Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Julai 17, 2010

Aktiviti this weekend

(Enty auto publish)
Now otw to Kuala Lumpur...huhu

Jadual hari sabtu yang sangat padat kekdahnye...9pagi haruss temankan Ratu Lesung ke bandar Kuala Lumpur iaitu CM (Central Market) tuk dia carik sebenier for suppliers dia from Japan katanye...hehehe

Jam 4ptg lak haruss ke McD Puchong coz dapat invitation from teman tapi mesra ini for celebrating her buffday boyz disitu...tema adalah black & white bagi adult ye...**smbil tengok koleksi baju dlm almari...fuh lege sib baik baju ikut tema masih elok di situ...haha xyah ler nak beli or sopink bagai kan...**ekceli mmg habbit akak dari dulu kalo ade event jek wajib beli baju baru mihahahaha

Ater akak ni bengap sikit pasal jln2 ke puchong makanye sudah pasti gerak lebih awal tuk tidak sesat or tak jumpa jln ke situ....ahakss!! **time ni baru rasa betapa pentingnye ada GPS uols...hiks!

So selamat berhujung minggu ye uols...xkira lah ngan bf ke, gf ke, family ke, anak2 ke, ibu bapa ke....but always Smile :) coz someone or everbody luv u.....muaaaaahhhh!! taking care...(",)

3 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

hihi sama lah saya, harus soping baju baru klu nak ke majlis pape, besungguh dek non nak ikut theme! ahaks! ;-)

hpy weekend kak!! ;)

atty's berkata...

sama gak ngn kty ..kalau ade event kena beli baju baru.tp sejak dah gebus ni malas lah pulak nak beli baju baru

Tanpa Nama berkata...

You will not prompt to me, where to me to learn more about it?