Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Julai 13, 2009

MaLaM MiNGgU yaNg BeSH baGi aNaK2 aKu...

Yeba...Yeba....(bg bboy ceria pagi ni) huhuhu mlm2 minngu siang2 hari disko2...putih2 melati ali baba..wakaka uols penah dgr lagu tu tak???? okies mlm mingu aritu tetiba adik aku rajin plak nk bwak anak2 dia & anak2 aku skali g jenjalan kekdahnye...wlpon aku x joint tp harusss inteperem kt blog kan kan...hehehe

wah! e2 sudah bgus (dlm ati tlonjak2 suke)...xfe2 ko bawakler anak akak ko ni jenjalan ye...jaga baik2 tau (padehal bibik aku pun follow sama daaa)...dssbkan baru blik from Bali, Indonesia maka sumenya bpakat uols kai tshirt tnpa lengan (wah seksi tuu)....lantakler uols jjnji anak2 aku punya hepi bila mak cu (adik aku) dia ajak g meronggeng mlm minggu...yehaaaaa!!!! bleh ler aku ngan abg pomen dok dating kekdahnye....ahaks! dan2 planing nk kuar brdua kan...Imbang Penuh
psssstttt!! ni la dia adik ipar aku merangkap driver pd mlm tu...wakaka brsama anak2 buah + anak aku ler...tetap nk inteperem ko kan...uols nmpak tak gegeh masing2 dok kai tshit xde lengan I LUV BALI ...huhuhu sah2 prasan jap kan baru blik from bali...huhhu...

ermmm...kalo bab posing jerk uols bgi ler kt si zaquan ni...kompom sume stail dia nk wat...kan dik kan!!uols pn bleh bezakan yg mana 1 anak2 aku kan...anak buah aku tu namanye SRI CEMPAKA NURUL NAZRAH (kanan atas) dan SRI CENDANA NURUL NATRAH (kanan bawah)...amacam belit tak lidah uols nk menyebutnye...

adik ipar aku : wokeh ye anak2 sume...jgn noti2 ek kt padang ni...jtuh bgun sndiri ek...umi korang bknnye ada...pakcu merangkap jd bibik jap ni...wakakaka

aik! bibik aku pun nk inteprem gak...amboi2 ko bik...tetap kan...ishh yg ngan bibik aku tu ler adik aku namanye HEZE SHEZELA aka makcu aka joyah aka ila....wah joyah katenye...hahahah

pepun mlm tu smpat gak ler aku beronggeng ngan abg pomen kt tesco setia alam berdua2 gtew (anak2 enjoy kt pdg shah alam katenye...)...beli brg2 dapur daaaa...ujung2 jam 11.30 mlm baru weols balik kepangkuan jln...

so about lam 12.30 mlm jgakler baru aku smpai ke rmh ibu mertua ku...tewos jerk tdo kekdahnye nan ado nk tdo dlm dakapan abg pomen ek (bro corey! sila ambil perhatian ek) coz sumenye da ngntok tahap godzila da...kikikiki

p/s tetiba plak rasa rindu kt uols! muahhhhhh!!!!!!

10 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

haha...tiut jeh berderet...promosi pelancongan bali sgt! ;D

Corey berkata...

hehe terungkai sudah aktiviti sebenar.. maaf speku :P
ooo tu dia rupanya heze sorg lagi tuh hehe

rizz berkata...

tomeynya zaquann hahaa!

Hezesuze berkata...

Nuar - katenye! kikiki

bro corey - alah..no hal la bro..bro kan mmg sengal...wakakak yup! tu ler heze yg bro tanya aritu...amacam sape lgi cute???? kikiki

rizz - tau xfe like mother like son kan kan...hahaha

mazharalti berkata...

hamboiii... syoknye pi Bali (walaopun bukan di entry ini)...
Akak Heze, memang terbelit lida den nak menyobut namo anak sedaro akak... jenuh aaa time nak nikah sok... hihihihihi... tuh belum campur binti lagik tuh... ;)

Nana berkata...

wah baju sedondon seme ha..

anne_nurqaseh berkata...

jauh nyer jalan jalan k.heze..
apsal sumer org g melancong nihh.. ne ole2 ahkak..

[-suziey-] berkata...

hohohoh...sy tau sape yg baru balik dr bali..ekek;D

amboih zakuan..bab posing sakan..tp bila jmpe live pemalu yg amat!:p

ouh nama adik badek sume ade heze yk...nice namee

atty's berkata...

sonok anak2 ko..jalan2 ngn mak usu..nya yg baik ati..
sowwy ze...hp kty rosak..huhuhuh..

Hezesuze berkata...

tini - haha tau xfe...

nana - harusss dik!

anne - ekceli yg gi bali tu adik akak ler...kiikiki

suziey - malu cam umi dia kan kan...ermmm..

kty - lol patutler call xjwab....huh! majuk ler...hehe