Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Februari 21, 2011

Pengumuman penting nie...

Dengan ini akak gonjeng nk bagitau harinie tak dapat nak BW ke rumah2 uols ye sebabnye ada beberapa hal yg perlu diselesaikan by today katenye hehe...

  • pergi SSM shah alam
  • pergi klinik check up kaki Zaquan
  • nak design pamplet Salamah Catering (ada sesapa leh designkan tak?? huhu)
trimas pada yg sudi jenguk2 blog weols ni ek....adioosssss!!!


**Rasa nak buat gath kt warisan rimba ler....ade ke nak join?? hehe

15 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

bab design mendesign ni kak try contact adi luqman.

blog dia : adiluqman.blogspot.com or dia nye company ; thelangitbiru.com.

amir selalu guna dia untuk buat design...sgt puas hati...even blog amir pon dia yg buat..hehehe...:)

Joy berkata...

warisan rimba tu mcm lawa aja tmpt nye kan..

rasp berkata...

tak pandai bab2 design nie...
very the bz lah u ya sis...
takpe2 take ur time...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

as salam heze..selamat 'menyibukkan' diri...take care!

deqlis berkata...

warisan rimba tu kat mana kak??

ok kak, selamat membuziann kan dirimu hehe


free nanti jom join nie..anda di tag..

http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

deqlis berkata...

oh yerr..hadiah GA deqlis dah pos tau hari sabtu lepas..guna pos register...

dah sampai g tau yer:)

fa10 berkata...

lawat heze..

ieda berkata...

x per akak gojeng .. kitee paham ekekekek

Mah@mahu berkata...

Lama tak tgk kak heze update dan rindu sgt setiap entry kak heze hehehe... tunggu kemunculan istimewa dan GA lagi waaaaaaaaaaa...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

suruhlah lady noe design, perempuan. jomblo.blogspot.com akak suka sangat idea kreatif dia. superb.

mama_umar_maryam berkata...

ahkak rmi contact sure rmi blh designkan..wahh nk g wr ke?

Ogy berkata...

alaa tak kira...bw jugak! paksa ni...hahahaah..

majulah catering utk uolss!
eh apa kaitan?

atty's berkata...

as salam tuan umah ..
bz lagi ker.

Wawa_Nadwa berkata...

anda telah di TAG !
=)

PUANSTOBERI berkata...

kalo ada masa aiols join jer. ihiksss