Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Julai 27, 2010

Jumpa NEMO @ Pavillion

No no no bukan akak jumpa ikan nemo tu ek..harap maklum...hahahaha last sunday memang sudah wat perjanjian tuk jumpa rakan bloggers NEMO @ Pavillion...kira set up weols nak lunch same2 ler kekdahnye...

Ater akak ko nie kureng sikit bab2 jalan area KL tu makanye akak nek train sajork...senang mudah & selesa gtew **walhal nek komuter haruss ler amik masa 1jam nk smpai KL....hehehehehe

Gegeh kan nek komuter benti kt KL Sentral pastu jalan kaki nak nek monorail...huhu harusss lemak2 tepu sudah turun 1kg...hahahaha ater agenda mau ketemu sajork and beramah mesra katenye twos weols decide nak lunch @ food court pavi...macam2 ade rambang mata mak noks....hehehe

pic terakhir weols b4 Nemo pindah koje ke Ipoh...sob sob sob

Nemo wit pojiepooh...mesra gtew..mesra ke?? haha

donut J.Co

oh ye nie 1st time gak akak try makan donut Jco ni uols **tu ade yg gelak guling2 ar hehe..mak aiii lembut giler berbanding donut big apple....seyes uols...erge pun agak murah sikit dari big apple...kira donut big apple & Jco ni dalam list akak ler...dunkin donut blacklist twos...mihahaha

Nemo!! akak akan sntiasa merinduimu....muaaahh!!

menu pilihan akak kuew tiow sop + abc

ermm memandangkan jahitan belum dibukak **ekoran cabut gg ritu makanye kene amik food yang bersop uols...xyah nk kunyah bagai twos telan sajork....hhahaha tp mmg kuew tiow sop ni fev akak....nak2 lagik fisball nye byk kan...fuuuuhhh mabeles uols...hiks!


Dlm kul 3pm camgitu..weols pun balik kepangkuan jalan kekdahnye...yelaa Nemo nak packing siap2 coz Senin dah nk bertolak ke Ipoh, weol berpisah di star hang tuah...Selamat jalan Nemo!!! **sedey :(



**Insyaallah 1day nak terjah taman rekreasi Tambun, bleh lepak rumah Nemo katenye dekat jek ngan rmh dia...ngeee

8 ulasan:

linahilmin berkata...

meh dengar kisah sedih saya lak; ni pengakuan brani mati nih!
lina ni tak penah pun pi pavi tu tau!
:(

[-suziey-] berkata...

waaa makin aktif jmpa rakan bloger..

mida berkata...

waaa...
bestnyer...
dpat jumper tman2 blogger..
makn sdap2 pulak tue..

Farra Dhelina berkata...

bla nk kt nk jumpa laks ;)

Hezesuze berkata...

Lina
ishh jgnler nanges...itupun baru 2nd time pegi pavi sbb dowang nk jumpa kt situ...psstt kalo nk pegi pavi haruss bawak duit berkepol2 ye rambang mata uols...haha

suziey
jumpa tuk kali terakhir gtew....huhu

Mida
tak leh idup tanpa kenkawan uols....huhu

farra
tu ler pasal..padehal uols duk area sijangkang jekan...ngee alaa ada masa n jodoh jumpa ler kita farra..don wory

Yan berkata...

aisey meleleh air liur tengok santapan itu...
mencikkkk!

Cik Wanie berkata...

wanie pun dah lama giler x jumpa ngn Nemo,
last jumpa dia x silap masa kat KFC Kl Sentral tue saja,
hurm...

selamat jalan Nemo...

kak Heze,
u look blue lah:)

Hezesuze berkata...

Yan
ishh jgn ler mencik uols...xbaik tau...huhu

wanie
kan...xpe ada jodoh kita jumpa Nemo lagik ler....huhu

blue 1malaysia katenye....hahaha