Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Julai 23, 2010

Sorry!!

(entry autopublish)

Haissh awat say sorry..?? huhu tak akak just nak inform esok (Jumaat) sehingga ler hari Ahad kebizian melanda diri akak ye uols...so SORRY kalo tak sempat nak jenguk blog2 uols yg tomei2 tu...huhu

Jumaat - sibuk menguruskan tempahan catering dari pagi sampai petang

Sabtu - Nak packing nasi minyak (400 bungkus) order from Mummyaeesh nie & anto ke Cyberjaya. (Menu nasi minyak + ayam masak merah + jelatah)

Ahad - Nak jumpa bloggers Nemo kt KL coz hari terakhir dia disini coz dapat tuko keje kt Ipoh perak..** sepatutnye jumpa ri jumaat ater schedule sudah full ler..haha last minit tpaksa tuko hari...

That means see uols on Monday okay...uols jaga diri n kesihatan tau...don noty2 ek...muaahhh!! dan terimas jugak pada uols yang sudi jenguk blog akak ni ek....


jenjalan naik perahu
i love uuuuuuu....

8 ulasan:

atty's berkata...

takecare ze..
kerjarumah yg ze kasi tu .nanti free kty buek ..

zue @ annaleeya berkata...

wahhh... bzi sgguh tu....

eh!! tak tau
lebiu....

hahahah!!! nak gak pantun.. belasah...!!!

Aleeya berkata...

bizinye dia..ni kalah diari PM neh hehehhee

Yan berkata...

ape pasal jalan2 naik perahu??? naik skateboard cepat skit...

naik perahu kaler biru
ai lap you too

Farra Dhelina berkata...

i lab u tooo!!! ;p

suhaila-ab berkata...

tepanjat mokcik tgk header mek..gigih hedit....(aku senyum ni) nampak buah pauh...

mummysyafie berkata...

eh..nemo tukar ke perak ke? kim salah ngan dier erkk zue..

i lap u too..three..four..

Hezesuze berkata...

kty
thanks kty...jgn lupa keje rumah yg ze bgi tu tau...huhu

Zue
ekeke kira orait arr tu...haha

Yan
weols org dulu2 kan naik perahu..xreti nek skatebord hahaha

Farrah
muaahhh!!

suhaila
weii ko kene join contest tu tau...masuk jek xrugi pun..ko kan ceria sokmo...ahakss!!

mummysyafie
a ah nemo kene tuko kt sana...kira balik kepangkuan jalan kekdahnye...hehehehe orait insyaallah t weols smpaikan salam uols ek..