Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Februari 01, 2011

Terharu & gembira ada bloggers promote wshop abg pomen

oh sangat terharu & gembira bila
blogger yang encem lagi bergaya nie
buat n3 sal wshop abg pomen huhu


apakah yang dia story morykan..??
nak tau terjah blog Qarl ye...
oh ye Qarl jugak sorang photograper the lakilaki
so sape yang memerlukan khidmat beliau
calling2 aje dia huhu
uols akan berpuas ati punya!!



**amacam Qarl jadi tak guna khidmat catering akak pulak..?? ngee harga boleh dirunding lagik tu haha

12 ulasan:

Dinda Iva berkata...

mane tau kalau2 keta wat hal area klang cari akak lah...hehehehe..kak cermin keta saya kena pecah.huhuhu

Pinky Pixie berkata...

wah, pemes la abg pomen akk. hehe. jap nk terjah entry beliau. heee~

Hezesuze berkata...

dinda
haruss carik abg pomen akak tau...a ah tau kete cermin uols kene pecah...baca kt blog tadi...tu mesti kes nak curik kete tu...hati2 okay

pinky
terjah jangan tak terjah haha

Zue AnnaLeeya berkata...

ok la tuh tlg pomot kansss... klu kt kuantan, blh gak terjah... hehehe...

dah klik hb jgk..

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Baru akak tahu dik gonjeng, abang pomen ko ada workshop.semua ada ko ni.

RemyLC berkata...

Remy pon nk ikut turut terharu lah, huhuhu...

p/s : ada apa2 ker ni ?

Kaseh berkata...

bolehla next service g kat abg pomenmu itu babe..

Qarl berkata...

hikshiks

promote dlm promote dlm promote cmne tu haha

Cute MuM berkata...

pemeslah abg pomen pasnie..

Dinda Iva berkata...

dia bukan nak curi keta sis..dia nak geledah kereta namanya...huhuhu...sebab kanda kata kalau dia nak curi keta dia takkan pecahkan cermin...huhuhu

Hezesuze berkata...

zue
tau xpe...apalaie promote arr kt sedara mara yang duk klang nie haha

cik ina
aduaaii uols nie..sebab tu ler weols gelarkan abg pomen...haruss ada wshop sendiri hehe

remy
hahaah sengal ler ko remy...wah welcome back!! mane ler menghilang kekdahney kan haha

Qarl
yang baik kita panjang2kan yedok?? huhu promote atas promote ngeee

cute mum
pemes org anto kete kt wshop ok ler uols..jgn pemes lain udahler mihahahaah

dinda
tu pencuri bengong namenye...dah tentu mane ada barang berharga kt dalam kete tu kan..coz uols dah simpan dalam gua hahahaha

EiJa ZaQuaN berkata...

heheh..itu untungnya kita kenal sesama blogger ni kan..bole sama2 tolong menolong..

ohh..abg pomen ada workshop kat sg pinang klang ye..tp kami ni selalu hantar servis dkt dgn area rumah jerk..

anyway moga terus suksess workshop abg pomen..