Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Februari 02, 2011

Insan2 yang telah menceriakan hidup weols...THANKS!!
















Alhamdulillah!! sehingga kini weols masih contact each other...thanks coz menceriakan hidup akak gonjeng ni huhu hope uols sume tak serik berkawan ngan akak ye...muaahh!!


**sory ye ada gak bloggers yang weols dah jumpa tapi nan ado picta lak dalam simpanan heheheeh

17 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

Alhamdulillah...:)

NurSolehah berkata...

wow... rmainye blogger yg akak dh jumpa... sy langsung xpernah jumpa sesaper...

tringin lol..mahu ketemu :)

MIZZ SUE berkata...

wow!! best lah..su xpernah lg jumpe geng blogger...sebab su ni pemalu org nye

ieda berkata...

wow ramainya uols punya geng .. best2 .. suke ..
biler lah weols leh jumpe uols niee :))

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Banyaknya geng ko.Tengok dari raut wajah, ko ni mesti peramah dan baik hati.Sumpah akak puji dari hati.

Dinda Iva berkata...

sama-sama sis...gambar kat pulau tu xde gambar kandakan..hehehe..kasi pendam sikit...jangan kasi dia glamer okeh..hehehe

[-suziey-] berkata...

ecewah.,.sama2..hiks..:p

deqlis berkata...

wah!! ramai blogger akak gonjeng dah jumpa...caiyok2x..

persoalannya??

bila nk jumpa blogger yg sdg menail ini?? ngehh ngehhh ngeehhh..

Pinky Pixie berkata...

woah, kak. rupenye akk aktif juga dengan blogger lain kat luar ek. hehe

EiJa ZaQuaN berkata...

wah..bestnya akak dh jupe ramai blogger2 n still keep n touch..

setakat ni eija x pernah lagi jumpa geng2 bloggers kecuali blogger yg mmg rakan2 opismate/schoolmate ..ehehe..

Hezesuze berkata...

amir
alhamdulillah jugak dipertemukan dengan Amir Rayyan ahakss

nursolehah
alololo insyaallah ada jodoh jumpa lah kita ek hehe

mizz sue
jom jumpa weols tentu uols tak malu haha

ieda
anytime uols...kene set betul2 ar hehe

cik ina
oh terharu weols kejap hehe..ituler weols yg gonjeng ahakss...suke berkawan!!

dinda
orait bebeh!!

suziey
muaahh gak!!

deqlis
bila free?? xde hal punya tapi jgnler smpai bukit jalil ek...jauh tu haha

pinky
kata nak jadi blogger tegar hruss ler aktif join event sana sini uols hehehe

eija
insyallah yang 1day kita akan jumpa tunggu masa jek hehe

Farra Dhelina berkata...

ye la kt takde ;(

mama_umar_maryam berkata...

heppy tgk ahkak disayangi ramai ;)

sw33tdarling berkata...

wahh bak kata pepatah, yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita eratkan...

kakyong berkata...

suka la tgk heze.. muka mesti senyum manis dlm setiap foto..

mummysyafie berkata...

blogger tegar ni dear..kiter camne plak. bila nak comolot gak..hihihi..

Sidratul Muntaha berkata...

terharu seh!!
huuhu