Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Julai 22, 2010

Giveaway Jija's Lovely Cottage

Nak join klik [SINI]

Wah gegeh ko kan kak nak join sume contest or giveaway yang ado....huhu ko ado?? hahahaha ye ye now mood tuk akak join contest memang 200% uols...terlebih xcited sudah...hehe tapi akak xkesah dapat ke menang ke kalah ke its ok noks...mak terima dengan hati yang tabah gtew...auww!!

cam bese all rules akak dah follow....so dalam rules tu perlu mengeTAG sesapa sajek yang berkonan di ati akak ni....so cekidot uols...hope bila nama dah di TAG tu sila ler join ek...xrugi pun mencuba yedok?? tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu....huhu

Dengan rasa girang gemilang cemerlang terbilang, dengan ini akak TAG uols ye...hehe
sekiranya nama uols tak tersenarai tapi nak join jugak...boleh sajork...xde halangan katenye...sila2 ler join ye bagi memeriahkan lagi dunia blogging kekdahnye...ahakss!! adiooossss!! :

6 ulasan:

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

jai rasa akak leh dpt anugerah penyertaan terbanyak. hehe

Hezesuze berkata...

Jai
ishh ramai lagik yg join ler uols...akak ni baru 1st time cuba....huhu tu yg duk gegeh memanjang....aura contest sudah mari lorr...hahahaha

zue @ annaleeya berkata...

haishhhh.... nihla yg kata something tuh??? kira insan terpilih la nih???? hahaha!!!

nnti kita wat... tenkiu...

Hezesuze berkata...

zue
orait gud luck ye

mummysyafie berkata...

banyak nyer kontes zue masuk. ni mesti ada yang terpilih ni. huhuhuhu

Hezesuze berkata...

mummysyafie
sib baik xde anugerah calon paling byk masuk contest kan...kalo idak kompom akak yg menang....hahahaha