Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Ahad, Julai 18, 2010

Jalan jalan ke CM...banyak yang dah berubah

Apa yang berubah..?? haha...last saturday dah janji ngan Ratu Lesung yg semakin gebus nie nk carik sebenier kt CM...mula2 ingat nk naik train jek...ujung2 akak drive ke KL...senang kan agak2 tu pun main redah jek...alhamdulillah berkat doa baginda ali katenye twos smpai ke CM tanpa sesat bagai....park kete pun dekat jek ngan CM tp mak aiii bayaran 1jam RM4 uols...huhuhu

Tempat pertama weols terjah adalah disini...

Henna Drawing...si Qlah gegeh nak try buat inai ditangan....huhu
akak pun terjebak sekali ler uols...layaannn

Sila keluarkan RM10 dulu ye b4 perkhidmatan dijalankan....hahahhaa

Bukan takut weols larik uols...bila tangan dah berinai camne lak gayanye uols nk cekau duit tu dalam purse uols kan...sebab itu kene bayo dulu....ahakss!!

Giliran tangan akak diinaikan...ngeee

Taraaaaa....lihatler hasilnye...cantik kan... cantik kee??? mihahahaha
dua2 tangan tembam gilos....hahaha

After that weols gerak ke gerai2 lain yang ade di CM tu...masa terhad ye uols coz 4pm kene gi area puchong lak...dah ler tak jalan kesana...lagi sekali weols men redah jek...hahahaha

Akhirnye Qlah berkenan ngan sebenier replika keris siap ngan bingkai sekali...motippp ko nk bagi org jepun tu keris Qlah..??? hahahaha **lupa lak nk taken picta.....hehe

Abis sopink siap lunch sekali kt CM, weols teruskan perjalanan ke Puchong ...thanks tu teman bloggers yang sudi jadi GPS weols sepanjang perjalanan dari KL menuju ke Puchong....huhu **takat ni xmampu beli GPS uols...hahahaha

aik wat pe gi Puchong..??? oh ada invatation buffday kt Mcdonal Gateway sana...nak tau apalaie NEXT ENTRY arr jwbnye....huhu masa terhad kan now nk pegi amik anak skolah....hahaha chow chin chow....:D


** tunggu n3 buffday & juga gath kt air terjun batang kali....huhu
** thank tu all teman bloggers yg sudi hadir n menceriakan hidup akak selama ni....muaahh!!

7 ulasan:

mrs.ecam berkata...

nk tngk inai tu bile dh jadik kaler merah cane...hambik la gamboooo

[-suziey-] berkata...

oooooo br buat ke inai tu...pttla xmerah..msti b4 smpai mcd dh buka..kejap sgt..dia kalu nk merah kena peram 7 hari 7mlm..ahaksss

syaf berkata...

wow bestnyer,,lame gak x g cm,

anak cipan makan betik,
tangan akak sgt shantek...

anak tupai minum cuke,
akak nk jadik keling ke?

gagagaggaga..........

Farra Dhelina berkata...

ewahhh berinai si kakak kita ni..ctk2 :)

Hezesuze berkata...

mrs ecam
tunggu ler next n3 sayang oii...huhu

suziey
a ah kan inai ni mmg xmerah sgt...uik nk peram 7hari 7malam uols...langsung sume xtvt tetunggak...hahahaha

Syaf
pakai inak nek basikal
ko mmg budak yg sengal..haha

Farra
since kawin xpernah berinai farra ooii...lani baru berkesempatan katenye...hehehe

mida berkata...

wawawa....
cntek tnann....

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

wakakaka pantas ko kak masukkan n3 wakakakak