Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Februari 01, 2011

Teringin sangat nak makan kt sini...

cuba teka dimanakah tempat ini...???? huhu

Ekceli kan uols lagik lagi beberapa hari jek weols nak sambut ulangtahun perkahwinan yang ke 13 tawon...mesti uols tak percaya kan dari dulu sampai ler sekarang nie weols tak pernah nak merasa candle lite dinner wit abg pomen huhu kan weols dah kata yang abg pomen bukan ler sorang yang romantik gtew.... :(

ritu weols letak status kt FB so ada yang suggest pergi candle lite dinner @ restoran berputar menara KL...semalam weols dah bagi hint kt abg pomen...rasenye dia pn teringin gak tapi ujung2 dia kata kan buffday Zaquan 28/2 sama date ngan tarikh ulangtahun perkawinan kita..?? oh no no no camne weols lek lupa lak ek...mihahahaah ampun kan kami penunggu gua!! huhu

so makenye tak dapat ler dinner berdua ngan abg pomen...haruss diangkut sekali my kids ye....sekali arung celebrate kekdahney kan...jimat kos!! huhu 

Insyaallah!! kalo diizinkan ALLAH swt dapatlah weols merasa dinner kt sini...kita hanya merancang kan tapi ALLAH swt yang menentukan....mudah2an menjadiler nak dinner kt sini kan uols...hiks!!

ppsstt...aci tak weols mintak adiah jam guess lagik tuk anniversary nie?? huhuhu 
ke hbeg Guess?? huhu



**alhamdulillah selama 13 tahun idup bersama...weols bahagia disamping anak2 tercinta... :)

22 ulasan:

Kaseh berkata...

tahniah heze...13 tahun tu ...

Amir Rayyan berkata...

Alhamdulillah...mg terus kekal bahagia....:)

PUANSTOBERI berkata...

bes..bes...mmg harus di terjah tpt iteww... :)

Nana berkata...

kl tower kan
huhu tak mampu hehehe
mahai

♥MAMASYAZA♥ berkata...

sama la ngan saya, bulan 7 nanti genap 13 tahun kawin, tahniah, happy anniversary

.:. Maa .:. berkata...

wah... teringin gk nk g tempat tu... berpusing tu... huhuhu. tahniah kak, mama amca baru nk msk anniversary ke-2 bln 2 ni... huhuhu

Dinda Iva berkata...

belom ade keinginan lagi..tatut pening je makan kat situ..hehehehe...

Mama Zharfan berkata...

memang sgt besh mkn kat sini tau :)
me penah pegi hi tea kat sini--mknn sedap+byk variety and lokasi spesel kan

pstt : me menang contest, so me guna voucher ajer, top up duit sikit jer :)
tp plan nak dinner kat sini utk anniv this year, Insya Allah

me dh click ur HB utk ari ni :)

Hezesuze berkata...

kaseh
thanks uols.. :)

amir
syukur alhamdulillah!!

pnstoberi
insyaallah kalo abg pomen free & onkos nye ado ye hehehe

nana
uiks kalo lunch dalam RM60++ jek uols tapi kalo dinner haruss weols tak mampu...RM130++ tu sorang huhu tapikan kalo nak merasa apa salahnye yedok?? ngeeee

mamasyaza
eh same ek..?? so uols nak celebrate kt mane?? **menyibuk lak hahaha

maa
alaa dia berpusing pun slow2 je kan uols...idakler fening kan..?? huhu

dinda
haisshh xkan ler dia pusing laju beno uols..haha

MZ
wah!! dah tergoda ngan komen uolsn ie...haruss pegi nanti ni huhu

thanks klik my HB!!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

suami akak cam tu gak tak romantis, ko paksa je abang pomen bawak ko makan ke sana. Tahniah nak sambut anniversay yang ke 13 tahun, semoga korang jadik loving couple forever.

Ogy berkata...

minta le hadiah lain pulak uolsss....handbeg ok gak tu...hehee

Hezesuze berkata...

cik ina
tau xpe....kalo gi mancing terus ligat abg pomen ku ahakssss...tu ler paksa rela kan uols...bukannye selalu..13tahun sekali jek mihahahahaha thanks u sista amin...

ogy
aci tak weols mintak makan kt menara kl nie + hnbeg sekali mihahahaah

mama_umar_maryam berkata...

xsalah ahkak manjaekan diri & famili utk mkn kt sini..mmg bestlah,budak2 mesti suke giler,dulu mase mkn kt sini ade kugiran skali..mknn pon best & byk utk hitea ..heppy anibesri ahkak..13 tahun yuuu

ieda berkata...

congrats uolas .. suke .. hubby kita same jugak leerrr
eekkekekek eppy anibersary lah yer ..
kita pun teringin jugak tuu :))

Hezesuze berkata...

mama umar
tu ler bukannye selalu kan uols...13 tahun baru ler dapat merasa makan kt restoran berputar ni ...tupun kalo abg pomen agree hehehehe thanks bebeh!!

ieda
oh same tang mane tu uols?? tidak romantik kaaa?? huhu

mama tisya berkata...

tk pernh try lg kt restoran berputar..tp dgr MZ citer best..rege pn leh tahan tp utk yg tersyg skali skala tkpe...aci je minta lg h/bag or jam guess...hehehe

Hezesuze berkata...

mama tisya
tu yang weols nak try nie...sekali dalam 13 tahun kan huhuhu

deqlis berkata...

mmg best makan kat sini.... tambah2x lagi sambil2x makan meja kita bergerak mengelilingi KL Tower ni...deqlis tak ingat dlm 45 minit ke 1 jam kita akan sampai semula ke lokasi meja kita masa mula2x duk tadi...:-)

paling tak leh lupa adalah sushi KL Tower...perrgghh sedapp..deqlis yg tak suka sushi pun leh suka makan sushi bila makan kat sana tau.. dan yg paling tak leh lupa adalah gurauan chef kat situ..."nanti i kasi u teh tarik paling tinggi kat malaysia" hehe... sure lah tinggi kan?? sebb teh tarik di tarik atas menara KL hehehe... lain2 menu western, kambing panggang pun ada... dessert tok sah cakap..mmg klu pergi sana...buangla kejap angan2 nak diet..hahaha..

Hezesuze berkata...

deqlis
wah komen uols panjang lebar menguatkan lagik napsu weols tuk makan di menara berputar itu huhuhuh

abislah diet weols camgini mihahahaah

deqlis berkata...

haha...!

me dtg lagi klik HB for today!

EiJa ZaQuaN berkata...

alhamdullillah..13 tahun dh ..happy becoming anniversary kak..

ala xpe la bila dh ada family ni..rasanya anniversary seronok ape dinner sama2 dgn suami dan anak2 tersyg..

wah mesti best kan kalau akak celebrate anniversary sekali dgn besday zaquan kat KL tower ni..eija selalu dgr citer kwn2 jerk..tp x pernah lagi dinner kat sini..

Farra Dhelina berkata...

fra pun ada pln gak nk celeb anni kat sini..tp dh tuka plan ;)