Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Julai 23, 2010

Whitey Mommy's Give Away


Oh akak curik2 masa jap terjah blog uols....walhal keje melambak menanti kat dapur tu..huhu xpe satgi dlm kul 4pm baruler acara packing dimulakan....ahakss!! Cam bese terjah blog NANA terus nampak contest nie...apalaie join jangan tak join....ahakss!!

Nak join jom kita klik [SINI]
The rules is letakkan gambo uols, family or baby uols yang sedang menunjukkan wajah paling gembira....huhu apalaie mood nak masuk contest 200% katenye kan...trus saje carik picta2 yang paling buat akak gembira gtew....

so decide nak pilih gambo yang dibawah ni....tarraaaaaaa....

Keluarga Abu Hasan & Salamah (Kak Long) holiday @ Pulau Langkawi

Yeee....akak sungguh gembira pada waktu itu bcoz all family akak including ibu mertuaku join trip holiday ke Pulau Langkawi...uols ingat senang ke nak kumpul camgini rupe....huhu haruss gegeh booking flight AA uols...itupun time erge murah....time booking flight nie costing pegi balik hanya RM90 sorang sajork...murah kan???

oh ye trlupa lak dengan bibik2 sekali akak angkut pergi...hahahaha indah sangat moment itu...bila adik beradik, adik ipar, ibu mertua, anak2 tersayang, somi tercinta serta ayah bonda yang dikasihi bersama2 dengan kita pergi holiday.....yihaaaa!!

Ermm...rules jugak memerlukan akak TAG sesapa ye...so jaga2 cik salmah...hehehehe akak nak TAG kepada :-
orait akak done oredi join ini contest..so pada yang join akak ucapkan GUD LUCK!! adioooss!!

10 ulasan:

mummysyafie berkata...

sempat lagi masuk kontes tue..buat apa kat dapur? nak wat persedian tuk tempahan makanan esok ke..

gud luck yer..

Cik Z@i Pen@nG berkata...

ayak...masuk kontes ke?
emmm...balik kang kena belek2 cari gmbq mn yg ada...haduih...

Mommy Pinky berkata...

gudluck :)

Hezesuze berkata...

mummysyafie
iyo...katenye catering kan so harussler berperang kt dapur uols...huhu

cik zai penang
yup, sila carik picta2 gumbira anda ye...hahahaha

mommy pinky
thanks mommy...muaah

syaf berkata...

cik dollah beli ikan siakap,
kalu x menang x taw nk ckap...ngee

zue @ annaleeya berkata...

gud luck sis!!

mama zharfan berkata...

me BW here...good luck!!

Hezesuze berkata...

syaf
budak nakal beli ikan keli
kalo xmenang xde rezeki ....haha

zue
thanks yang :D

mama zharfan
salam perkenalan...thanks

suhaila-ab berkata...

AKU NAK TARUK GAMBAR PEMELI AKU TIME AKU KECIK2...TP GAMBO ADA KAT KG..KALAU AKU BALIK KG NANTI AKU JAWAP TAG KO NIH..GAMBAR TU KLAKAR LA SIKIT..KIRA2 30 TAHUN YG LEPAS..SABO YER..SPESEL EDITION...

Hezesuze berkata...

suhaila
orait jek beb...janji ko buat kan keje rmh yg aku bagi huhu

ishh gambo 30tahun?? lama tu beb...camne agaknye rupe ko kan....haha