Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Februari 07, 2011

Cekelet hantaran untuk kazen abg pomen

cekelet yang ditempah....huhu

Done oredi tempah cekelet hantaran tuk kazen abg pomen....not abg pomen okay hahahaha...insyaallah kalo xde aral melintang ujung bulan nie weols akan ke Felda keratong pahang tuk menghadiri majlis pertunangan kazen abg pomen...

yelaa xkan datang berlenggang kan haruss ler bwak something...yedok? sape yang berminat nak tempah cekelet boleh ler terjah pesbuk MY CHOCS FOR YOU...memang sedap uols...weols ni dah jadi pelanggan tetap gtew ahaksss...



**Noks!! kalo ko kwin kompom mak bagi cekelet ni ....huhu
**cuti CNY nie malas pulak nak berblogging ahakss..virus M melanda diriku HELP!! HELP!!

16 ulasan:

Zyash berkata...

Memang menarik cekelat dia 2..hehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. berkata...

wah, ade free promo kat sini..hehehe..kak, selain dr fb, ade jugak blog..
http://mychocs4u.blogspot.com
jom terjah ramai2 ye..

thanks kakak cayunk.. :)

Dee berkata...

mmg nmpk menarik sungguh..

Nana berkata...

cantik..
rasa syg je nk makan kan hehee

atty's berkata...

cantik cekelatnya ..sayang lak nak makan .

rasp berkata...

bentuk love love tu sesuai sgt le dgn majlis nye...

ieda berkata...

sedap dan nampak menarik ceklat tuu uols .. kalau dpt free lagi sedappp huhuh

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

akak pun sama, cam berat je nak mengupdate.itulah yang dikatakan virus M melanda.hadirnya tak kira masa.khe khe

J.M.R berkata...

menarik lak cokelat tu..nk tempah utk bertunang gk la nnt...;-)

nadia berkata...

akak yg baek hati,
nadia dah klik2 dan bg ciuman paling banyak utk HB akak.. heee~ ;)

Rinna berkata...

Coklet yang sgt..cantik..dan bila tgk rasa sayang plak laa nak makan.. :)

EiJa ZaQuaN berkata...

cantik betol coklat ni..
sweet la kaler dia..purple pink..

Natalia berkata...

kiyut nye cokolat tu ..rasa nak ngappppppppppp

Farra Dhelina berkata...

mmg ssh nk jmpa choc yg ctk & sedap sekaligus..blh try ni

kakyong berkata...

coklat memang sedap... ;)

dah klik2 HB

Hezesuze berkata...

zyash
bukan menarik lagik uols + sedap sehingga menjilat jari hehe

ain
hehehe dah publish baru teringat sal ur blog hahaha...dah mood berblogging ke laut makenye malas nak edit balik huhu

dee
sedappp wa cakap lu hehe

nana
sekali makan haruss abis sumenye haha

atty's
boleh jek kalo nak buat perhiasan kty...tapi berbaloi lagi kalo kty ngapppp!! ngeee

rasp
a ah kan..weols pun ritu try order thru fb ujung2 terus jadi pelanggan tetap....hehe

ieda
haaaaa insyaallah jom kita meet up sure weols bawak cekelet ni bagi kt uols hiks

cik ina
betul tu kak!! ni pun mood kureng lagik ni...

jmr
boleh jek....nak order sebut nama akak ye sure dpt diskaun ahaksssss

nadia
oouch! abis pp akak yg gebus ni uols cium mihahahaha..toceh!!

rinna
haishh rugi kalo tengok jek uols..haruss dinikmati kelazatannye

eija
sib baik tema kazen abg pomen tu pepel so ni lah pilihan akak ngeee...nak kaler lain pun boleh jek...

natalia
order ler uols baru leh ngappp!! haha

farra
apakata farra try this one...tak nyesal punya...hehe

kakyong
betul tu uols...thanks klik my hb