Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Julai 08, 2010

Pos Laju yang tak berapa laju...

Oh sudah puas ke uols tgok gambo Ariel & Luna yang terhangat itew??? hehehehe pada yg belom tgok haaaa cepat tgok rugi wooooo xtgok....eksklusif dari seberang lagi tau...ahakss!!

orait2 now akak nk story about Pos Laju yg tak berapa nak laju kekdahnye kan...sebab apa akak ckp camgitu..??? sebabnye ater skrg kan akak sopink thru on9 gtew...so makanye all brg pesanan akan di pos laju ke kediaman akak ler kekdahnye kan....**lgpun guna pos laju murah sikit kosnye yedok??? hahahaha

Pos laju yg tak berapa nk laju....huh!

Uols bayangkan ler ek **byg yg elok2 je tau...hahaha akak gegeh duk order thru FB brg yang sudah berkenan dimata n ati katenye...siap ada diskaun rate lagik bgi kt akak...so kwn akak nie gegeh gak wat pos laju ri Khamis last week **yelaa duit dah bank in kan haruss ler pos...hehehehe

so that means ri Jumaat kompom brg yg akak order sampai ke tangan akak...alaaa dlm negeri selangor jek uols mesti arr smpai kan...sekali kwn akak call tanye brg dah terima ke belom??? aduaaiiii mane ade uols...uiks dia pun heran xpe arr mayb ri Sabtu smpai ler kot...ujung2 nan ado ye smpai ler minggu nie...yakni semalam..

Kwn akak follow up ngan pos laju n dah hentam bagai kt customer service tu ** tp mmg hotline pos laju mmg lembab uols...tanye nape brg yg dikirim xsmpai walhal org duk nun jauh kt Kedah brg udah diterima....haaaaa seeee pos laju yg xberapa nk laju...ekekeke jauh on time gtew bleh lak area klg nie lembab lak... **ke dowang sabaotaj ahkak gonjeng nie?? wakakakaka

tunggu punya tunggu akhirnye semalam baru ler akak dpt brg yg telah dibeli secara on9 uols....syukur alhamdulilah kalo idak rugi akak uols...hehehehe itupun malam ye uols dlm kul 8.30 mlm baru pos laju smpai...**pos laju pun ada OT ke uols??? hehe

sebagai bukti brg telah diterima...ahakss!!
apakah brg itu..?? jengjengjeng....

yeahh akhirnye kau milikku....cewahh!!
2 helai tudung fev akak...ngeee

Uols jugak bleh arr layari [SINI] kalo nk beli tudung & kasut...dan juga bleh didapati di FB jugak...carik jek name tu garenti ado punya....yelaaa idup ni harussler tlg or bantu bisnes kenkawan kan...hehehe now akak tgh servey kain ela lak kt FB....haaaa sape2 yg ada bisnes nk promote tu bgitau akak ye...insyaallah kalo berkonan & erge pun berpatutan pasti akak beli...hehe

Kene gak istilah penantian itu satu penyiksaan kan kan...coz akak da ada pengalaman itu...hahahahaha sengal sudah!!

9 ulasan:

atty's berkata...

NIE MESTI BUDAK YANG KEJE TU TAH MANA DIA LETAK BRG KOL ..SEPATUTNYA KALAU POS ARI NIE .ESOK PTG PALIN LEWAT PUN SAMPAI ..KALAU PALIN LAMA PUN 2 ARI JE..

ZE CANTIKNYA TUDUNG TU..NAK SATU GAK ..HEHEHHEHE

Cik Wanie berkata...

uish,
mmg sekarang diorg nie lembssss skitlah kak,
ari tue pun,
kwn wanie antar brg,
3 hari br sampai,
padahal pos laju paling lambat pun 1-2 hari jer,
cal pun susah nau nak angkat,
leceh okeh...

stressss...

apapun lawa tudung br tue:)
i likesssss

Farra Dhelina berkata...

ctk lah tudung tu..kaler2..ntah bila lah nak btudung nih...iskk

haha ariel dgn luna tu sy dah terkena dah kat blog mrs.k! mmg tkena betul time tuh,dushhh

Hezesuze berkata...

Kty
kalo kty nk tau budak yg anto 1st tu xjmpa rmh katenye padehal dia duk area kg Ze jek...hehe cantik kan..?? apalaie terjah arr blog tu kty...huhu

Wanie
betul tu wanie...mmg dulu anto rini esok dah smpai..entah2 ada org sbotaj rmh akak kot xbgi nampak...hahahaha

Farra
1day pasti uols bertudung...insyaallah!! sis doakan smoga pintu ati tbuka nk pakai tudung..amin

hahahaha farra pun terkena ek sal ariel luna tu...dush! gak

syaf berkata...

dieorang nk sabotaj akak sebab akak pemes kan kan kan...

tudung bawal kah,.,,,muahahah

Mah@mahu berkata...

tak apa lah akak janji sampai dengan selamat and sempurna... mungkin ada masalah teknikal lain kot.. tapi motiff oder tudung jauh2 wahhhh..

Hezesuze berkata...

Syaf
ishh akak xfemes uols..glam jek mihahahaha

ishh like tudung ariani ar...huhu

mahamahu
yup selamat smpai oredi...ishh mane ade jauh uols..nun kt area subang jek...lani rajin sopink on9 jek..ngee

Kos Serani berkata...

Ayo, Poslaju ke X laju...atau KAK HEZE yg X sabar nak pakai tudung tu? heh heh heh. tapi saya pun pernah mengalami kesah yg hampir sama, jenuh juga tunggu hingga nak carut jer kat despatch tu .

mrs.ecam berkata...

perghhh bestnyer suping smbil duk umh jek ek...x pnah try lg la...heeeeeeeeeee