Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Februari 01, 2011

Forrero Rocher

 After pergi SUK singgah ler sebentar minum seteguk air teh O dirumah my untie @ Seksyen 18 shah alam...oh rinie weols pergi senseorang sajork tnpa ditemani oleh bodiguard aka Zaquan...**mood baik pulak tak mahu ikut ummi dia huhu

    
 yeahh dapat cekelet Forrero rocher..ole2 dari pulau langkawi katenye...huhu

kenyang perut suka ati kan...terus balik kepangkuan jalan kekdahnye berbekalkan ferrero rocher ....yihaaa!! sampai rumah haruss syare2 ngan Zaquan....kan ke sharing is caring kan uols...kalo ikutkan ati weols ngadap sorang jek dah abis hohohoho...

 Now bekas cekelet tu pun dah kosong gara2 si kakak ngap sampai abis huhu...yelaa cekelet ni kan kira agak mahal harganye so dah dapat free apalaie kasi ngap ler!!

Cadangan ibunda nak bagi ole2 pada jemputan if adik lelaki weols kawin nanti....huhu
bilakah..??? xtau bila huhuhu

uols suka tak ngan cekelet ferrero rocher ni..??


**syukur ngan rezeki dari ALLAH swt....lately ni weols sibuk sikit nak uruskan beberapa perkara yang membabitkan abg pomen huhuhuhu...

16 ulasan:

deqlis berkata...

ok tak romennn!! haha..me baca kat atas nie kih kih..


ooo nie one of my fav choclate taw..!!!... tergoda aiii...:0)

picit ur HB mlm ni...(oops jgn slh faham) picit yg atas blog nie..kih kih

NurSolehah berkata...

wooo...my fav coklat... besnye akak berferrero ... dh lme xmkn .. :(

harus dicari ni.. hee

Mama Zharfan berkata...

beshh choc tu ;) kat uk harga murah gak ;)

me dh click ur HB utk ari ni!

mummY2Y berkata...

uols awas! fr ni kehalalan nye disangsikan gitew.. sila check ada tk label halal di sana sini di kotak itu.. woohoo!

rnung2kan dan selamat beramalll!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

3 ketul tu dah RM3.80. bila adik ko kahwin tu?mewah dapat cokelat tu.

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummysyafie berkata...

dulu kan zue..ada satu gmbr pasal ferero tu. tapi nor tak tahu kesahihan cerita. gmbr tu ada tunjuk la coklat ni berulat2 bagai sebab dah xpired. since dari itu nor macam geli sikit nak makan.

apa pun..coklat ni mmg sedap.

Kaseh berkata...

choc ni mmg sedapp.. skang dah ada version cadbury..pun layans gakk.

luvelymummy berkata...

suke..suke..sukeeee... sangattt...

Hezesuze berkata...

deqlis
romen ler besh uols mihahahahaha...

nur solehah
carik jangan tak carik nnti kempunan lak uols ngeh neh ngeh

mama zharfan
wah murah ek kt UK...kalo murah mai ler borong bawak balik mesia uols hehehehe

mummY2Y
oppppss!! betul ke uols?? adeehhh camno ni??

cik ina
alaa kalo ada rezeki tak salahkan nak share2 ngan orang hehehe insyaallah!!

mummysyafie
eeeeeeeeyeeeekkk!! betul ke uols?? dah geli geliman dah nie ahaksss

kaseh
oh yang cadbury lom sempat layan lagik uols huhu

Sidratul Muntaha berkata...

campak kat aku se kak
confirm sedap!
ahahha
aku pun suke
tpi aku prefer dark choc
huhuhhu
tu klu tak abis mkn
aku buat kek!

hamzah ian berkata...

eh, aku silap komen kat bwh ke? haha

HaNTwO berkata...

Memang terbaik....tapi yang tak bestnya harga mahal huhuhu...

Dinda Iva berkata...

memang suka sangat...kegemaran..masa kawen salah satu hantaran sebakul penuh ferrero rocher tu kak..hehehe...ade member jual borong..sakanlah beli..hehe

Pinky Pixie berkata...

yatie hantu ferrero rocher ni. sedap tpi mahal. huahua. sabar je la.

Hezesuze berkata...

hamzah
walaeeii mana menghilang uols..?? huhu

hantwo
tau xpe...sebab harga mahal ler tunggu org bagik jek haha

dinda
wah siap borong lagik ye...so ada lagik tak harga borong tu?? leh order haha

pinky
mak aii hantu ye..weols lak jembalang kalo nampak ini cekelet huhuhuhu