Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Julai 27, 2009

GeNG Of FiUS @ TaSiK SHaH aLaM

yuhuuuu!!! aku bersiaran jam 1.30 pg uols...gegeh kan nk wat n3 kekdahnye....huhuhu...bknpe sonok sgat uols dan errrrrkkkkkk....kenyang mlantak satay kajang...(thanks to rhuddy) kalo sudi banje ler lagik ek....ekekeke

so smalm weols de wat gath kocik2 jek (mostly geng of fius) yg dtg kali ni accept si bboy (katenye demam uols) kikikiki & farewell party ler kekdahnye tuk si CIK ANIS GALAXY ni...coz nxt week depa nk berangkat ke Jitrah Kedah 4 further study katenye....pjmpaan ni pong dia yg organiz kan tmpt...

meh le layan2 picca2 (hope jgn muntah darah ek....) ekeke gath tlah diadakan di TASIK SHAH ALAM...(alhamdulilllah kali ni gath sekitar shah alam) hehe snang ler aku nk wat terjahan kekdahnye....huhuhu

geng of fius
anis, eazy, pojie, rizz, remy & zul (rizz tkang amik gambo)

haha da mjdi kebiasaan weols coz lom cukup korum laie kekdahnye....apalaie bgambo bagai ler blagak cam model2 tkanal...kikiki time ni weols gegeh dok tunggu blogers RHUDDY coz dia mmg da jnji nk sajikan weols ngan SATAY KAJANG yg dia tapau nunnnn kt kajang sana....huhuhu akhirnye tlaksana gak hajat dia nk banje weols kekdahnye...THANKS rhuddy...

so malas nk citer byk uols layan ler picca2 weols yg gediks (gediks ke????) kt tasik shah alam ni ek....zassss layannnn :D

i luv this pic...mabeles!
ni ides anis la ni...gegeh sume dok baring uols!
lihatler hasilnye.....TANTEK!
(Qlah! ko jgn jeles ek tgok gambo ni) wakaka

ermmm...sah2 ler korang tau yg mana 1 aku kan kan....kikikiki
always crocs....ekekekeke

suke gak ngan picca ni...BINTANG putus fius..wakaka

time ni smpt gak ler menshekik kek (dri sape ek) kikiki
smntara tunggu satay kajang & ratu lesung tiba..wakaka


seeeee..tgok kuah satay...mak aiiii byk giler uols...
(tetiba tringat kt bro corey & da bboy keboboi ni) hik3..
kalo dowang ade lgi meriahuols...
nk wat camne lom de rejeki nk jumpa kan kan...redha je ler..ahaks!

entah pe yg dingumpat oleh dak Qlah, Remy & Rhuddy ni..

kami lagik.....geng of fius

akhirnye dpt gak jmpa ngan dak rhuddy ni...punyalah tangguh2 nk jumpa ujung2 ado gak dia smpai ke shah alam lagik...hehehe (setia menanti panggilan dr dak bboy) hehehe...

sib baik rhuddy smpai on time (wlpon lewat uols) kira dimaapkan ler..so smpat ler anis mnjamu selera satay kajang kekdahnye..coz anis kene calibut awal coz mlm plak de family gath jgak...wah gegeh tol si anis ni kan...chaiyok2 ler....salutttt!!! (pnjam jam ek jim) wakaka

bila anis da blik kepangkuan jln kekdahnye...so apalaie weols pun teruskanler xtvt menshekik smbil plan2 apa2 xtvt yg patut tuk this year...da namapun geng of fius so xtvt yg de lam kpala hotak masing2 adalah KAROK ler....gegeh kan sume nk mensumbangkan lgu kekdahnye....wakakaka

lbih kurang kul 7.10pm b4 maghrib ler weols da bsalam2an tanda ucapan slmt tinggal (time ni anis da blik dulu da) lgpun pojie, zul & rizz de program len plak...bertemu dan prpisahan adat manusia biasa...hilang dimata tp d hati jgn lupa (haaa ingat tak lgu ni uols...meh kita nynyi same2) hehehe hik3 sebenonye sedey ler..rasenye cpt je masa tu bjalan kan...ermmm....

picca gediks kt McD Sksyen 3 Shah Alam plak

just weols je (aku, remy, Qlah & Rhuddy) terjah McD bgi menyejukkn badan kekdahnye....yeler lgpun nk bborak2 ngan rhuddy...pe story dia skrg...about kul 8 lebih weols pn beredar dn blik kepangkuan jlan kekdahnye....huhuhu

special thanks pd korang sume REMY, QLAH, ANIS, EAZY, POJIE, ZULL, RHUDY & RIZZ yg sudi mengFREEkn masa uols tuk kita gather2 kt tasik trutama si Qlah...gegeh nk dtg gak wlpon pd mulanye dia kata xjd nk joint weols kekdahnye....motippp last minit joint???? wakakaka zassss layannnnnn :D

19 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

mesti ritz makan sate 100 cocok kan? dia kan ada saka...wawawawa :p

[-suziey-] berkata...

waaaaaa dlm sibuk2 xde bibik..gigih lagi terjah gathering..cayala...adeii sedpnye satay kajang itu..

p/s: kak heze..cptla tukar settign ke pop up window komen box..

rizz berkata...

nuar jhat haha..200 cucok la weh wakakkakaa

Cik AniS GalaXy berkata...

laju kemain ko ye kak..
anis baru nk edit pic akk dah siapkan entry
1.30 katenya...hehehe

thanks for everything kak
sayang akak ketat2...opsss

momguess berkata...

wahhhhh
kooooooooooooo
merongengggggggggg jer keje nyerrrrrrrrrrr

aRe_uDear berkata...

hohooo sataey kajang sedapnyerr.. nak skit kak ahakss..

suhaila-ab berkata...

aku kalau bab2 makan gini pun aku mmg suka...

Hezesuze berkata...

Nuar - haha tau xfe...tp bdn tetap cam plewood..wakakak larikkkk

suziey - sbb tu wat kt tasik shah alam..anak2 sibuk men mainan, uminye plak sibuk gath & menshekik...wakakaka

p/s woiiii camne nk wat?? xreti ler...ekekeke

rizz - haha lebihan satah akak wat balik...kt rmh smbung menshekik lagik...kuikuiui

Anis - haruusss pantas uols! wow! syg anis ketat2 gak...hehe

momguess - tau xfe hahahahaha

r u dear - sorry! da abis ye...ekekeke nk btgnye je adeler...

sue - ko tu mmg..da tau da pangai ko suke mkn kan kan...xkesah ler yg pnting kita hepi kan kan..

atty's berkata...

wah.besh..palin besh sbb ade satay..

Nana berkata...

wah bezznye sonok la berlonggok cam gini

Eazy Izzuddin berkata...

hik3
sangat besh ptg semalam
lgpun da lame x jumpe
terubat juge mood kerinduan ini
ehehe
eazy x sempat wt entry ni
jp g kot
br bgn ehehe....

sesuciqiellah berkata...

wakakakak bukak2 bahagian komen nampak komen dari nuar wakakaka aku suka ayat ang tang saka tue wakakak mmg rizz sorang jer ada saka wakakaka

gegeh kan aku nak datang gak sebab dapat taw yang geng of putus fius sumer ada wakakaka apa cer kalau ratu tak der wakakaka

sesuciqiellah berkata...

wakakakak bukak2 bahagian komen nampak komen dari nuar wakakaka aku suka ayat ang tang saka tue wakakak mmg rizz sorang jer ada saka wakakaka

gegeh kan aku nak datang gak sebab dapat taw yang geng of putus fius sumer ada wakakaka apa cer kalau ratu tak der wakakaka

||| PöJìé PööH ||| berkata...

ohhh sgt besh!!
terima kasih sbb sudah update n3..
siap akan copy paste jap lagi..
huhu..

Corey berkata...

amboi 3x korg bwk perut je ek.. kejam! hehe
but thanks heze tlg makan for me.. terasa keenakkan smpai terberak2.

mazharalti berkata...

waaaaaaaaaaa..... nak itut!!!

Hezesuze berkata...

kty - iyolah kty...mmg sedap bangat satay tu lagik2 org banje kan kan...ekekeke

nana - tau xfe..mmg besh longgok2 d ptg ari...

Qlah - wei napa smpai 2x ang komen ni....wakakaka ke da sengal tu...

eazy - sameler...trubat rindu sis kt ang...auwww!

bro corey - sengal la...smpai terberak2 katenye..bucuk!

tini - ermm da lepas da mjlis tu...ekeke mayb nxt time ek..ekeke

Remy.com berkata...

nuar,
rizz bkn mkn 100 lidi sate tapi 101 lidi sampikan remynyer pon rizz amik tau (mengadu sambil menangis teresak esak) huhuhu...

WaNz HaQQ berkata...

seronoknyer!!
beshnyer!!
meriahnyer!!
gempaqnyer!!
meletopnyer!!


maaf kak heze xdpt join..
sebabnya nun jauh di shah alam (alasan lagi)..