Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Jun 15, 2009

Yeah!!! aKHiRNyA....

heloooooo uols! rindu kt aku tak??? mesT rindu bangat kan...alhamdulillah line tenet aku da OK...yahoooooo!! bleh ler aku dok brbloging bagai lpas ni...wakaka I MISS UOLS!

ermm wlpon besday party wanie @ PD udah lepas....tp aku nak jgak wat n3 (bak kata pojie udah basi kak!)..pepun mmg besh giler time tu...THANKS WANIE...hope next yr wat lagik ek...insyaallah akak joint gak...hehehe

ari sabtu 060609 weols lepaking kt banglo sewaan wanie tuk acara tiup belon ye adik2 sume...wakaka gigih tol si pojie tiup kan kekdahnye...aku just tgok ajer ler...malas dih nak tiup bagai...semput plak nnti jdinye...wakaka

tp klako jgak ler..bila byk belon da ditiup...pastu ada yg pecah poom! apalaie melatah ler si wanie itew...smpai kan wanie tkut betul ngan belon2 tu...

tema blue & white katenye...haaa sib baik ada bju kaler tu...xyah nak gigih beli bju baru..huhuhu tp seyesli...aku suka gambo aku sign contract...eh silap plak! sign autograp kt banting wanie tu...thanks tu eazy coz dia ler cameraman aku...tantek tak??? matilah perasan kan...
ni ler antara blogers yg 1st & 2nd time jumpe...haha amponnnnn yek gambo yg atas tu aku kterlupaan plak sapekah gerangan nye...wakaka yg penting haruss berpicca bagai kan...momguess n mummysha 2nd time jumpe but kak ty & linda 1st time jumpa...wah terkesima gak ngan kak t ni...sggup drive tu from kajang katenye tuk jumpa wanie & weols...dtemani ngan anak dara & anak bujang dia ajo...akhirnye dpt gak kite jumpa ek kak t...

gambo ngan jejaka2 tmpan (tampan ke???) tp seyes aku suke ngan gaya dak rizz ni...tantek ves tu rizz...ikhlas ni...

time ni sumenye x sabo nak blik da ni...bknpe tn punya bglo udah smpai...hehehe gambo ni pun tn punya bglo yg tlong amikkan...ni antara penghuni2 yg bmalam kt banglo wanie itew...

ni sdikit picca2 yg smpat aku snap time besday wanie aritu...apa yg penting?? kejesama...syukur sumenye bjalan dgn lancar tanpa insiden2 yg x diigini brlaku...

aku smpat gak brkarok duet ngan pojie...sedap ke sure aku ni??? tp mama wanie puji kata sure aku sedap...wah nak jgak kan...thanks mama...i lap u ler...wakaka

so itew ajo ler story mory besday party wanie tmpoh ari...ni aku nak terjah rmh uols plak ni...mesT byk story menarik kan...so maaf byk2 uols coz aku x jenguk rmh uols ek...so akan aku plan2 kayuh baca n3 uols...

p/s thanks tu pojiepooh coz wat n3 undercontruction tuk akak gonjeng ni...I'M BACK!

13 ulasan:

rizz berkata...

hehe meletop kanzz sume picta ni..thnks eh k heze puji bju rizz hahakk.bju akak pon lawa la ngeeeeeeee

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

tetap wonderpet theme song kan :p

Duke Luce Dell'amore berkata...

welcome back kak heze!!

atty's berkata...

salam heze,,rindu bangat sama lo..
sonok dpt jumpaa ko ze..nanti ketemuan ye..

Hezesuze berkata...

rizz - baju je ke lawa?? akak?? hehe

nuar - haha lgu tema...

duke - akhirnye kan...

kty - wah! mesT jumpa ler 28hb ni kty...jgn lupe

Cik AniS GalaXy berkata...

nsb baik cite nie dah buat masak sambal jawa
mmg thn lama la jwbnya..x basi ye...hehehe

welcome back kak heze
jom hovoc blog kengkawan

b-boy berkata...

itu die peserta terakhir kak heze ke garisan n3 bufday...lalala


p/s:akak gonjeng dah blik.. hek3

linahilmin berkata...

wah, nak wat blogger's pot luck lagi ye.. kalau la dpt join! mesti meriahhhh!

Hezesuze berkata...

cik anis - tau xpe..kenangan terindah kekdahnye...

bboy - peserta terakhir tp ttp vogue kan...wakaka yehh! i'm back!

lina - jom lar joint..meriahuols!

masviona berkata...

kak heze picca wit???? itu adalah saya...masviona...uhuksss

sila lawat disini ye http://masviona.com .....tq

[-suziey-] berkata...

waa meriah./amboih kak heze kemain posing no...akk tiup belon ke tiup angin:p

Wawa_Nadwa berkata...

alooooo..
kak tu wawa bkn linda.
huk3!
nk maj0k la klu gini.
=P

mummYaeesh berkata...

weols pun da lama tak blogwalkingk ekdahnye..
hamboiii sakan kakak gonjeng ni berparti liar gitew..whoops!liar ke??woohoo...lalala

yg pic atas tu..namanye masviona da..adeh!