Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Jun 16, 2009

MiSs uOLs So MuCh!

Entah nape rindu bgat kt uols! espeseli geng TREX aku ler....
sumnye snyap jerk...mayB uols bz sgt ek smpai x contact2 each other...
yg aku dgr....

Rina - sibuk byk keje katanye nak siapkan payment...(kerani akaun)
Tasha - last trima sms dia tmpoh ari suh aku tgok rncangan
GUGU GAGA ERA..
Ikin - anak kocik dia demam katenye
(aku call aritu tuk ajak lunch tp hampeh) hik3
Yoyo - minah ni mmg bz jerk, dgr 20hb ni nk tbang holiday ke hongkong...
Sue - minah ni plak..on9 YM tp bila buzz jerk..no reply..uwaaaa!!!

Imbang Penuhdon't worry! aku memahami situasi org2 bekerja ni...
tp uols tak rindu ke sama aku?? wakakaka
yesterday (cewah speking la plak)..smpat gak YM
ngan Rina..(sib baik line tenet da OK)...
dia pun myatakan keluhan yg sama...

soklan yg sama nape sumenye sepi jerk espeseli Sha & Sue
dulu dowang ye2 beno yg suh joint FB...
ujung2 dowang plak yg x update2...hehehe
aku plak yg jd bloger tegar..wakaka

ermm..ada gak Rina myindir aku dok kata now aku
sibuk ngan bloger2 len...yelah Na oii...
kawan biar ramai kan...lgpun uols x ajak2 aku bpoya2
so layan jer ler xtvt blogers kekdahnye...huhuhu

ke uols nak tunggu smpai besday aku bln Ogos ni...hehehe
ermm xpe ler...uols pun enjoy ler ngan kwn2 keje uols ek...
so agak2 xde kwn nak teman g jenjalan tu...
meh ler contact aku yer...aku free ajork...

oppssss! tp tuk bln jun ni jdual da full okey...
20hb - blogers tresure hunt kt PJ
21hb - undangan kawen @ Meru, Klg
27hb - FREE (haa sape yg nak ajak kuar bleh ler)..
28hb - gath blogers @ tasik ttwangsa

to all geng TREX...uols alwayz in my heart till death...
jgn ada yg sentap dek n3 ni ek..just luahan bsahaja ajork...
ishh ckp luahan bsahaja ni..RINDU gak ngan ko Qlah...wakaka

p/s kalo hati da rindu...pe yg patut or perlu dibuat ek?????

14 ulasan:

rizz berkata...

28 x sure leh join ke x:p

atty's berkata...

nanti kita jumpa 28..yg 20 tu aku bz lak..

CINTAMANISZ Lite berkata...

Amboi..siap bagi schedule kat sini.hehe..

Akak teringin gak nak gi gath 28th tu tapi..27th tu anak2 akak kena ganti sekolah utk cuti Aidilfitri. Jadi tak dpt laa nak ikut join..pasal akak dok Kamunting.

Cik AniS GalaXy berkata...

28hb nie kite jumpa tau kak...
insyaAllah
b4 anis ke kedah kne jumpa gak

b-boy berkata...

kalu dah rindu.. geleng2 pale kiri kanan.. atas bawah..pastu nyanyi lagu negaraku..kompom ilang rindu.. hek3

p/s: 28hb kompom ke..?x digembar gembur kan pun..

Hezesuze berkata...

rizz - suka ati ang ler..huh!

kty - harusss jmpa kty lagi ni..

cintamanis - mak aiii jauhnye kak..xpe..insyallah ada rejeki kita jmpa ler..

cik anis - yeh2! dpt jmpa anis lgik..bleh comolot!larikkkkkk

bboy - sengal la ko dik!

p/s adeler..ang tu je yg sonyap jerk...wakaka

[-suziey-] berkata...

xrindu kt sy ke..ni yg nk sentap nih...ekekek:D

||| PöJìé PööH ||| berkata...

aiii xrindu ker???

suhaila-ab berkata...

kalau rindu jumpa aje..suro diaorg belanja ko makan...

Eazy Izzuddin berkata...

huhu
eazy pun x sure
=P
xD
rindu aka juge
xD

Corey berkata...

28 gath eh? alamak..dah balik la..
Heze la yg suruh bro update cecepat.klu leka lagi duk kat KL sure pegi :P

Hezesuze berkata...

suziey & pojie - rindu sama kamu gak!

eazy - xsure??? alahhh jom arrr...

suhaila - gud idea..

bro corey - alah...saje je kan...da p udpate blog cpat...hehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

sib bek nama aku ada wakakakak rindu sama kamo gak hehehe apa pun ingat rhudy nak banjer geng putus fius makan sate kajang hujung bulan nie.... make sure sumer ada arr wakakakak harus bersnappy arr wakakakaka

mummYaeesh berkata...

klu rindu g la comolot sedas..woohoo

pesan kat yoyo..weols nak kirim fm..woohoo!lalalala