Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Februari 08, 2011

K4 GP JAPAN 2011 @ SEPANG CIRCUIT

 Jom reramai saksikan akak gonjeng uols nie beraksi di litar lumba sepang huhuhu....**ishh propa lebih ler ko kak gonjeng hahahaha..

Ekceli this saturday 12-13 feb 2011 akan berlangsungnye event K4 GP JAPAN @ Sepang uols...dimana 24 hours drive itu kete lorrr....overnite kt sepang ler gamaknye kan hehehehe...

Jom!! kita saksikan barisan2 driver2 yang join this event...zaaaaaassss!!!

Adi Haslam & Ras Adiba drive kete Naza Suria nie...selain depa berdua Keifli jugak turut drive kete ni tau...now kete nie ada kt wshop abg pomen...Long Man Corse Engineering tengah prepare this car...yelaaaa kene buat macam2 kt kete ni uols memandang kan OKU yang drive kete nie...betul tak Adi?? huhuhu **adi yang kata not akak yang kata ahaksss

 Nampak tak no 10 sapekah beliau?? huahuahua....oh abg pomen ada team sendiri...lihatler seramai 20 orang drive kete Kelisa nanti....weols rasa team abg pomen ler paling ramai driver hahahaha....yg lain takat 5-6 orang jek 1 kete....huhu No 11 tu my adik ye....single tau!! ahakss

Xpelah abg pomen nak gak merasa endurance kt sepang tu...asyik jadi crew jek bila lagik nk beradu tenaga yedok?? hehe oh ye team abg pomen ni besh tau coz terdiri daripada mekanik2 tersohor gtew so dowang ler driver dowang ler crew...jimat kos!! haha ko ado??

Seperti bese akak akan bagi sokong 200% tuk team abg pomen dan juga team Adi Haslam...so anybody yang nak jumpa akak mai ler ke sepang this weken...all invited!! masuk FREE..huhu


**nanti akak upload picta2 gediks akak kt sana ek....huhu

10 ulasan:

atty's berkata...

gudluck tuk team abg pomen..ye

rasp berkata...

all the best buat team kesayangan u :)

Ogy berkata...

wahhh...cik abg merempit ya..hehe..gudluck utk dia dan tema dia ya...uolss jadilah pompom gurl...mesti menang...menang sorak pun jadi la...ahakss

sw33tdarling berkata...

duluuuuuuuuuu...




time berchenta, selalu gak ikut x-bf tuuu gi sepang mlm minggu....

ieda berkata...

wah seronok nie .. ras adiba tuu xtive kan .. dah nampak berisi badan dia .. bagus betul .. :)

haaa sampai ke pahang tak nie ?? kalau sampai calling erkk :)

[-suziey-] berkata...

pewitt..akk jadi gadis litar ke? hiks;p

erkk ras adiba tu dia bole drive ke kak?

Hezesuze berkata...

atty's
thanks kty...

rasp
thanks uols...xmenang pun xpe jadi podium kira abis race hehe

ogy
dulu boleh arr jdi pompom girl uols..lani badan dah chubby tak cantik haha

sewwtdarling
wah!! sapekah xbf uols nie...mayb weols kenal tak?? ngeee

ieda
a ah kan ras adiba dah berisi badan dia tpi masih aktif bsukan..ermm 26hb ni weols g keratong pahang..dekat tak ngan rmh uols??

suziey
ras adiba boleh drive uols tapi sume part kene modified...brek clutch sume kt tangan..tak guna kaki huhu

deqlis berkata...

wah!! kat sepang kan?? 2 hari berturut2x ke kak? klu kat bukit jalil saya dah serbu dah...

eh tgk tarikh 13hb Feb tue my birth laa..hihi... tgklah kak gonjeng..klu kot2x kami ada ke arah sana on that day leh deqlis calling2x akak..leh lerjumpe akak gonjeng nie...walalala..:-0

yg ptntg klu sy dtg akk kena belanja laa saya hihi..:-) pepun gud luck utk team sokongan akak...1 pun sokong sama!!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

amboi abang pomen pun ada.bergetah lagi yang berseluar merah tu.Moga-moga abang pomen ko berjaya dalam perlumbaan tu. pic gedik adik gonjeng cepat update ye.

mama_umar_maryam berkata...

uishh..kalau ahkak yg on the track mmg kitorg jd pom pom tau!