Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Julai 21, 2009

SORRY!!!!!!!

SORRY uols! mayB dlm 8hari ni (about 1 weeks ler) aku xdpt ler nk jenguk or on9 YM ngan uols coz BIBIK aku balik indon pg tadi coz bapaknye sakit tenat....

Maka dgn ini harusss le aku KEBIZIAN sgt2 coz minggu ni byk plak catering...tp tetiba kalo uols tgok aku on9 or terjah blog uols jgn plak terkezut ek....E2 menandakan aku curik2 masa jap...lari dari tugas kekdahnye huhuhuhuhuh

apepun aku RINDU sgt kt uols! muahhhhhhhh!!! nntikan berbakul2 n3 aku ek...tungggguuuu!

9 ulasan:

rizz berkata...

windoo kt kak hezee kekee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

windo kat kamo wakakaka apapun 8.8 jangan lupa key wakakaka

aRe_uDear berkata...

huhuuu kebizian mula melanda nmpaknyer kak..hehee.. amacam x berkenan ker ngn perfume tuh kalo berminat habaq mai k.. ahakss ;)

hanis berkata...

takpe...
demi tugas...
aku relakan..
ngeeeeee~

atty's berkata...

wokeh ze....takpe..gi ar masak2..nanti free..leh jenguk blog aku tau ..miss u lah heze

momguess berkata...

woittttttttttt
xaci arr cam gini
semue org ader 24hrs
so pepandai arr ko bagi masa
hahahaha
padan muka
ni mmg paksaan dari aku
sbb aku nak dgr ayat 'KEKDAHNYE'
ahaksssssssssss

Hezesuze berkata...

rizz - sgt windooo doh!

Qlah - 8.8?? de pe tu..ahaks!

r u dear - okies no prob...

hanis - hik3..iyolah!

kty - thanks kty coz memahami...kikiki

momguess - ko mmg sengal KEKDAHNYE wakakaka

Corey berkata...

hehe bagusla..
bukannya selalu. tempekla iklan kat blog cari PA utk assist ze hehe

mummYaeesh berkata...

uols bleh contact bibik tak kat indon?? cuba tanye dia..ada tak sedara mara dia nak keje??weols nak cari maid ni!yantik smpai ujung bulan ni..adoyaiiii!