Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Februari 24, 2011

Sudah ada wifi di rumah....

Salam eberibody...!! sory lah uols lately nie akak gonjeng uols sedang dilanda Virus M yang sangat beso....wakakakaka..lantas nan ado n3 gediks weols kekdahnye...but alhamdulillah 2day virus M tu semakin berkurangan makanye now sudah ada new n3 ahakssss...

Ada yang rindu ngan weols tak??? **matilah statement....hehehe pesli rasa tenang jek bila tengok gambo Suziey kat tanah suci mekah....sebak pun ada uols...yelaa xtau bila masa weols dpt menjejak kan kaki ke sana...insyaallah mudah2an ada rezeki weols....amin..

ok2 back 2 topik ye uols...oh now kt rmh sudah ada Wifi ye...so idakler on9 setempat jek uols....yelaa weols kan pakai streamyx yang ado wayar sana wayar sini hahahaha...so bila dah ada wifi ni kt dalam jamban pun boleh on9 kan uols?? hehehehe

haaaaa bila dah ada wifi nie makanye senang ler nak update blog katenyekan....haruss uols!! kata nak jdi bloggers tegar kan kan...so just drop by nak bagitau tu jek...hehe ekcelikan uols...weols rindu bangat kt uols sume....now weols akan pelan2 kayoh jenjalan kt rmh uols ye....nantikan kedatangan weols okay...muaahh!!!


21 ulasan:

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..mestila rindu..
wah syok dh ada wifi..betol tu bebas sikit guna wifi ni..

CiK JuE berkata...

memang best..sebab depan tv pun boleh buka blog...jangan lupa jalan kat blog kita jugak...

kakngah berkata...

happy blogwalking bebeh!!~

NurSolehah berkata...

windu wooo... samalah kita... boleh on9 dimana2... tiada batasan.. haha

*azni* berkata...

wah,makin maju ke depan akak gonjeng nih..;)

Rinna berkata...

Wahh lepas nie kena rerajin laa yer berbloggingkan dah ada wifi senang ler gitu.. iyer tak..

tigrismalaya berkata...

baru potong streamyx ngan wifi..

motipnyer sebab membazir amalan shaiton tak guna sgt pon kat uma..kdg2 berhari2...bayar lebih seratus/mth..

nak2 dapat wifi percuma dari neber yg baek ati..muahahaha...

Sidratul Muntaha berkata...

abang pomen punya...
tetttttttttttt!

atty's berkata...

lepas nie leh lepak2 luar rumah sambil blogwalking..pakai hp pun boleh ..

cik violet berkata...

syok arr da ad wifi..hehe

ieda berkata...

winduu jugak .. haa lepas nie sure leh BW rancak2 ehhh ... jgn lupe umah weols :)

deqlis berkata...

haha...akak saya pun penyakit M melanda pas tu penyakit D pun datang..sebb tu sms tak reply...

dok baring jer dalam bilik...
tepon ke, lappy ke tak leh pandang,,

deqlis demam 2 hari lepas plus pening kepala...hari nie dah oklah..sebab tu leh tenet..hihi.. demam sebb kena hujan kot.. sib baik hari nie badan dah tak berapa panas..huhu..

oklah akak, dah ada wifi.. jgn sampai lappy masuk dlm tong jamban udohh lerr hahaha...

ok..check ki dot dot...

pasal aoalan akak tu, jemput singgah sini

http://www.ellismeliashoppe.com/2010/07/tisu-logo-printing.html

MIZZ SUE berkata...

wahh..bestnye mahal tak kak?

mama_umar_maryam berkata...

haaaaa..dah ade wifi..semakin mesra la kiteeeeeee ;p

Sitie BUm BUm berkata...

bestnye!!! kite pagi berukbang je... =p

Hezesuze berkata...

eija
tau xpe....dah xleh nak ada reason nape tak update blog kan kan hehe

PUANSTOBERI berkata...

aiols mmg rindu je ngan uols ni..lama da jalan2 'umah' uols neh..hihihi

Hezesuze berkata...

cik jue
ok bebeh will do hehe

kakngah
thanks uols!!

nursolehah
yezzaa! xde alasan xupdate blog kan uols ngeh ngeh ngeh

azni
majulah blog tuk diri sendiri ahakss

rinna
tu arr peringatan gak tuk diri sndiri hehehe

TM
yelaaa sbb uols banyak guna kt opis kan kan...lain ler weols nie surirumah sepenuh masa...ahakss

ayu
ceehhh!! ingat lagik ye hawau!!

kty
alaaa ze kai hp nokia bese jek kty...xde wifi haha

cik violet
sgt syook woooo haha

ieda
orait bebeh

deqlis
ooo padanler tak reply sms rupenye demam ye...cian nye dia heheh..semoga cpt smbuh ye..ok will terjah url tu thanks

mizz
member adik yg tlg pasangkan brand aztech RM80...xtau ler murah ke mahal hehehe

mama umar
haruss uols mesra alam gtew auw

sitie
oh weols tak pernah try lagik berukband hehe setia ngan streamyx takat ni ler hehe

nadia berkata...

ececeh...
akak gojeng kita dah siap berwireless la plakk... =)
*jeles ni kak!

Farra Dhelina berkata...

wahhh bestnyaaaaaa....fewittttt hb 1!

mummysyafie berkata...

syok nua dah ada wifi..bleh online kat mana2 dalam rumah tu