Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Jun 18, 2009

PrOdUk yaNG SeRaSi NgaN aKu...

Hohoho! just nak share ngan uols produk2 yg serasi bersama (cewah cam lagu ler plak) wakaka ngan diri aku...ada yg da btawon2 guna & ada juga yg baru ajork menggatal nk try kekdahnye...yg penting sumenya OK dan diterima oleh bdn aku yg agak gumiks ni..hehe
Nivea nite cream (baru 2bln try)

ekceli produk ni pemberian FREE from watie aka mummyaeesh...da dia war2kan kt blog dia sape nak gi tau kt dia...aku apalaie benda free kan ape slahnye mencuba...huhuhu thanks watie! mmg sesuai bangat ngan kulit muke aku yg sensitip ni...coz dh 2 bln try nan ado prob nye...asep kulit btambah tantek...(matila prasan!) wakaka

Olay Total Effect (5tawon guna)

haha! ekceli twon 2003 time aku keje kt area Glenmarie (b4 produk ni kluar)..ada diwar2kan kt majalah or tenet (aku x bape pasti ler) just send email or address so dowang akan pos ler ini produk tuk testing katenye (time tu xtau ler produk tu olay kekdahnye) kire suh pengguna try dulu kot...

adaler try sebotol..tgok ok n baunye pun harumm ajork...after that tup2 kuar kt TV ghupe2nye olay total effect gtew...haha bangga gak b4 kluaran aku da guna dulu itew produk ler...tp time tu xtau produk pe (coz depa bgi botol yg nan ado tulisan ape2) hehe...

about this produk yg bleh aku share...ianya mmg sesuai2 sgt ngan kulit aku...yeler masakan aku da kai smpai 5tawon lamenye...betul tak???? so akan aku gunakan produk ni 4eva...

Bidadari (produk by DCL)

produk ni mmg sesuai bg para wanita di luar sana (espeseli wanita yg da kawin ok)...selain dr mmberi tenaga ianya juga sesuai tuk hubungan intim ngan somi (kira romen ler) hehe...seyes! try makan pastu romen (opppssss!tlebih sudah) haaa...pastu tnya kt en somi ye...xpun xyah tnye..nnti en somi tu prasan ada perbezaan gtew...(mest ptg ni jgak hotmama g beli) wakaka

sbb pe aku kata camtu...haaa coz abg pomen da komen da pastu plak ramai gak pengguna kt luar tu mengakui keberkesanan produk bidadari ni...jgn ingat produk ni tuk hubungan intim ajork ye adik2 kakak2 kt luar tu...produk ni juga sesuai tu sape2 yg dtg haid x tentu masa kekdahnye & ada senggugut...tp awas! jgnler try sesudu dua da dpt kesannya..keneler abiskan 1botol ye...

dan yg PENTING aku nk share about this produk adalah...kpd sape2 yg belom & masih menantikan cahayamata..haaa uols bleh ler try this produk...ada pengguna yg da bjaya mengandung (dengan izin ALLAH swt jugak ek) bila da try bidadari ni...

buktinye adalah diri aku sndiri...yg mana aku mmpunyai senggugut yg amat teruk (kira tahap skit tu guling2 tau) dan bila da mkn bidadari ni...alhamdulillah period aku bejalan ngan lancar dan tetap evey month dn yg penting sakit senggugut tu udah ilang deh...

lg 1..bila mkn bidadari ni...tup2 aku disahkan mengandung (last yr ler)...wah hepi sokmo abg pomen ku itew...tp apakan daya rejeki xdork...aku keguguran time kandungan berusia 2bln...hik3...xpe2 pasni abg pomen kene keje lebih kuat lgik...wakaka

NuAge (DCL gak)

produk ni lebih kpd kesihatan dalaman...nuage ni jgak sesuai tu kaum adam & hawa okey...mmg bkesan sgt uols...kire mghalus kan kulit muke...uols tau tak produk DNhans tu...haaa kire same jerk kedua2nya bezanya packaging ajork...owner yg sama uols...hehe pecah tembelang!..

sape yg ade pecah2 kt kaki tu (mostly bg ibu2) bleh ler amalkan produk ni...seyes! lgpun bndingkan erge nuage ni ngan DNhans...lebih murah nuage ni...1kotak ada 15 paket tp kandungannye mmg ler byk brbanding RoyalJelly (CNI) tau...

b4 tau produk nuage ni aku mkn royaljelly tu ler tp alahaiii! kandungannye ciput ajork...kndungan nuage ni 3x gande tau...kire puas ler menelan produk ni...hehehe

pepun ituler produk2 yg nk aku share ngan uols...yg aku mkn sehingga ke hari ni...sharing is caring kan...uols gugel ler kt tenet about all produk ni...oppss! ni bkn promote ek..just nk share ajork...

so kalo ada len2 produk yg kt luar tu bagus...meh ler gi tau kt aku ek...kot2 menggatei nk cuba kan...yeler kalo baik apa salahnye mencuba ye tak??? hehe zassss layannnnn :D

12 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

semua tenaga dalaman wanita jer yer kak...ekekeke :p

rizz berkata...

(kira romen ler) hehe...seyes! try makan pastu romen (opppssss!tlebih sudah)<--kah2 lucu la k heze ni taw wakakakka yg pting layanzz kan

Duke Luce Dell'amore berkata...

hahaha...kmain lg!
gelak2 je jim baca..

suhaila-ab berkata...

wey heze...bidadari tu aku dah makan..mmg ok..skang aku nak cari bidadara pulak hahahahaha.....

fizzzy !an berkata...

akak ni! (sambil senyum sengih sopan...hahaha)

1. Nivea - x suka. Berminyak sangat.
2. Olay - Best. Bau sedap.
3 & 4 - esok-esok tahun-tahund epan, baru try.

fz banyak pakai produk Body Shop, except pencuci dan day & night cream fz kongsi dgn Mak. apa tah jenama?

atty's berkata...

wah..makan bidadari..ketat ko heze..bahagia keluarga kalo makan bidadar ni..

P3tani is my nama berkata...

hehehehe...
:)

Hezesuze berkata...

nuar - ishh nuage tu kan ado..sesuai tu all kulit laki & pompuan..huh!

rizz - haha tau xfe

jim - gelak tu kan awet muda..

suhaila - bidadara?? kalo jmpa jgn lupa gi tau ze ek...

fizzy - ada gak koleksi perfume body shop..hehe nnti da kawin try all produk tu ek..

kty - mmg bahagia sgt2! ketat uols!

petani - hahaha..

linahilmin berkata...

lina pun pki play tu (tp slalu lupa pki!) caittt... tu yg x brape lawoooo!
nuage tu mcm bagus la sis, nanti ingat nak try.. tq bgtau!

[-suziey-] berkata...

wah wah wah...cam iklan produk dh ni..ekek:D sy ade semasa acara pemberian produk oleh watie..ekeke:D

hOtMaMa berkata...

wahhh..ko kan.. patut la suggest bidadari katanyer... adakah lepas mencuba kita akan menjadi bidaDARA semula uols??!hihihi..
harus mak carik nih tak test power ke tidak..wakaka

mummYaeesh berkata...

wah asep katanye...yelah drp weols tak pakai baik ku beri kat uols kekdahnye..woohoo

weols makan bidadari tp nan ado... discharge makin teruk adalah.. bkn try 2 3 sudu tau tp abis 2 botol ku telan..period still sangkut2..adeh!

weols amalkan makan gamogen..dia ni mcm supliment complete utk bdn la.. try la!