Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Jun 08, 2009

Under Construction & Missing Thumbdrive!!!


Hezesuze akan kembali dgn entri yg baru.
Tetapi ada sedikit masalah apabila thumbdrive Kingston beliau hilang di PD.
Ada sesiapa yg terlihat atau terambil, sila pulangkan semula kepada beliau.
Kerjasama anda amat² dihargai...
Terima kasih :)

Love,
PP (^_^)

13 ulasan:

Duke Luce Dell'amore berkata...

adoi!
cian kak heze..
canew plak leh hilang tu??
ade tercicir dlm keta tak??

atty berkata...

salam heze..camnelak leh ilang....
kty doakan semua nya okeh..ye

rizz berkata...

cne leh ilang tu..cian akk aku sowg ni huhuu

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

thian akak heze :(

Eazy Izzuddin berkata...

huks
sian akak
camne lah leh ilang
huhu
eazy x nmpk....
klu nmpk confirm da bg akak

mummysya berkata...

camner boleh hilang kak....

cuba cariks betul2, mana tau tersorok kat mana2....

[-suziey-] berkata...

ler..construction lagi..adeiii

b-boy berkata...

hohohoho.. dak boy tu amik kut..lalalalala

hanis berkata...

saya tak tauuuuuuuuu..
hehe
cari kak... cari sampai jumpa

EIJAM'S FAMILY berkata...

cian yerk..cari betul2..

mummYaeesh berkata...

adeh..ilang ke uols??ni mesti sonok sangat smpai tak ingat dunia tak pun tercampak time main musical chair tu!woohoo..whoops..sorry!

kepada yg terjumpa atau terambil pulangkan segera!ececeh!

btw, fm da sampai..woohoo!toceh!

FdausAmad berkata...

beb,gua nak ajak lu mkn kenduri kat blog gua..gua buat western food.
lu Follow blog gua pun xpe lagi bagus.

Blog gua tu dah tak seimbang,bdk2 yang ada makin berat ke belah punk.

Hezesuze berkata...

yuhuuu uols! i'm back...wah hepi sokmo ni line tenet da OK...yehhhh!

p/s haha pendrive tu da jumpa...huhuhu x hilang just tetinggal kt rmh ajor...wakaka