Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Mei 14, 2009

MuSIm aWaRD LeR pLaK!

Award from Ratu Lesung aka Qlah

wah! ko pun da pndai nak beraward2 ni ek Qlah....haha blogger paling gegeh...mmg kene ngan ko...seyes! rugi sape yg xkenal ngan dak qlah ni...mmg otak gonjeng cam aku...hahaha (ngaku gak)...mmg daknye hepening giler...(bygkan ler da ler hepi pastu plak giler)...wakaka

1st time jmpa time gath kt PD aritu...tgok picca kt blog dia...tu diaaaa cam tinggi lampi je orgnye...ujung2 cam sis gak...tahap kependekannye lebih kureng ajo...tinggi ckit dari aku...wakaka (jgn mare reality okey)...

2b onest..sis suke ngan ko...kira gonjeng gak ler kekdahnye...mulut xde insurance...bgus! lebih bek kata dpn2 dr kutuk blakang2 kan...betul tak...ermm itew ler serba sdikit about si ratu lesung aka Qlah ni...sis syang sama kamu! muahhh!

Award From Rizz

mak aiii! blik from ulu yam jek masing2 gegeh nak wat & bagi award kan...ni plak award from rizz aka papan plewod ..wakaka gurau ajo ok...don't sentap2 ek...hehehe ekceli aku dpt blog dia pun from my frenz bloger yoyo...suh men terjah ajo je ler...kire rapat pun after weols gath kat PD gak...agree ngan Qlah...bdn dia mmg tantek cam papan plewod (ya ampunnnnnn)...hehe tp ati baik siut...kire otak pun same gak cam aku ala2 gonjeng...hehehe

kalo aku on9 ym jek...dia ler org ptama yg dok ngacau aku...da tau da...hehehe...rizz ni plak mmg gegeh tahap gorila dok wat n3 smpai 3 4 n3 satu hari...tu pun bgantung pade tahap krajinan dia latuh...agak2 bowing ngan keje pastu plak si perry xde kt opis...haaa apalaie dok men tenet je ler kejenya...ujung2 kene stay back kt opis dok siapkan drawing...wakaka

rizz! sis suke gak & sayang sama kamu...ingat tu...hope relationship ni bleh ler sampai mati okey...muahhhhh!

Award from Pojie aka adik manje ku..

huhuhu!! ni plak award from adik manje ku pojie...cewahhh adik manje katenye...trjah blog pojie pun melalui blog rizzz..bleh...suke dok nyakat si pojie ni kt YM...alah da dnamakan sis yg gonjeng..so bila YM tu aku men blasah je ler ayat2 kuning gtew...wakaka wat2 lawak2 gorila ngan dia...

ermmm...2b onest...lam YM laie aku rasa da mcm rapat je ngan si pojie ni...1st time jumpa pun gath kt PD & 1kete ngan aku...kire bleh dikatakan manje gtew ngan pojie ni...suka wat aksi2 & lawak brsahaja...tu yg wat weols gelak tahap kingkong kekdahnye...

kdg2 tingtong gak cam aku...wakaka...pojie! sis syg bangat sama kamu! wlpon baru 2nd time kite jmpa tp cam da lame kite kenal kan...ke sis or ang yg terlebih peramah ni...hehe

so pada blogger2 kt luar sna yg lom penah kenal laie ngan aku or dak2 putus fius ni...meh ler kenal ngan weolss...xmkn org punya...insyaallah kalo da jmpa uols mest suke ngan weols...wakaka siap promote laie ni...zasss laynnn :D

p/s so tunggu next gath 28hb Jun yg akan diadakan di Tasik TTwangsa....tema potluck okey...da trus msuk lam diary okey...

16 ulasan:

Remy.com berkata...

tasik titiwangsa?
wah, nk join...

rizz berkata...

kah3 sangat mnghargai kak heze hoyeh2! gonjeng ktnya.wakakak bravooo! siap msukkan nama perry lg tu wakakaa

Corey berkata...

hehe tu dia 3 award threesome skali.
gath lg eh.. hope everything smooth kat situ nnt. if bro dtg bro takkan bgtau. kira serangan hendap ala2 misteri gitu hehe

`S3R4CURlYl4` berkata...

go rizz.. wah...

fizzzy !an berkata...

cool!

btw bila kita nak jumpa ye akak??

if akak jadi turun Penang, kita le tour disini..no hal punya. Rumah fz pun dkt town so bab berjalan mmg senang!

cheers!!

mummYaeesh berkata...

wah glamournye uols..berderet2 org anugerah award kekdahnye!woohoo...
takutla nak kenal qlah..happy pastu giler??

[-suziey-] berkata...

hohohoh..berderet makkkk..jln atas kapet merah la ni..

cayala..pantas maskkan dlm diari hokeyhh..28 june...kita jmpe di sanaaaa!!!

Hezesuze berkata...

remy - jommm kite serang itew tsik ttwangsa...sgt2 dialu2kan..

rizz - thanks bg award...suke3..

bro corey - mak aiii!! nak wat serangan hndap ala2 misteri gtew...adoyaiii..!! pepun come on join us ek..

sera - ada peminat rizz ghpenye..

fizzy - kalo dkat da lama da akk trjah ang fizzy...insyaallah ade rezeki jmpaler kite ek..

mummyaeesh - gila glamour! wakaka alah qlah cam ang jgak watie..opssss!

suziey - wah smangat tol ko ek ...insyaallah akan sis jmput sume dak2 bloger..hehe

||| PöJìé PööH ||| berkata...

i loveeee u kakak gonjeng!!!
rindu nk jumpa kamu lagi!!
heheehhe!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

caker aku di katanya gonjeng wakakak aku sayang kamo gak kak wakakka

bro corey ang kalau datang wat serangan hendap cengitu memang aku bahan ang seumur idup wakakak

Eazy Izzuddin berkata...

musim awards skang...
xD

Hezesuze berkata...

pojie - akak gonjeng yg vogue gtew..luv u tooo...

Qlah - uik! ngaku jeler...gonjeng = putus fius...wakaka

eazy - yup! musim award melande..

Rhuddy berkata...

Byknyerrrrrrrr award........pening jap ngan award ni....sy x pandai sgt dalam bab bab mcm ni hahahahaha.....kalau kena award pun x pandai nak amik larikkkkkkk

P3tani is my nama berkata...

seronoknyer
:)
tb2 rasa cam nak join jer..

b-boy berkata...

tasik titiwangsa lak... xbest le xde mandi2.. xkan nak terjun tasik kut...?

MUNIRA berkata...

off topik jap :)
i pollow u heheheh..salam kenal ya!
tak sabo nak jumpe 28/6 ni!