Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Julai 26, 2010

MUSC Drag Challenge 2010 @ Cyberjaya

Hari Sabtu for the 1st time akak terjah Cyberjaya ye uols tuk anto nasi minyak bungkus yang telah di order from Mummyaeesh minggu lepas...alhamdulillah sampai gak ke tempat yang dituju **itupun tunggu kt Petronas Cyberjaya tunggu Mummyaeesh amik weols...hehehehe


Sebelum - Wah! meriah kan bagi makanan pada kaum adam gtew....huhu

Selepas - haaa amik ko...licin sudah...order 400 bungkus
yang ado lebih 400 orang uols...so watie lenkali order banyak sikit...hahahaha

Bergambo ngan mem beso kekdahnye....hehehe
tang mane yang beso..?? uols pikir ar sndiri...ahakss!!

Ater dah alang2 menyeluk perkasam kan katenye..terus ler akak stay kt situ nak gak tengok camne event yang dijalankan...1st time ler katekan...tapi haruss ler telinga bingit yang amat ye uols dengan bunyi enjin2 moto yang telah diubahsuai...not vrooo vrooomm...ye tapi preng preng preng....huh! sakit tinge akak...hhahahaah


Wlpun preggy 7 months tapi Mummyaeesh nie gegeh ke hulu ke hilir uols...takot mak dibuatnye...ngee...

wit Mummyaeesh & crew Musc Drag

so sempat ler akak bergambo ngan Menteri Belia & Sukan....sempoi giler Menteri nie...akak suke...huhuhu


Bersama Y.B. DATO’ AHMAD SHABERY BIN CHEEK
ko ado??? hahahaha

awat muka Dato camgitu....huhu


selalu tengok wajah Dato ni kat tv sajork...ater dah berada di depan mata kan apa salahnye snap picta tuk kenangan gtew....auww!! tapi dato ni mmg sporting...ckp nk amik gambo trus bertindak mengikut arahan katenye....ngeee

So camne Watie..?? ok tak nasi bungkus & nasi lemak sambal sotong weols tu..?? huhu kalo nak order lagik jangan malu2 ye contact ler SALAMAH CATERING....hehe adioooossss!!


**ahad lak Dato Sri Noh Omar jamu masakan Salamah Catering....alhamdulillah rezeki ALLAH swt..

7 ulasan:

mrs.ecam berkata...

alahai snyuman dato...hihihihi

Farra Dhelina berkata...

pasni leh la try akk pya.. akk klg ktne?

momguess berkata...

mak xdok gbr ngn dato noks
huhuhuhuhu

Kos Serani berkata...

Amboi....pose dgn Pak Menteri lagi, tapi bagus lah, bukan senang nak jumpa menteri2 kabinet kita ni...kan KAK HEZE

Hezesuze berkata...

mrs ecam
ekekeke senyuman manja ke senyuman nakal tu...aahaks

farra
akak duk sg pinang dalam, jalan kapar...alaaa ade member Farra tu laki dia sekampung ngan akak..nama laki dia hisham...muka cam cina tu...huhu

momguess
apalaie noks...carik rr..haha

Kos
kan!! so sudah ada di dpn mata trus photoshot arr..bukannye kene bayo yedok?? foc gtew...haha

Yan berkata...

wah kak... gambo berdua ngan dato... takde yg jeles ke

mummysyafie berkata...

majlis apa lak ni sis..apapun alhamdulilah..rezeki u zue