kt uols...senang kan! so pe tunggu laie cepatin email kt aku....hehe time kaceh byk2 atas usaha uols email details tu kt aku...

p/s bkn pe senang aku nk terjah korang...manalah tau tetiba plak lalu dpn rmh kekdahnye...huhuhu

17 ulasan:

El-Zaffril berkata...

Bukan kau dah ade semua aku punye ke? nak kene anto lagi ke makcik

momguess berkata...

yes mem!!!!!

Hezesuze berkata...

El - details ok! anto lgi pakcik...wakaka

momguess - gud!

rizz berkata...

kelasszz rizz nye detail sume dh ade kanzz ahakss

mama tisya berkata...

kak..nk kasi adiah lg ke...i like...ehhehehehe

nanti sy antar ye
nanti akk jenguk ler umh sy dh update gmbr adiah akk yg ada link tu..kelassss gtu

[-suziey-] berkata...

ala kan kak heze dh ado sume details..umah pn dh tau..no tel pn ado dlm hp tuh..url lagi ler..kalu xterjah siap..ekekek;D facebook pn baru add..hahaha

tHrEE oF us berkata...

saye pon kene jugak ke kak? nnt saye anto ye..

atty's berkata...

wokeh..nak kasi diah ye..atau nak kasi pizza..

daydeck86 berkata...

dah anto da kak
tapi akak nya details mana
mana tau kitaorang lalu depan umah akak kerk
leh kita hello2
wakakakakkakakaa

Hezesuze berkata...

rizz - alamat rmh mane de??? anto gak...

mamatisya - gud! kan ke akak da bg komen kt blog ang tu...konpius sat!

suziey - anto gak! wajib uols!

three of us - harusss!

Duke Luce Dell'amore berkata...

haiya..
akak kn dh slalu terjah blog jim??hahaha..

btw,nnt klu kt shah alam,kite p jimba sesama..akak msj2 je jim k..

Corey berkata...

wokeh dah :)
jgn tetiba muncul depan pintu dah hehe

Hezesuze berkata...

JIM - email skrg jgak...tuk simpanan akak ler...

Bro corey - haha SURPRISE!

b-boy berkata...

boy punya dah adakann..? hek3

Hezesuze berkata...

kty - surprise!!!

deydack86 - ye tak ye jgak ek...okies nnti akak pun email details akak ek...tungguuu!!

bboy - yeker...opppss!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

ok sudah!!
siap ada nama drag i lagi ok!
jgn marah..
heheeh..

Remy.com berkata...

remy nyer da ader kn?

umah remy da tau kn?

hehe, lalu depan umah ajaklah mkn k, huhuhu...