Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Julai 27, 2010

1st time beli kain thru Bukumuka

Yess!! akhirnye kau milikku....cewaahh!!

Ye uols...dsbbkan akak duk gegeh join contest or giveaway sana sini lupa plak nak habaq mai tentang barang yang akak order on9 thru fesbuk uols....hehehe

Apakah barang itew..??? nak tau ke..?? oraitler kalo nak tau akak beli apa sila2 lah terjah [SINI] haaaa kat situ ada salah satu kain yang berkenan di mata akak dan sudah selamat smpai ke tangan akak...yihaaa!! **pose nk dekat tp lom tempah baju lagik nie camno?? huhu

kalo tak silap akak name kain nie kain 1 MALAYSIA...ngeeee tp seyes kain dia mmg lembut dan sejuk uols....tak rugi akak sopink thru fesbuk kan....hehe

so apalaie uols jangan buang masa and tenaga uols...just sopink on9 jek...hanya di hujung jari anda...gtew...buat masa nie akak dah beli tudung, cupcakes, & kain thru fesbuk..uols bila lagik...haha

Selamat bersopink di alam maya uols....but ati2 gak yea dgn sopink on9 nie...ada org kata not akak yang kata...ada gak kes dimana pembeli kene tipu dah bank in segala bagai tup2 barang yang di order tak diterima...huhu adiooooossss!! :


** tengah tunggu kasut raya yang di beli thru fesbuk gak...ngee

7 ulasan:

Cik Wanie berkata...

bila mau bukak dan tempek kat sini,
hihihihi...
mesti best kan:)

Aleeya berkata...

sungguh senang besoping skang eyh..jimat masa, klo de anak2 ramai..anak2 pun selamat..takde la merayap satu pasaraya kan hehehe

atty's berkata...

tunjuk le kain nya ze..

Hezesuze berkata...

cik wanie
aduaii malu ler nk tempek uols....hahaha

aleeya
kan..!! tapi tuk diri akak je uols...kalo tuk anak2 xleh nk sopink thru on9 takot nnti anak2 xberkenan...ngeee

atty's
ishh kty nie...kan Ze dah bagi link tu..klik jek haaa kat situ ada salah satu kain yg menjadi pujaan Ze...ahakss!!

Farra Dhelina berkata...

wah kasut pon beli on9?? tak takot size lain ke kak?

Hezesuze berkata...

Farra
alaaa kasut bese2 jek farra..not branded one...sudah pernah try live sbb tu beli on9 ekekeke

Yan berkata...

so far tak penah lg beli ape2 dari fesbuk...
tp klu thru online yg len cam blog ke adela.. beli tudung, CD, Perfumes & baju