Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Mei 11, 2009

aKHiRNya jUmPa GaK TeMPaT iTeW

Sabtu 9/5/09 @ Dewan Komuniti DBKL

yuhuuu!! ingat tak n3 citer sal aku tnya kat ner dewan komuniti DBKL tmpoh ari...haaa akhirnye smpai gak weols ke tmpat e2 dgn gaye abg pomen drive tahap sentimental value....wakaka coz mjlis start kul 12pm...

drive punya drive...laaa ghupe2nye idakler jauh sgt tup2 da smpai....yahoooo!! akhirnye smpai gak tnpa sosat masat okey...sib baik dewan tu ada ekon...sojuk ckit...dptler borak2 jap ngan xboss aku yg lame itew...


Ni la dia regular customer abg pomen mrangkap kwn aku & adik xboss aku tu...sape laie kalo bkn pengantin ler...wah akhirnye kawin gak ek ko FATAH...congrat tu uuuuu!!!

Imbang Penuhhaha kalo uols nak tau...ada plak aku bgambo ngan pengantin laki2 ajo...yeler time tu abg pomen dah dok calling2 aku nak ajak balik (time tu abg pomen sibuk layan anak2 men gelongsor kekdahnye)...sib baik nampak pngantin pompuan....smpat gak ler aku bgambo ngan kedua2 mmpelai yg sama cantik sama padan...

wah after bgambo ajo...trus zommm balik ler...wlpon ari wesak tp wshop bukak siut coz pg2 lagik dak tpacak 3biji kete nak di service (rezeki jgn ditolak x gtew abg pomen)...wakaka

ishh ari tu plak panas terik uols...smpai ajo rmh sume family abg pomen mandi and then trus ajo taido...huhuhu psssstttttt...smpak gak abg pomen tdo...sblum terjah wshop...katenye...zassss layannnnn :D

p/s pade Qlah...bila plak mase sis nak tgok ang bsanding ni????? larikkkkkkkkkkkkkkkk

8 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

Selamat Pengantin baru...
hiks..
eazy bile lg..
ekeke
=P
xD

[-suziey-] berkata...

waa selmt pengantin baru regular customer abg pomen..ekeke:D

atty's berkata...

jumpa gak ye suziey..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

hah..?!!
khirnye kawin gak ek ko FATAH..
apakah maksud mu ittew??
sesuatuh qah??
heheheh!!!

rizz berkata...

jaat pojie wakakkakakka!! hahaha tp kendu gak kan pojie pngntin lelaki iteww larikk***

Corey berkata...

hehe syok tgk org kawin.
anyway Heze bookingla siap2 nak jadi pengapit bila Qlah sanding nnt.

mummYaeesh berkata...

mesti uols ikut nasihat weols kan ikut address yg diberi tu sure tak sesat!ahaks!

sukati kan amik gmbar dgn laki org kekdahnye!hadoyaiiii

Hezesuze berkata...

eazy - kalo dah smpai jodoh..kawinlah dik oiiii...jgn lupa jmput sis tau..ahaks!

suziey - thanks suziey (ni abg pomen ckp)..wakaka

kty - alhamdulillah smpai gak...

pojie - ang mmg sengal...

rizz - wah kendu ek ko kata...tp mmg encem beb pengantin laki2 ni...oppss!!

bro corey - xnak ler jd pengapit Qlah...malu ah!! gtew

mummyaeesh - haha btul2 btindak mgikut arahan kekdahnye...alah..kira adik ler..pedehal...