Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Julai 14, 2010

Jom Jom Waka Waka Eh Eh!!


Orait uols...di kesempatan ni akak nk JEMPUT UOLS SUME xkira ler uols silent reader ke, bloggers ke, warga FB ke moh kita berkelah beramai2 bagi mengeratkan hubungan sillaturahim antara kita.

Xkira tua ke muda ke remaja purba uols sume bleh datang bagi memeriahkan lagi suasana bak kata kak senduk biar MERIAHUOLS....huhu

Tema adalah potluck ye...jangan pulak uols bawak perut sahaje...mihahaha bawakler makanan sikit...sharing is caring katenye kan...ahakss!!

Ok, sesiapa yang rasa nak pegi sekali (konvoi), kitorang akan gather di Tol Gombak, Lebuhraya Karak, arah Genting pada jam 9.00 pagi. SekIan (copy paste from blog EL ZAFFRILL) hehe


Jom Jom Waka Waka Eh Eh!!!

8 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

wawiiii best tu..

tapi tak dpt nk join lah kak.. ahad ni ade photoshoot..

enjoy ye nnti!! tp hati2, skng ni musim hujan, takut air deras..

Cik Wanie berkata...

wah,
bestnya bergather-gather kan,
tapi apakan daya,
diriku jauh diperantaun,
wakakakakaka:)

apapun happy gathering:)

linahilmin berkata...

amboi kemain lagi ber-waka waka yek...
kata sakit gigi!
ok, selamat bergumbira ya!

Cik Z@i Pen@nG berkata...

membuat diriku yg jauh diperantauan kejelesan tahap gaban...huhuhu..

[-suziey-] berkata...

hiks...mandi manda waka waka..apekah..ekkeke;D

syaf berkata...

seperti yg dinyatakan d fb

||| PöJìé PööH ||| berkata...

http://www.facebook.com/pojiepooh#!/event.php?eid=139830746042971&ref=mf

Sila war²kann..

AniS GalaXy berkata...

kak....
adk mu x dpt join..so sory
anis kne gi kursus fasilatator utk rakan muda dkt shah alam weekend nie..

have fun k.
jgn lupa adk mu ini ye...hehe